noartist írta:részben OFF:Zorro90 írta: Rádió 1-en májusban már rotációban ment ez a dal.Melyik R1-en?
Jogos volt a kérdés

ON
noartist írta:részben OFF:Zorro90 írta: Rádió 1-en májusban már rotációban ment ez a dal.Melyik R1-en?
Zorro90 írta:Petőfin is.noartist írta:Rádió 1-en májusban már rotációban ment ez a dal.PooLee írta:Többek közt a franciák és a szlovének, vagy éppen az izlandiak is... lassan ki is fut! Nálunk majd pár hét múlva bemutatják mint óriási újdonságot. Egyébként tényleg nagy zene, én is kedvelem, ilyesmikkel kellene tele lennie a rádióknak nálunk is (máshol ez így is van).Én francia rádióban már ezer éve hallom. (frequence 3).
Azt szeretem benne,hogy tényleg frissek a zenék.Mire ide eljut némely track...hát...
noartist írta:Pécs-KomlóZorro90 írta:Melyik R1-en?
Rádió 1-en májusban már rotációban ment ez a dal.
Zorro90 írta:Melyik R1-en?noartist írta:Rádió 1-en májusban már rotációban ment ez a dal.PooLee írta:Többek közt a franciák és a szlovének, vagy éppen az izlandiak is... lassan ki is fut! Nálunk majd pár hét múlva bemutatják mint óriási újdonságot. Egyébként tényleg nagy zene, én is kedvelem, ilyesmikkel kellene tele lennie a rádióknak nálunk is (máshol ez így is van).Én francia rádióban már ezer éve hallom. (frequence 3).
Azt szeretem benne,hogy tényleg frissek a zenék.Mire ide eljut némely track...hát...
noartist írta:Rádió 1-en májusban már rotációban ment ez a dal.PooLee írta:Többek közt a franciák és a szlovének, vagy éppen az izlandiak is... lassan ki is fut! Nálunk majd pár hét múlva bemutatják mint óriási újdonságot. Egyébként tényleg nagy zene, én is kedvelem, ilyesmikkel kellene tele lennie a rádióknak nálunk is (máshol ez így is van).Én francia rádióban már ezer éve hallom. (frequence 3).
PooLee írta:Többek közt a franciák és a szlovének, vagy éppen az izlandiak is... lassan ki is fut! Nálunk majd pár hét múlva bemutatják mint óriási újdonságot. Egyébként tényleg nagy zene, én is kedvelem, ilyesmikkel kellene tele lennie a rádióknak nálunk is (máshol ez így is van).Én francia rádióban már ezer éve hallom. (frequence 3).
Jani98 írta:http://www.youtube.com/watch?v=47dtFZ8C ... 1375275152 simán elférne a kínálatban szerintem.most kezdték el játszani.