RADIOSITE Fórum

• Rádió 1 Baranya megye - Pécs, Komló, Mohács, Villány

#92842  Szerző: Ivoa

Ma nem voltak bp-i hírek, helyette a régi szünetszignál szólt. Szerintem egyszerűbb lenne a szekszárdi Alisca streamet adni a külön netes adás helyett.
 #92812  Szerző: mlaszlo

LuciFerko írta:A dunaföldvári adó (106.5) kb 80 kbps minőséggel szól. a paski adó (107.5) rendben van.
Valóban, ma én is belehallgattam és nagyon gyenge minőséggel szól.
 #92807  Szerző: Andrew5

mimi írta:
Ivoa írta:Annál csak ügyesebbek lehetnek, mint ahogy a Danubius/Sláger tulajdonosok hatalmas pereskedéssel és Mo. lejáratásával elérték, hogy egyik kormány se lássa őket soha többé itt szívesen.
Ja, ki merték nyitni a pofájukat az intézményesült korrupció ellen. Nemtom, ilyenkor soha nem érzem, hogy engem járatnának le, nem én fogom a mindenkori kormány kicsi kezét, hogy mit csináljon, azt meg remélem, hogy egyszer lesz olyan kormány, ami nem akar beleszólni a média szabályozásába.
Nos, én nem hinném ,hogy rosszúl tették volna, hiszen közel 2 milliárd ft kártérítést nyert a cég vele, csak ugye ezt itthon nem verték nagy dobra.... 8-)
 #92806  Szerző: Nickman

Megy a Live Mix. M.Gee maradt és most Horváth Péter a műsorvezető. Lehet ő lesz a továbbiakban is. A Délutáni Show-ra még kíváncsi leszek, hogy marad-e Peti vagy valaki más lesz.
 #92796  Szerző: veterán

Live mix és Délutáni Show a két "új" műsor.
 #92794  Szerző: mimi

Ivoa írta:Annál csak ügyesebbek lehetnek, mint ahogy a Danubius/Sláger tulajdonosok hatalmas pereskedéssel és Mo. lejáratásával elérték, hogy egyik kormány se lássa őket soha többé itt szívesen.
Ja, ki merték nyitni a pofájukat az intézményesült korrupció ellen. Nemtom, ilyenkor soha nem érzem, hogy engem járatnának le, nem én fogom a mindenkori kormány kicsi kezét, hogy mit csináljon, azt meg remélem, hogy egyszer lesz olyan kormány, ami nem akar beleszólni a média szabályozásába.
 #92779  Szerző: Attis

Ez a téma lassan kezd egy egyetemi vállalati stratégiai kurzus egyik kidolgozandó házi feladatává válni, ahol érvelni kell. )) (Remélem, évek múlva majd valaki feldolgozza, biztos érdekes lenne ) Már most szakdolgozatnyi témát lehetne erről az egészről írni.

Amit írtál - annak logikáját elismerve - lehetne még írni a 18-49, a 18-29, a 18-39 stb. pozicionálásokról, a vásárlóerőkről, a márkahűségről, meg egyebekről, de ettől eltekintek.
Igazad lenne... Mert valóban a piacnak vannak szabályai, törvényszerűségei. Csak ez Magyarország... :vomit:
 #92775  Szerző: Ivoa

ceve írta:
Ivoa írta:Nyilván ha a Juventus gyorsan bepozicionálja magát a R1 helyére (mert azért a 103,9-ről lusták voltak a hallgatók eltekerni, bizonyítja ezt a sok FB-os "pocsék a Juventus, mikor jöttök vissza" komment), akkor a Music FM-et teljesen kicsinálhatta volna, a R1-nek meg nehezebb helyzete lett volna.
Csak a Juventus managementje ehhez nem volt bátor.
Szerintem nem lett volna ésszerű lépés.

Adott volt egy konkurens, aki épp CHR formátumba illeszkedő műsorvezetőkkel tárgyalt, és egy másik, célcsoportban korábban vezető brand, akinek a tulajdonosa a visszatérésen munkálkodik. Ez máris 2 potenciális konkurens, míg az idősebbekhez csak egy vérszegény Neo szól.

