RADIOSITE Fórum

• Dankó Rádió

#128853  Szerző: Richmonde

Pont ezen gondolkoztam én is. Van egy ezeréves, még DOS-os Gradiensem valahol. Statikus kiírásra pont jó.
 #128704  Szerző: frekivadasz

Szívesen adok kölcsön egy 12 éve közel 24/7-ben hibátlanul működő kódert, ha meg lennének szorulva.
 #128700  Szerző: Richmonde

Kékesen megint elszállt az RDS :yeah:
 #128686  Szerző: Chucky

egon2 írta: Azért az is érdekes,hogy az Állami Főadó,Kossuth rádió ment legkésőbb jó minőségű FM sávra,én anno a Bartók helyett a Kossuthot tettem volna FM sávra 1997-ben .A Bartók meg ment volna a 2012.Január 2ig a Kossuth Rádió által használt frekvenciákra.
Egy komolyzenei rádiót érdemesebb FM-re tenni, mint középhullámra. Ráadásul a 540kHz az ország olyan zugaiba is eljutott, ahová az FM nem.
Én pl szívesebben hallgatom a Kossuthot kocsiban középhullámon. Van egy feelingje...
 #128675  Szerző: egon2

adminisztrator írta:plusz bármikor elveheti a közszolgálatiktól a frekiket az aktuális hatóság. legalábbis évente egyszer felülvizsgálják a közmédiumok terjesztési platformjait.
Az elmúlt 18 évben még nem vettek el közszolgálati rádiótól frekvenciát.
Azért az is érdekes,hogy az Állami Főadó,Kossuth rádió ment legkésőbb jó minőségű FM sávra,én anno a Bartók helyett a Kossuthot tettem volna FM sávra 1997-ben .A Bartók meg ment volna a 2012.Január 2ig a Kossuth Rádió által használt frekvenciákra.2002.December 1.én üzemelték be az első Kossuth ,FM adót Budapesten.Majd a következő években épült ki az országos FM hálózata a Kossuthnak.Amit most a Dankó Rádió használ. Kivéve a budapesti fm 107,8as frekit,azon meg maradt a Kossuth mert nagyobb a teljesítménye mint az ex Slágeres ,FM 100,8as frekinek,amit a Dankó kapott meg.Végülis ki épült egy országos regionális hálózata a Magyar Rádiónak.
 #128645  Szerző: lali87

adminisztrator írta: a hallgatókon és a hirdetőkön kívül most nem érdeke senkinek egy 2. orsz. kerrádió.
Az érdekek teljesültek politikailag más érdek NINCS megmondták!!! :gonosz:
A haveré jól szól tele is van hirdetővel mint a nyü még az FKF is ott hirdet!!!!! :gülü2:
És sikerült sok frekvenciát megtölteni minőségi kultúrális tartalommal :gonosz:
Nógrád megyében a dombok közt 4 frekin jön a Kossuth és 3-on a Dankó, 2-őn a Class és még a Music FM is elérhető :-)
Nos én ezektől már annyira jobboldali lettem, hogy lassan leszárad a bal lábam.
:troll:
 #128618  Szerző: markfelt

whoisthere írta:Igen, országosan gondoltam.

Admin, ugye ez azt jelenti, hogy lehetőség lehetne, de ugye a magyar valóság...? :D
a hallgatókon és a hirdetőkön kívül most nem érdeke senkinek egy 2. orsz. kerrádió.
 #128616  Szerző: whoisthere

Igen, országosan gondoltam.

Admin, ugye ez azt jelenti, hogy lehetőség lehetne, de ugye a magyar valóság...? :D
 #128613  Szerző: markfelt

plusz bármikor elveheti a közszolgálatiktól a frekiket az aktuális hatóság. legalábbis évente egyszer felülvizsgálják a közmédiumok terjesztési platformjait.
 #128611  Szerző: markfelt

ugyanakkor szerencsére fizikailag még van annyi használaton kívüli frekvencia, hogy egy, sőt kettő 60-70%-os lefedettségű hálózat indulhasson. igaz, kis helyi adókkal.
  • 1
  • 19
  • 20
  • 21
  • 22
  • 23
  • 81