Oke, nem hegy, hanem domb(ok) vannak utban, de ahhoz kepest, hogy csak "dombocskak", most hallottam eloszor ezt a szabadkai adot (nagyon csodalkoztam is azon, hogy eddig hol volt, mert messze tenyleg nincsen) pedig korsugarzoval ad, es nem is kicsi kimenovel. Ehhez kepest, peldaul a durvan 30 km-rel messzebbrol, viszont majd 10x magasabbrol (~1000 meter) sugarzott Antenna Zagreb (89.7) adasa tobbnyire stabilan jon, csak ritkan viszi el a terjedes es ez az URH tartomanyban igy is van rendjen.
Ezek a "dombocskak" osszesegeben is piszokul takarhatnak, mert Szerbiabol osszesen 3 vetelem van (pedig ott is vannak, tobb 10 kW-os adok) es mind beterjedeses vetel, mig a Szerbiahoz kepest atlagban joval magasabban fekvo Horvathorszagbol eddig 23 adast fogtam el. Ausztriabol is 17 vetel van, hiaba van a Balaton eszaki partjan ott a Bakony, ami takarna Ausztria fele... A sogorok adoi (foleg a nagy teljesitmenyuek) joreszt meg magasabban vannak.
(Valamikor, amikor meg volt kivel, URH versenyek inkabb kitelepultunk valami magaslatra, mert ez sokkal tobbet ert, mint a kimeno teljesitmeny, akar tobbszorosere novelese.)
--------
Jo peldat sikerult felhoznom, mert most pont ugy alakul a terjedes, hogy az Antenna Zagreb neha eltunik, viszont egy masik ado ugrik be a frekire idonkent.

(Persze figyelem, hatha meglesz)