RADIOSITE Fórum

• Gold FM - Eger, Tatabánya

#5366  Szerző: t

téeszelnök írta:elvileg ez (is) lenne a HEROE dolga...
... aminek tagja a Gold FM is, tehát első körben kivágni a szervezetből őket, mint macskát szarni, és utána fellépni
 #5365  Szerző: t

Obladioblada írta:Szerintem lennénk többen rádiósok, rádiótulajdonosok, akik szignóznánk egy ilyesforma levelet. Majd mehet a sajtónak, közöljék tetszés szerint. Szóljatok, ha álmodozom.
elvileg ez (is) lenne a HEROE dolga...
 #5363  Szerző: Obladioblada

Klikk: http://www.hirextra.hu/hirek/article.ph ... _id=104444

Immáron tehát mondjuk, hogy biztos.

Azt mondja, hogy: A kiépítendő médiarendszerhez szükséges 2,1 milliárd forint több lépcsőben érkezik majd az Advertumhoz, s a felhasználást egy beruházási biztos felügyeli. Első körben az összeg 15-20 százalékát kapná meg a cég, ezzel az országos médiarendszerhez szükséges alapokat építené ki, a többi rész pedig a szerződésben vállaltak szerinti ütemben érkezne, de mindig csak akkor, ha korábban, a vállaltaknak megfelelően használta fel az Advertum a pénzt.
"Nem lesz lehetőség a kibúvókra" - emelte ki a Klausmann Viktor.

Nem lesz lehetőség... Nem mi? De jó lenne most egy időgép, hogy előreugorjunk pár évet.

Amúgy pedig én azt veszem ki ebből az egészből, hogy gyorsan (mint a patkányok a süllyedő hajóról) kivonultak az MTC Jonatán mögül (ami amúgy ha nem az övék, kiváncsi lennék most kié), s azt sorsára hagyva várják mi fog történni. Az adósságot pedig hajtsák be ahogy tudják. Jut eszembe, van olyan hogy csődeljárás büntett. De valszeg ebből sem lesz semmi.

Azt az infót kaptam több helyről, hogy az NHH csak arra vár, hogy a folyamatban lévő per befejeződjön, mely az MTC és az ORTT között zajlik. Az más kérdés, hogy ennek tartalmilag elvileg semmi köze a határozathoz, de mindegy. Várjanak. A magyar bírósági gyakorlatot alapul véve és a fellebbezési lehetőségek számát tekintve ezek még évek drága barátaim, ha tényleg így van.

Amúgy pedig és ez a legfontosabb amit ide akarok írni, hogy még senkiben nem fogalmazódott meg egy nyílt levél írása a mélyen tisztelt Kormány, NHH, ORTT stb felé, mely tartalmilag annyit takarna, hogy "és ezt így hogy", illetve mi a "szakma" mélyen meg vagyunk döbbenve és értetlenül állunk az előtt, hogyan sugározhat még mindig és hogyan kaphat hitelt egy ilyen önmagát már sokszor lejárató, megbízhatatlan cégcsoport?

Szerintem lennénk többen rádiósok, rádiótulajdonosok, akik szignóznánk egy ilyesforma levelet. Majd mehet a sajtónak, közöljék tetszés szerint. Szóljatok, ha álmodozom.
 #5344  Szerző: VidámSrác

Johnny írta:Tudták előre hogy meglesz az 5.2 milliárd és nem lesz szükség a Gold-ra...ezért nem is fizettek freki díjat. Ügyesen ki van ez találva.
ezt én is így gondolom. mondjuk érzek némi kapkodást a dologban, mert legutóbb még azt írták, hogy mindenképpen meg kell állapodniuk a klubokkal illetve a ligával (és ha ez nem sikerül, a kormány átgondolja az ügyletet), tegnap viszont azt írták, hogy nincs szükség erre, az advertum mindenképpen felveheti és fel is veszi a pénzt. minden nap új fordulat! :roll: :roll:
 #5337  Szerző: Johnny

Még jó hogy kiszállt a rádiós cégből...már nincs mit csinálni benne. Tönkrement.

Most már nyugodtan rástartolhatnak a Radio1 hálózatra. A bezárt frekiket meg ha újra kiírják, akkor azt is megpályázzák a frissen megvett Radio1 hálózattal és kész is az országos média egy része. (a többit nem tudom még kitalálni)
De nyugodjatok meg ők már kitalálták. Tudták előre hogy meglesz az 5.2 milliárd és nem lesz szükség a Gold-ra...ezért nem is fizettek freki díjat. Ügyesen ki van ez találva.
 #5335  Szerző: vakeger

Lazlow!

