RADIOSITE Fórum

• Közösségi közlekedés

#7807  Szerző: rsite1

jeek írta:
MikySoft írta:
Le kell építeni majd teljesen megszüntetni.
Eddig türtőztettem magam, de most már tényleg 200 a vérnyomásom az idióta faszságaid miatt:

Komolyan...neked annyi eszed van, mint egy marék lepkének. Vasutat megszüntetni? Te tényleg ennyire
gyökér vagy, vagy csak viccelsz?
Le kell építeni, mert ez nem vasút, ez egy óriási lófasz. Mindegy lenne, ha egy trágya ólat rákötnénk egy mozdonyra és azt húznánk. Egyesek még akkor is szeretnék a vasútat..
Tudod, te nem vagy erre a szarra kényszerítve, minden héten többször is, ezért nem éled át a dolgokat, és nem is tudsz róla. Havonta kifizetsz 5400Ft-ot és kapsz érte egy NAGY SEMMIT, NAGY SZART. Menetrendet nem tartó, állandóan késő közlekedést, koszos, mocskos, kényelmetlen, büdös, hideg (nyáron meleg) szar kocsikat. Kell ez a fasznak, de nekem nem.
Erre a hozzászólásra számítottam. Felétek szar a vasút, effektíve mindenhol szar. Ez hozzáállás.
Faszkorbács. Mindenesetre a "szüntessük meg a vasutat" projekteddel előidéztél nálam egy kisebb szívrohamot.

Direkt meg is mértem, 4 perccel a hozzászólásod elolvasása után még 160 volt. Egyszer még megölsz engem, tuti.
 #7806  Szerző: tomee87

MikySoft írta:
Eddig türtőztettem magam, de most már tényleg 200 a vérnyomásom az idióta faszságaid miatt:

Komolyan...neked annyi eszed van, mint egy marék lepkének. Vasutat megszüntetni? Te tényleg ennyire
Le kell építeni, mert ez nem vasút, ez egy óriási lófasz. Mindegy lenne, ha egy trágya ólat rákötnénk egy mozdonyra és azt húznánk. Egyesek még akkor is szeretnék a vasútat..
Tudod, te nem vagy erre a szarra kényszerítve, minden héten többször is, ezért nem éled át a dolgokat, és nem is tudsz róla. Havonta kifizetsz 5400Ft-ot és kapsz érte egy NAGY SEMMIT, NAGY SZART. Menetrendet nem tartó, állandóan késő közlekedést, koszos, mocskos, kényelmetlen, büdös, hideg (nyáron meleg) szar kocsikat. Kell ez a fasznak, de nekem nem.
 #7804  Szerző: rsite1

#7787  Szerző: tomee87

Az egész vasúti közlekedés az ütemes menetrenddel együtt egy lófasz szar. Le kell építeni majd teljesen megszüntetni. Mert ennek így nincs értelme, egy normális ember az egész magyar vasútat elítéli és nem szereti.
Ma is egy jéghideg folyosón kellett állnom fél órát, ahol egy 100éves izzólámpa pislálkolt..... vasút :evil:
És csak azért vannak sokan a vonaton, mert erre a szarra kényszerítik az embereket, akiknek nincs kocsijuk, nem tud mással utazni, mert busz nem megy vonattal párhuzamosan, mert Kóka megmondta: "nem busz és vonatközlekedés van, hanem helyközi közlekedés".
 #7780  Szerző: centerweb

http://kotottpalya.blog.hu/2008/12/01/t ... ar_vasutat

(az egyik kommentelő, ezt írja:

"A sátoraljaújhelyi vonat üzemelése valszeg kevesebb, 2-300 ezerre taksálom. De azon csak kb tizen utaznak, abból 70% vagy nem fizet jegyet (nyugdíjas, MÁV alkalmazott családtagja), vagy vmilyen kedvezményre jogosult (diák, katona, közalkalmazott, stb.)
Vagyis a jegybevétel nem több 10 ezer Ft-nál.
Na itt a veszteség.
Sajna ez a helyzet..."

