RADIOSITE Fórum

• Juventus Rádió

#37522  Szerző: mlaszlo

djlacee írta:Hát speciel itt a környéken is jön most a 89.5
Akkor lehet, hogy nálam volt csak éppen gyenge a rádió, de valahogy úgy láttam, hogy a városban nem úgy jött ahogy kéne, ahol a Class és a Neo tiszta volt, a Juventus kissé sisterget-sercegett.
 #37518  Szerző: djlacee

Hát speciel itt a környéken is jön most a 89.5
 #37517  Szerző: mlaszlo

Mintha valami nem stimmelne mostanában a 89.5-tel. Mobiltelefonon hallgatva Budapesten sok helyen nem tökéletes a vétel, de ma autóban hallgatva is többször gyenge volt a jel, még az Egér úton is, ami viszonylag közel lenne az adóhoz. Lehet, hogy csak nálam volt valami gond, vagy más is tapasztalt gyengülést?
 #37457  Szerző: nyikolaj

Apropó Juventus Miskolc.
Itt a hírekben azt lehet olvasni,hogy idén 48 helyi frekit pályáznak újra.
Szerintem tegyük hozzá még a Hangforrás kft frekijeit(96.3,95.9,99.5),mert azok is lejárnak,ha jól tudom ősszel.
 #37451  Szerző: centerweb

A miskolci Juventuson kicsit jobban is figyelhetnének a visszakapcsolódásokkor, ma ahányszor hallgattam, egyszer sem sikerült eltalálni. A helyi műsorablakok kezdéseinél nem volt probléma, ott szépen ment minden. Nem tudom hogy küldenek-e kapcsolójelet ( nautilus elvileg tud ilyet ) vagy nem, de így kissé fura a dolog. Egyébként jobb lett a zenei szerkesztés, nem annyira soft ac mint a sláger volt, kicsit mainstreamebb, eltűntek a (számomra egyes) borzalmas magyar dalok, és nem tudom ki vette-e észre, hogy az R1-el ellentétben most hétvégén ők újítani fognak, legalábbis a "juventus premier weekend" promoiból ez derül ki. Valószínűleg pár mostani, stílusukban a 80-as 90-esek közé beférő AC dalt fognak prezentálni vagy valami, majd meglátjuk... Nem rossz az irány.
 #37445  Szerző: rsite1

Idézet a Neo FM topikból:
csirkebogár írta:
Richmonde írta:Én kérek elnézést!
Tényleg nekem, mint hallgatónak kell bejelenteni? Nem akarok vitát, pusztán érdekel. Ha nálam xar a Neo vétele, nyilván ott fogom a problémát jelezni ahonnan a műsort adják a technikus küld nekem egy köszönő e-mailt, felemeli a farát és beszól az AH-nak akivel nem mellesleg szerződésben állnak. Szerintem. De írok nekik ha akarod, mert csípem a rádiót.
De, egy normális országban ennek így kellene működnie, te szólsz a rádiónak, azok szólnak a műsorterjesztőnek, az első szóra megjavítja a hibát, visszaszól a rádiónak, az meg neked és megkérdezi, hogy ok-e.

DE! Magyarországon, ahol az összes műsorszolgáltató kivétel nélkül nagy ívben úgy kakil az összes hallgatóra/nézőre, hogy szép nézni ez úgy működik, hogy szólsz a rádiónak, ha telefonon eléred, ha az e-mailedet egyáltalán olvassa valaki, mikor megunod szólsz az AHnak, ott attól függően, hogy kihez kerül az e-mailed vagy történik valami vagy nem, ha nem, akkor szólsz az NHHnak, akik 30 napon belül megcsináltatják, ha olyan kedvük van.

Nekem egyébként mindegy mit csinálsz, írsz-e vagy sem, én elmondtam, hogy mi a módja, hogy jelezd a hibát, de ha az én közelemben lévő adóval lenne ez, addig baszkurálnám az AH-t, míg nem csinálja meg. Egyszer csak megunnak és inkább megjavítják.
Ugye, kedves Juventus? Fonyód, 101.3... reménytelen. :(
Amióta megy, azóta szar.
 #37151  Szerző: szemilan

Hát nézd.. lehet a 2 új hírszerkesztő több pénzt visz....
Én is jobban díjaznám ...ha hétvégére legalább 1 hírszerkesztőt felvennének.
 #37150  Szerző: Szomee

Elég nagy szegénységi bizonyítvány azért tényleg hogy legalábbegy embert nem vennének fel hétvégre, országos rádióban Hírháló... :S :S
  • 1
  • 207
  • 208
  • 209
  • 210
  • 211
  • 260