RADIOSITE Fórum

• Gold FM - Eger, Tatabánya

#5860  Szerző: operator

Nem értem egy hete még szépen szólt Tiszaújvárosban (Egy sima gyári Fiat autórádión) sztereó, RDS- volt most pedig beérek autóval és rögtön elmegy az RDS, és a sztereó hangzás is. Mi lehet az oka?
 #5853  Szerző: VidámSrác

Obladioblada írta:Ma, 03:07 ??? Álmatlanság? :lol:
munka. sok munka.
 #5850  Szerző: Obladioblada

VidámSrác írta:miért? ki kampányolt még a felmérési időszakban a hallgatók kegyiért? a sztár fm? :lol: :lol: :lol:
Ma, 03:07 ??? Álmatlanság? :lol:
 #5847  Szerző: VidámSrác

Johnny írta:
VidámSrác írta:
Johnny írta:nem világos hogy mitől ugrott több mint 10%-ot
azzal, hogy felméréskor volt nagy nyereményeső. ennyi az egész...
Az világos, hogy a játék dob az indexen (hiszen azért van ilyenkor, nem a hallgatóért), de ennyit? 10% ? :idea:
miért? ki kampányolt még a felmérési időszakban a hallgatók kegyiért? a sztár fm? :lol: :lol: :lol:
 #5845  Szerző: Johnny

VidámSrác írta:
Az világos, hogy a játék dob az indexen (hiszen azért van ilyenkor, nem a hallgatóért), de ennyit? 10% ? :idea:
 #5841  Szerző: VidámSrác

nyikolaj írta:Ja.A juve és a Sztár mellett könnyű volt ezt elérni. :x Nincs mit hallgatni,ahogyan utaltam rá korábban is.Ez van.Én amugy nem tartom helyinek.(Gaga,Non-Stop,T)Hiányzik ez a korszak.Sokkal jobb volt. :(
tényleg furcsa, hogy - ha leszámítjuk a juventus helyi mini szerkesztőségét - a helyi rádiók közül a legközelebbi is nyíregyházán van :? majd lesz ez másképp, reméljük a legjobbakat! :D
 #5840  Szerző: VidámSrác

#5837  Szerző: Johnny

Komolyan visszahozták magukat szeptemberben, le a kalappal. Bár nem világos hogy mitől ugrott több mint 10%-ot mikor semmi sem változott. De nem is ez számít.
 #5835  Szerző: nyikolaj

Ja.A juve és a Sztár mellett könnyű volt ezt elérni. :x Nincs mit hallgatni,ahogyan utaltam rá korábban is.Ez van.Én amugy nem tartom helyinek.(Gaga,Non-Stop,T)Hiányzik ez a korszak.Sokkal jobb volt. :(
 #5833  Szerző: VidámSrác

még szól :o :o

egyébként pedig nagyon büszkék arra, hogy a leghallgatottabbak lettek miskolcon. nem mellékesen jegyzem meg, hogy gyakorlatilag egyedüli helyi kereskedelmi rádióként ez a minimum tőlük.
nem akarok rosszindulatúnak tűnni, de ez a hallgatottsági eredmény nálam mindössze azt jelenti, hogy versenytársak nélkül hozták a kötelező minimumot. (aztán azt is sejteni lehet, hogy egy valós piaci versenyben hogyan szerepelne a gold fm: debrecenben 7 százalékkal a hetedikek lettek. az mr1 mögött. :lol:)
  • 1
  • 200
  • 201
  • 202
  • 203
  • 204
  • 222