RADIOSITE Fórum

• Part FM - Siófok, Fonyód

#111289  Szerző: Milán

Úgy van, hogy amikor a Part FM-en vége a Balatoni Mozaik c. műsornak (15-16-ig), akkor szól a másikon(16-17-ig).
Tehát itt mindig csúsztatva van, soha nem lesz ugyanaz a műsor egyik frekvencián sem.
 #111288  Szerző: mihalylovics

szemilan írta:Ugyan azokkal a paraméterekkel sugároznak nem?
Ma hallgattam az M7esen, telefonnal. Szerintem nem. A vételkörzet szerintem jóval nagyobb a Juventuszénál. A siófoki 92.6-os adónak egyetlen hátránya, hogy szerintem nem sugároz keleti irányba, vagy csak nagyon gyengén. De Siófok után tökéletes volt, egy ideig jött párhuzamosan a 92.6 és a 101.3 is. A 101.3 Holládnál kezdett el recsegni, aztán egy darabig jó volt, majd eltűnt. Apropó: mikor van külön, és mikor ugyanaz a műsor a két adón? Mert amikor én hallgattam (ma 9 és 10 között), teljesen más volt, még a zenék is. Egyébként jól össze van(nak) rakva az adó(k).
 #111265  Szerző: Snake

milan93 írta:Kb. ez a lefedettség:
Kép
Nekem kicsit nagynak tűnik. 1KW kimenővel és 5dBes antennával szimuláltam(már ez valójában 3KW ERP az 1,3 helyett), valamint a térerőértékeket beállítottam a valóshoz, és még így is csak 2/3ad akkora képet kaptam. csak megjegyeztem.
 #111264  Szerző: Snake

LuciFerko írta:Inkább Balatonszéplaknál :)
Itt pontosan: http://goo.gl/maps/xXa4y

Két dipól van kint V polárban. a Juventus is erről ment.
Közvetlen a 7es mellett van a mobilátjátszón 2dipól és kb Tihany irányába néz. 25m magas lehet a torony, és a KW power megülteti szépen a környéket.
 #111258  Szerző: asimov

Zamárdinál van az adó? :o
milan93 írta:Kb. ez a lefedettség:
Kép
 #111255  Szerző: csadam

Ahogy elnézem, itthon is próbálkozhatok a vételezésével...
 #111088  Szerző: Milán

Nemzetközi Update nap volt! :)
Elnézést mindenkitől, már szól mindkettő!
  • 1
  • 19
  • 20
  • 21
  • 22
  • 23
  • 38