És nem is biztos, hogy üzletileg a fiatalokban van több potenciál. Az R1 célközönségének többségét legalább részben a (Juventust hallgató) szülei tartják el, lévén vagy tanulnak, vagy nagyon alacsony pályakezdő bérért dolgoznak - ha egyáltalán van mit.

Visszakanyarodva az R1-hez, ha a Music nem bénázza el az elejét, és a hallgatók megszokják az újat, szerintem a felmondott húzónevek nélkül nagyon nehéz lesz a sikeres visszatérés. Én inkább a vidéki hálózatra keresnék vevőt.
Ez a téma lassan kezd egy egyetemi vállalati stratégiai kurzus egyik kidolgozandó házi feladatává válni, ahol érvelni kell. :))) (Remélem, évek múlva majd valaki feldolgozza, biztos érdekes lenne :D) Már most szakdolgozatnyi témát lehetne erről az egészről írni.

Amit írtál - annak logikáját elismerve - lehetne még írni a 18-49, a 18-29, a 18-39 stb. pozicionálásokról, a vásárlóerőkről, a márkahűségről, meg egyebekről, de ettől eltekintek. :)
 #92764  Szerző: ceve

Ivoa írta:Nyilván ha a Juventus gyorsan bepozicionálja magát a R1 helyére (mert azért a 103,9-ről lusták voltak a hallgatók eltekerni, bizonyítja ezt a sok FB-os "pocsék a Juventus, mikor jöttök vissza" komment), akkor a Music FM-et teljesen kicsinálhatta volna, a R1-nek meg nehezebb helyzete lett volna.
Szerintem nem lett volna ésszerű lépés.

Adott volt egy konkurens, aki épp CHR formátumba illeszkedő műsorvezetőkkel tárgyalt, és egy másik, célcsoportban korábban vezető brand, akinek a tulajdonosa a visszatérésen munkálkodik. Ez máris 2 potenciális konkurens, míg az idősebbekhez csak egy vérszegény Neo szól.

És nem is biztos, hogy üzletileg a fiatalokban van több potenciál. Az R1 célközönségének többségét legalább részben a (Juventust hallgató) szülei tartják el, lévén vagy tanulnak, vagy nagyon alacsony pályakezdő bérért dolgoznak - ha egyáltalán van mit.

Visszakanyarodva az R1-hez, ha a Music nem bénázza el az elejét, és a hallgatók megszokják az újat, szerintem a felmondott húzónevek nélkül nagyon nehéz lesz a sikeres visszatérés. Én inkább a vidéki hálózatra keresnék vevőt.
 #92761  Szerző: Ivoa

ceve írta:
Ivoa írta:A Juventus esete meg ezt jól példázza: már alig van egy-egy ember a régiek közül, de a törzsközönség kitartott mellettük.
OFF

A jelenség mindenképp létezik, de a hallgatottsági felmérések szerint nem tömeges. A teljes lakosságon belül most nagyon jól teljesít a Juventus, de minél fiatalabb a célcsoport, annál jobban gyengül. Ez azt jelenti, hogy fiatal törzshallgatók jórészt eltűntek, viszont a 40-50-60 korosztályban a kereskedelmi csatornák között vételkörzeten belül toronymagas első, de talán még a Kossuthot is veri.
Igen, de ehhez hozzájárul, hogy az új zenéket teljesen száműzték az elmúlt időkben (leszámítva talán az első napokban, amikor a R1 frekijére kerültek). Nyilván ha a Juventus gyorsan bepozicionálja magát a R1 helyére (mert azért a 103,9-ről lusták voltak a hallgatók eltekerni, bizonyítja ezt a sok FB-os "pocsék a Juventus, mikor jöttök vissza" komment), akkor a Music FM-et teljesen kicsinálhatta volna, a R1-nek meg nehezebb helyzete lett volna.
  • 1
  • 204
  • 205
  • 206
  • 207
  • 208
  • 482