Ivoa írta:Nyilván ha a Juventus gyorsan bepozicionálja magát a R1 helyére (mert azért a 103,9-ről lusták voltak a hallgatók eltekerni, bizonyítja ezt a sok FB-os "pocsék a Juventus, mikor jöttök vissza" komment), akkor a Music FM-et teljesen kicsinálhatta volna, a R1-nek meg nehezebb helyzete lett volna.
Csak a Juventus managementje ehhez nem volt bátor.
Szerintem nem lett volna ésszerű lépés.
Adott volt egy konkurens, aki épp CHR formátumba illeszkedő műsorvezetőkkel tárgyalt, és egy másik, célcsoportban korábban vezető brand, akinek a tulajdonosa a visszatérésen munkálkodik. Ez máris 2 potenciális konkurens, míg az idősebbekhez csak egy vérszegény Neo szól.
És nem is biztos, hogy üzletileg a fiatalokban van több potenciál. Az R1 célközönségének többségét legalább részben a (Juventust hallgató) szülei tartják el, lévén vagy tanulnak, vagy nagyon alacsony pályakezdő bérért dolgoznak - ha egyáltalán van mit.
Visszakanyarodva az R1-hez, ha a Music nem bénázza el az elejét, és a hallgatók megszokják az újat, szerintem a felmondott húzónevek nélkül nagyon nehéz lesz a sikeres visszatérés. Én inkább a vidéki hálózatra keresnék vevőt.