Ekkora hülyeséget is régen olvastam már. Egy 17.000-es város vonatán, nem hiszem hogy tizen lennének... Jó hogy nem ketten. Még a Szerencs-Hidasnémeti vonalon is legalább 20, 30-an utaztak a múltkor amikor arra mentem. Ezt egy kommentelő is alátámasztja. )
 #7621  Szerző: rsite1

Így legyen ötösöm a lottón. Légyszi idézz mit mondtam a vasútról, avagy a volánról.
Csupán a szájtépésed idegesít. De most nem állok le személyeskedni, van arra is topic, meg egyéb "eszközök".
Pl.: PM.
 #7619  Szerző: tomee87

MikySoft írta:Látom már itt is megy a "szarmertszaratv2ésupcmegmávvolánésprrulez" téma.
Csakúgy, mint a Tv2; UPC topicban.
Mondjál érveket mért kéne szeretnem a vasútat! De ne olyat, h luxus vonat jár Budapest és Bécs között, mert leszarom, soha nem fogok rajta utazni, meg, h Desirok járnak a Balatonon, mert azt is leszarom mert azon sem utazok. Hanem Sátoraljaújhely, Miskolc, Nyíregyháza, Budapest viszonylatban mondjál nekem érveket, miért szeressem. Azért, mert gyakorlatilag nincs menetrend, mert nem tudják tartani, azért mert hideg, koszos, büdös, kőkemény ülésekkel ellátott kocsikban kell ülnöm, azért mert az eddig 4 kocsi helyett már csak 3 jár és ha nem érek ki indulás előtt 20-30 perccel már csak állni tudok rajta, azért, mert minden utazásnál legalább 1-szer mutogatnom kell a jegyemet meg bérletemet....
 #7617  Szerző: rsite1

Látom már itt is megy a "szarmertszaratv2ésupcmegmávvolánésprrulez" téma.
Csakúgy, mint a Tv2; UPC topicban.
 #7616  Szerző: tomee87

ropi21 írta:
@jeek te meg akkor utazz busszal, jó neked, hogy szebb/jobb. tudjuk, köszi
Utaznék én, de nem lehet, mert ezt a faszom szar vasútnak nem nevezhető baromságot kényszerítik rám. De MÁV SZTRÁJK RULEZZZ
 #7607  Szerző: ropi21

Pasa írta:Kíváncsi leszek, mennyi idő alatt teszik tönkre a "kedves" utasok.
nem csak RailJet és motorvonatok terén történik minimális csoszogás valamerre, a hazai IC flottát is bővítették frenetikus nagyságrendekkel, kemény 10 un. 3. generációs IC kocsit adtak át a napokban
nem tulzott javulás sem számban sem minőségben, legalábbis nem váltja meg a világot. amitől érdekesek, hogy nyugati mintára (?) (pl RailJet) külső felületükön található egy kijelző. természetesen az átadás elött próbáztak elég sokat, és bár nem megerősített információ, már sérült az egyik kocsin a kijelző.
persze jó magyar módiként kb derékmagasságban található így nem nehéz megsérteni. de azért szörnyű, hogy már az átadást sem érte meg :-/

elnézve az állapotokat (átadás után pár héttel, hónappal barosstelep mh, érd-felső mh már úgy nézett ki mint valami leszámolás színhelye, amit lehetett, széttörtek, lefújtak, elloptak) egyre jobban az az érzésem, hogy tisztelt utazóközönségnek marhavagon is bőven elegendő lenne.
persze buszon könnyű, hiszen kéznél van egy sofőr, és amennyiben észleli, közbeléphet, bármi is történjen ám vonaton gyakran félgőzön működő jegyvizsgáló figyel így is bőven sok dologra, nemhogy még arra is figyeljen, ami "nem a dolga?"
borzasztó :-/
  • 1
  • 203
  • 204
  • 205
  • 206
  • 207
  • 219