RADIOSITE Fórum

• Juventus Rádió

#40740  Szerző: ravasz

Pedig már megy Beyoncé - Sweet Dreams, Nelly Furtado - Say It Right, Robbie Williams - Bodies, Pink - Sober... és az átfedés egyre nagyobb lesz hétről-hétre.

Már csak Pitbull, Flo Rida és tsai hiányoznak. :D
 #40738  Szerző: donb

ravasz írta:A Juventuson az elmúlt fél órában minden 2. zene 3 évesnél újabb volt. Pár hét és Juventus = Rádió1, Rádió1 = Juventus...
Azért egy kicsit erős lenne az R1-hez hasonlítani a Juvit.
 #40737  Szerző: ravasz

A Juventuson az elmúlt fél órában minden 2. zene 3 évesnél újabb volt. Pár hét és Juventus = Rádió1, Rádió1 = Juventus...
 #40408  Szerző: Cicoo

Inkább egybe írom, szóval:
Rádiós írta:Szonda mérésében vannak online kutatási adatok, amiket nem is szabadna használniuk. Sok pénzért átverés.
Akkor mire van az online kutatás?
olvaso1 írta:Érdekes ez az állítsd össze a TOP 10 listád és mi lejátszuk. :)
Én mindenesetre kitöltöttem az én TOP 10 listámat a juventus.hu-n.
Én is kitöltsem? Akkor infarktust kapnak. :twisted: :hehe:
 #40342  Szerző: szemilan

Érdekes ez az állítsd össze a TOP 10 listád és mi lejátszuk. :)
Én mindenesetre kitöltöttem az én TOP 10 listámat a juventus.hu-n.
 #40274  Szerző: szemilan

hát a helyiradiok.hu cikkeket és adatokat én is furcsálom.
Rádió 1 pfúúj.
 #40273  Szerző: lali87

VidámSrác írta:
lali87 írta:
erre hadd idézzem Kádár Tamás, NeoFM vezérigazgató alapvetően megmosolyogni való szavait:
Elsődleges feladatunk most azonos a legnagyobb versenytársunkkal. A teljes rádiós piac helyzetét kell javítsuk, hiszen az elmúlt években méltatlanul devalválódott ez a médiatípus.
A legnagyobb mértékben a 2009. október 28-ai ORTT mutyizás után devalválódott a médiatípus....utána meg 2009 nov 19-én amikor elindult a NeoFM.....A Juventus sikere alátámasztja azt, hogy a Sláger nem méltatlanul verte a mellét a népszerűségére....

És bocs a folyamatos offért :)
 #40269  Szerző: Rádiós

Kicsit fura ez a felmérési eredmény. Olyan, mintha a Class és a Rádió 1 levajazta volna. Látványosan esik a helyi rádiók hallgatottsága. Csak a Rádió 1 és az országosak maradnak talpon 2 éven belül ha így marad. Nagy úr az Érdek! A Juve erős arculattal érdekes lett volna ha tovább esett volna. Nem mellesleg a Szonda mérésében vannak online kutatási adatok, amiket nem is szabadna használniuk. Sok pénzért átverés.
 #40255  Szerző: mlaszlo

lali87 írta:Tehát akkor a Sláger és a Danubius csak a hallgatók igényét szolgálta ki a sok igénytelen, gagyi, ótvar zenével 8-) :shock: :gonosz:
Minden idők legnagyobb Slágereit, Subb Bass Monster és Holdviola soha a büdös életben nem tudja lekörözni az tuti..... :oops:

Hát igen megint adtunk a sz..nak egy pofont a két kereskedelmi freki kevesebb pénzt fog termelni mint valaha, kevésbé hallgatott mint valaha, tönkre ment Magyarország legrégibb kereskedelmi rádiója. Magunkra haragítottuk a tőkés világot.....királyság :shock: :lol:

Magyarország és ORTT én így szeretlek! :gülü: :geek:
Nem lett volna gond, ha induláskor nem söpörte volna ki a két rádió majdnem 100%-ban a két korábbi rádió zenetárát. Hirtelen volt egy éles váltás (főleg a Sláger-Neo esetében), ami a legtöbb hallgatónak nem jött be. Lehetett volna színesíteni a zenei kínálatot, de nem ilyen drasztikusan.
 #40250  Szerző: VidámSrác

Zoey írta:Wháááááááááááááááááááááááááá!!!!
Tök midegy, hova írom be, hetek óta csekkolom, és végre fent vannak a friss hallgatottsági adatok!! Végrevégrevégrevégrevégrevégre!!!!
Jó csemegézést ;)
http://www.helyiradiok.hu/index.php?act ... atas_hallg
azt hiszem Zoey, a te hozzászólásodhoz tudom leginkább kapcsolni a következő észrevételt, miszerint a helyiradiok.hu cikke szerint a juventus hú meg há nem tudta növelni hallgatottságát, miközben a rádió 1 istenkirály, sőt, a legüberkirályabb lett. még jó, hogy a rádió 1 érdekeltségébe tartozó site közölte ezt a csöppet sem valós tényt.
  • 1
  • 199
  • 200
  • 201
  • 202
  • 203
  • 260