jeek írta:Erre a hozzászólásra számítottam. Felétek szar a vasút, effektíve mindenhol szar. Ez hozzáállás.MikySoft írta:Le kell építeni, mert ez nem vasút, ez egy óriási lófasz. Mindegy lenne, ha egy trágya ólat rákötnénk egy mozdonyra és azt húznánk. Egyesek még akkor is szeretnék a vasútat..Le kell építeni majd teljesen megszüntetni.Eddig türtőztettem magam, de most már tényleg 200 a vérnyomásom az idióta faszságaid miatt:
Komolyan...neked annyi eszed van, mint egy marék lepkének. Vasutat megszüntetni? Te tényleg ennyire
gyökér vagy, vagy csak viccelsz?
Tudod, te nem vagy erre a szarra kényszerítve, minden héten többször is, ezért nem éled át a dolgokat, és nem is tudsz róla. Havonta kifizetsz 5400Ft-ot és kapsz érte egy NAGY SEMMIT, NAGY SZART. Menetrendet nem tartó, állandóan késő közlekedést, koszos, mocskos, kényelmetlen, büdös, hideg (nyáron meleg) szar kocsikat. Kell ez a fasznak, de nekem nem.
Faszkorbács. Mindenesetre a "szüntessük meg a vasutat" projekteddel előidéztél nálam egy kisebb szívrohamot.
Direkt meg is mértem, 4 perccel a hozzászólásod elolvasása után még 160 volt. Egyszer még megölsz engem, tuti.