Pont ezen gondolkoztam én is. Van egy ezeréves, még DOS-os Gradiensem valahol. Statikus kiírásra pont jó.
egon2 írta: Azért az is érdekes,hogy az Állami Főadó,Kossuth rádió ment legkésőbb jó minőségű FM sávra,én anno a Bartók helyett a Kossuthot tettem volna FM sávra 1997-ben .A Bartók meg ment volna a 2012.Január 2ig a Kossuth Rádió által használt frekvenciákra.Egy komolyzenei rádiót érdemesebb FM-re tenni, mint középhullámra. Ráadásul a 540kHz az ország olyan zugaiba is eljutott, ahová az FM nem.
adminisztrator írta:plusz bármikor elveheti a közszolgálatiktól a frekiket az aktuális hatóság. legalábbis évente egyszer felülvizsgálják a közmédiumok terjesztési platformjait.Az elmúlt 18 évben még nem vettek el közszolgálati rádiótól frekvenciát.
adminisztrator írta: a hallgatókon és a hirdetőkön kívül most nem érdeke senkinek egy 2. orsz. kerrádió.Az érdekek teljesültek politikailag más érdek NINCS megmondták!!!
whoisthere írta:Igen, országosan gondoltam.a hallgatókon és a hirdetőkön kívül most nem érdeke senkinek egy 2. orsz. kerrádió.
Admin, ugye ez azt jelenti, hogy lehetőség lehetne, de ugye a magyar valóság...?