RADIOSITE Fórum

• Gold FM - Eger, Tatabánya

#5071  Szerző: Jani

Tegnap Debrecenben az egyik csoporttársammal be ültünk egy csehóba sörözni,ott ahol máskor RADIO 1 szólt,most GOLD FM ment. :cry:
 #5070  Szerző: Jani

Streamstat-on jó sokan hallgatják. :shock:
 #5062  Szerző: t

LuciFerko írta:és ha valaki bejelenti nekik?:P
hát bejelentheti, de ha él még az adóengedély, annyit ér, mint halottnak a csók
 #5057  Szerző: LuciFerko

és ha valaki bejelenti nekik?:P
 #5043  Szerző: t

Johnny írta:Én úgy tudom, hogy ez már kalóz rádiózásnak minősül.

a helyzet valószínűleg egyszerűen az, hogy még nem tett senki bejelentést az NHH-nak engedély nélküli frekvenciahasználat okán, ők maguktól meg vagy figyelik, vagy nem.
abban is száz százalékig biztos vagyok, hogy amilyen szélsebes szokott lenni a hivatali működés, az ORTT-engedély ugyan megszűnt, de az NHH adóengedély még él, így még az engedély nélküli frekvenciahasználat esete sem forog fenn.
 #5039  Szerző: tomee87

Johnny írta:Én úgy tudom, hogy ez már kalóz rádiózásnak minősül.
Bezony.
Ha itt megnézitek, csak a nyíregyházi GoldFM szerepel a listában, a többi törölve: http://www.ortt.hu/nyilvantartasok/1223 ... 008103.xls
 #5038  Szerző: Johnny

Én úgy tudom, hogy ez már kalóz rádiózásnak minősül.
 #4989  Szerző: Obladioblada

Egyet kell értsek. Én is folyamatosan olyan információkat kapok, hogy minden a legnagyobb rendben van Nyíregyházán, és nem kell félni, nem kell bedőlni a médiában tapasztalható sárdobálásnak. Nem fog elhalkulni a Gold Fm.

Én már csak azt nem tudom, hogy mire vár az ortt és az nhh. Kaptak fentről egy jótanácsot, hogy talán mégsem kellene elsietni annyira azt az adólekapcsolást?

Mocskos egy banda ez.
 #4907  Szerző: VidámSrác

NagyBela írta:Ismerek Advertumost és megnyugtatlak nincsenek kétségbe esve! ;)
én is és szintén azt tapasztalom, hogy nem nagyon érzik a végüket.
1: azért, mert sokat gondolnak magukról. azt hiszik, hogy messzebb ér a kezük, mint ameddig valójában és nem félnek holmi ortt határozattól. (pedig kellene!)
2: a beosztottak be vannak oltva, meg lettek nyugtatva a vezetőség által, hogy ne higgyenek az ilyen híreknek, nem lesz baj, de a vezetőség tudja, hogy a gold fm-nek vége. (nagyon hallgatnak az ügyben, szerencsekerék vektor csak valami halvány terelést említett pár hete + képzeljünk már el egy stábértekezletet, ahol bejelentik, hogy el fogják vinni az adókat... nem sok ember menne a következő nap dolgozni, így érthető, hogy a kollégáknak nyugtatót adtak.)
3: tudnak valamit, amit mi még nem...
 #4904  Szerző: Norby

operator írta:
norbyka írta:még megy az éterszennyezés az összes frekiken? :S
Sajnos igen, de ki tudja meddig.
Hát remélem valaki tesz valamit, mert már az rossz amilyen minőségben sugároznak a többit már nem emlitem :D
  • 1
  • 206
  • 207
  • 208
  • 209
  • 210
  • 222