RADIOSITE Fórum

• Gold FM - Eger, Tatabánya

#4831  Szerző: LAZLOW

Jaja. Ha jól tudom már a ős Sunshine esetében 'csak' 30 M Ft volt a tartozás és az új tulajdonosi körben már a törlesztésről volt szó. És nekem valahogy úgy tűnik hogy sokkal hamarabb lekapcsolták őket.
Ma hajnalban Nyiregyen egy taxiban még ment a jó öreg Gosk. Nade arra azért kíváncsi lennék, hogy milyen lesz amikor lekapcsolják. Ugyanis tisztán emlékszem amikor az ős Sunshine esetében az adóberendezés lefoglalása előtt az igazgató a helyszínről telefonon bejelentkezett.....
 #4702  Szerző: VidámSrác

lehet, ám a súgóim legutóbb azt súgták, hogy már csak napok kérdése az egész. mondjuk én azzal is elégedett lennék, ha még hetek lennének hátra, mert hát a lényeg ugyanaz...

egyébként nagyon erős a lobbi az ortt döntés mielőbbi végrehajtása mellett (és annak elodázása ellen) valamennyi gold fm rivális rádió részéről. és ugye azt tudjuk, hogy annak idején a nyíregyházi első sunshine-t is valahogy így záratták be, pedig az akkori botrány kirobbanása után egyből kivásárolták a rádióból azt a személyt, akinek a számlájára volt írható a tartozás, és az új tulajdonos mindent megtett annak érdekében, hogy rendezze az elmaradást az ortt felé, de akkor már késő volt, mert addigra a határozat jogerőre emelkedett.
 #4697  Szerző: Attis

tippeljük meg, hogy hány nap van még hátra a gold fm-ből? a nyertes egy dedikált válogatás cd-t nyer a gold fm műsorvezetőinek feledhetetlen bakijaiból és egy fekete keretes gold fm matricát is hazavihet
tippeljük meg, hogy hány nap van még hátra a gold fm-ből? a nyertes egy dedikált válogatás cd-t nyer a gold fm műsorvezetőinek feledhetetlen bakijaiból és egy fekete keretes gold fm matricát is hazavihet :lol: :lol: :lol: :lol:
Szerintem ha addig nem borotválkozok meg, amíg le nem kapcsolják, akkor jövőre, meg rá egy évvel is simán mehetek Mikulásnak.
 #4695  Szerző: VidámSrác

tippeljük meg, hogy hány nap van még hátra a gold fm-ből? a nyertes egy dedikált válogatás cd-t nyer a gold fm műsorvezetőinek feledhetetlen bakijaiból és egy fekete keretes gold fm matricát is hazavihet :lol: :lol: :lol: :lol:
 #4632  Szerző: tomee87

Miskolcon a Centrumnál a Metropol mellett lévő épületről lekerült az állványzat, vele együtt a GoldFM óriás reklámja is :D
 #4630  Szerző: Johnny

Remélem látjátok hogy lehet kalóz rádiózással pénzt keresni. :D
Így
 #4589  Szerző: Obladioblada

http://www.pepsifoci.hu/node/17949

Azt hiszem ebből sok minden kiderül a jövőre nézve. Se médiabirodalom, se pénz, se rádiók, se semmi.

Ja és ma Keller László is válaszolt a parlamentben ezzel kapcsolatban. Az Országgyűlés leszavazta. A Google mindenki barátja. :lol:
 #4578  Szerző: Jani

A debreceni az szól keményen.
 #4577  Szerző: hdshouter

Jani írta:
hdshouter írta:106.5 is megy, bár mintha kicsit kevesebb lenne a power :D
Ezt hogy érted?Kisebb teljesítményel adnak? :shock: :D
Tudom, hogy hülyén hangzik, de ma bekapcsoltam a Gold-ot és most recsegett. Pedig se az antennát, se semmit nem mozgattam. Én csak ebből gondolom, de persze lehet ennek más a tényezője.
 #4576  Szerző: Jani

hdshouter írta:106.5 is megy, bár mintha kicsit kevesebb lenne a power :D
Ezt hogy érted?Kisebb teljesítményel adnak? :shock: :D
  • 1
  • 208
  • 209
  • 210
  • 211
  • 212
  • 222