RADIOSITE Fórum

• Rock FM 95.8

#154468  Szerző: Gr3g0ry

LuciFerko írta:Előbb 38 dB volt a jelszint. Majd SSSSSSSSSSS és most csak 18. :ninja:

Pénteken (9 környékén) is valahogy így volt, "SSSSSSS" jelenség egy pillanatra sem állt fel(szerintem), aztán kissé nyengécskén volt fogható .De ma várhatóan éjfélkor minden kiderül(vagy inkább holnap dél környékén).
 #154465  Szerző: LuciFerko

Előbb 38 dB volt a jelszint. Majd SSSSSSSSSSS és most csak 18. :ninja:
 #154460  Szerző: markfelt

Kezd tetszeni ez a rádió. Az egyetlen, ahol nem zavar a magas magyar zenearány.
Vannak hibák szerintem - az alapkoncepcióban és operatív szinten is -, de napról-napra javulnak.
 #154456  Szerző: Gr3g0ry

Nekem most nincs akkora szerencsém. :/
 #154452  Szerző: szabogabor10

Gr3g0ry írta:
szabogabor10 írta:Mintha növekedett volna az adóteljesítmény.
Szerintem inkább ugyanannyival jön csak az éjszaka kedvező, holnap délelőtt meg ugyanolyan lesz....bár nelegyen igazam és lassan valóban beüzemeltetik a rock-os adót.
Én már délután észrevettem a jelentős javulást.
 #154451  Szerző: LuciFerko

Gr3g0ry írta:
Szerintem inkább ugyanannyival jön csak az éjszaka kedvező, holnap délelőtt meg ugyanolyan lesz....bár nelegyen igazam és lassan valóban beüzemeltetik a rock-os adót.
Egyértelműen nagyobb a térerő! Az SDR-el 20-25 dB-vel jött, most meg 30 körül! Telefonnal is érezhető, hogy sokkal erősebb. Ez nem tropó :) Most megy teljes grafttal az adó. RDS szint is magasabb lett.
 #154449  Szerző: Gr3g0ry

#154448  Szerző: LuciFerko

Hoppá, sokkal jobb lett a térerő, RDS is hibátlanul lejön! Sőt, a Gain le van húzva az SDR-en 12 dB-re az erős helyiek miatt (94.5+96.1)
RDS is rendbe lett rakva!
Kép
 #154442  Szerző: markfelt

szabogabor10 írta:És talán konszolidálódott végre a PS is.
Az örömteli lenne.
 #154439  Szerző: szabogabor10

És talán konszolidálódott végre a PS is.
  • 1
  • 20
  • 21
  • 22
  • 23
  • 24
  • 50