donder írta:A Facebook a fiókomat ha deaktiváltam, akkor mennyi idő után törli?Nem. Sose törli így, de elvileg van egy módszer, amit a neten ha rákeresel meg lehet találni és azzal véglegesen törli a fiókod.
Törli egyáltalán?
donder írta:A Facebook a fiókomat ha deaktiváltam, akkor mennyi idő után törli?Nem. Sose törli így, de elvileg van egy módszer, amit a neten ha rákeresel meg lehet találni és azzal véglegesen törli a fiókod.
Törli egyáltalán?
egon2 írta:mlaszlo:Nem saját videókat töltök fel.Hanem már mások által feltöltött youtube videókbol csinálok kedvenc csatornát,és egy Kedvenc csatornába csak 200 videó fér be.Ez miért van?Bocsi,ha előbb félre érthető voltam.OK, akkor félreértettem, ennyire viszont nem ismerem a youtube-ot, de elvileg engednie kellene a kedvenc listát több videóval is bővíteni, ismerősömnek legalább 500 videó van bejelölve.
donder írta: Akkor valami gubanc lehet..Az nem lehetséges, hogy ez is nézőszámhoz van kötve? Pl. nekem az elején csak max. 10 perces és max. 100 megás videókat engedett feltölteni. Aztán később már lehetett 15 perceset és akár 1 gigásat is. Végül nemrég jött egy levél, hogy elértem valamilyen szintet és most már 15 percnél hosszabb videókat is fel lehet tölteni.
Nézd meg Zvartoshu youtube csatornáját... már ezres nagyságrend...
Szerintem írj egy szívhezszóló levelet a youtube-nak és hátha kijavítják Neked!(Várj ezzel kb egy hónapot mire válaszolnak)
Ha nem történik abszolút semmi, akkor sajnos marad a másik megoldás.. Új account..
mimi írta:A szellőzőnyílásnál rendszerint a processzor hűtése van. Belül a borda mögött szépen össze tud tömörödni a por, olyan lesz, mint egy vastagabb filcdarab. Ennek eltávolítása egészen fantasztikusan növeli a felhasználói élményt és a gép egészségi állapotátKöszi! Azt hiszem keresek egy szervizt és ezt meghagyom nekik.
egon2 írta:A Kötetlen,Társalgó topikba pár napja feltettem a kérdést,de választ nem kaptam.Megpróbálom itt is feltenni:Akkor valami gubanc lehet..
A Youtube.com videó megosztóval kapcsolatos a kérdésem!
A youtube.com oldalon,mért csak csak 200 videót enged a saját csatornámra betenni?Utána kénytelen vagyok új saját csatornát nyitni.
A Sony laptopoknál is nézem, hogy az oldalán van csak egy kis szellőző nyílás, akkor csoda hogy így melegszik?A szellőzőnyílásnál rendszerint a processzor hűtése van. Belül a borda mögött szépen össze tud tömörödni a por, olyan lesz, mint egy vastagabb filcdarab. Ennek eltávolítása egészen fantasztikusan növeli a felhasználói élményt és a gép egészségi állapotát