Itt jönnek elő a nonlegális pénzügyi tevékenységek, az egyik zsebből a másikba formula és a többiek. Engedd szabadon a fantáziád!

Szerintem azt, hogy itt mi megy senkinek sem kell elmagyarázni.

Úgy látom, hogy a Gold is megússza,

hát ezek után Pápá független magyar Rádiózás!
 #5333  Szerző: LAZLOW

Nos, a cikk szerint az Advertum kiszállt a Gold FM-ből, az érdekes, hogy a honlapjukon még ott virul sárgán a 3db Gold FM logó. Nem akarok rosszindulatú lenni, de hogy válhatott ki belőle? Ki vett tulajdonrészt egy olyan cégben, amely nem mentes a botrányoktól és finoman szólva is befellegzett? Meg hogy lesz így országos médiahálózat? És milyen lesz az? Csinálnak egy TV-t? És ki adja meg hozzá az engedélyt?

Személy szerint egy fillért sem adnék nekik, bár így, hogy állami kezességvállalás van.... A legtutibb üzlet a banknak. Az is érdekes, hogy a pénzügyminiszter is azt mondta, hogy felülvizsgálják a döntést, nemde? És most mégis dől a lé. Úgy látszik Viktorék pörgetése nem a "csőd" feliratnál állt meg. Tele lesznek lóvéval, azzal, hogy kiváltak a Gold FM-ből már semmi közük hozzá, ergo azt a kis aprópénz tartozást sem kell kifizetni, a vagyont talán már ki is mentették. Hiába tudja mindenki, hogy esetleg már rajta ülnek 2 milliárdon, nem tudnak rajtuk majd semmit sem behajtani.
paradigm írta:ki fogja majd visszafizetni a hitelt, mert ezek ugye nem arról lettek híresek, hogy fizetnek...
Majd az adófizetők.... Ilyen egy országban élünk.
 #5320  Szerző: VidámSrác

jeek írta:A legfrissebb hallgatottsági adatok (szeptember) szerint, Miskolc és Nyíregyháza leghallgatottabb rádiója a 15-49 és 15-29 korcsoportban a GoldFM rádió
Részletek: http://www.helyiradiok.hu/download/hall ... tember.ppt
nos, ennyit jelent egy hatékony játék a felmérési időszakból. emlékeztetőül a topic első hozzászlása szeptemberből:
centerweb írta:És új játékuk van. Lehet kapni ilyen matricákat Miskolc forgalmasabb helyein, és ha azt a számot sorsolják ki ami a te kártyádon van, akkor kapsz 1 milliót. 10 napig fog menni talán a játék. Meg olyan is van, hogyha a "GoldFM kommandó" bemegy az üzletedbe, és ők szólnak, adnak 500.000-et. "Szórjuk a pénzt..."
ezt így kellett volna mindig csinálni, de most már azt hiszem késő... mondjuk nem is olyan nagy baj ez :mrgreen: :mrgreen:
 #5319  Szerző: VidámSrác

paradigm írta:http://sportgeza.hu/futball/2008/10/21/ ... _advertum/
érdekes és csavaros ez a dolog. nagyon kíváncsi vagyok, hogy mi lesz, de abban biztos vagyok, hogy ha esetleg mégis hozzájutnak az 5 milliárdhoz, még nem lesz vége az ügynek. túl sokan vannak, akik nem adnák oda az advertumnak ezt a pénzt, és akik ebbe biztosan nem fognak beletörődni.

az viszont jó, hogy Klausmann "Csőd" Viktor szerint az advertum kivált az mtc jonatán rádió kft-ből, így a gold fm-ből. vagyis annak már szerintük is vége. a jogos kérdés azonban már csak az, hogy miért kaphat hitelt "országos médiahálózat kiépítésére" egy olyan cég, amelyik keze alatt már több rádiót (gyakorlatilag az összeset) megszüntettek? vajon milyen sors várhat ezek után az "országos médiahálózatra"? és akkor ezek után ki fogja majd visszafizetni a hitelt, mert ezek ugye nem arról lettek híresek, hogy fizetnek...
 #5265  Szerző: LuciFerko

vajon mennyit fizettek ezért? -.-
  • 1
  • 204
  • 205
  • 206
  • 207
  • 208
  • 222