RADIOSITE Fórum

• Sláger Rádió

#40663  Szerző: donder

SzD írta:
donder írta:A százezres verziót nem én mondtam, az enyém a 30 -as verzió volt...! :)
donder írta:az átlag 30 körül van, a megszokott pár százezer helyett! :|
Igen, a megszokottat nem a sláger - neo váltás utánra értettem hanem előttre. És utána is igaz volt
 #40661  Szerző: SzD

donder írta:A százezres verziót nem én mondtam, az enyém a 30 -as verzió volt...! :)
donder írta:az átlag 30 körül van, a megszokott pár százezer helyett! :|
 #40656  Szerző: donder

SzD írta:Tényleg hihetetlen... :)
Ha ki lett volna írva, akkor nem a lista legvégén lett volna a ?-es csatornáknál, hanem az elején, vagy a legelején - mert gondolom elég sokan hallgatták neten...apropó, a több százezerrel azért érzed, hogy egy "kicsit" fölé lőttél...
RTVStat: legtöbb hallgató és néző: 33543. Persze Neked elhiszem, hogy a Slágert neten több százezren hallgatták... :lol:
A százezres verziót nem én mondtam, az enyém a 30 -as verzió volt...! :)
 #40655  Szerző: SzD

Tényleg hihetetlen... :)
Ha ki lett volna írva, akkor nem a lista legvégén lett volna a ?-es csatornáknál, hanem az elején, vagy a legelején - mert gondolom elég sokan hallgatták neten...apropó, a több százezerrel azért érzed, hogy egy "kicsit" fölé lőttél...
RTVStat: legtöbb hallgató és néző: 33543. Persze Neked elhiszem, hogy a Slágert neten több százezren hallgatták... :lol:
 #40654  Szerző: donder

SzD írta:...de azt honnan tudtad, hogy most 30 körül van, korábban meg százezrek hallgatták neten? (Utóbbi igazán valószínű :lol: )
bármilnyen hihetetlen, ki volt írva! Utólag már kár hogy nem csináltam pillanatfelvételt... :(
 #40646  Szerző: SzD

...de azt honnan tudtad, hogy most 30 körül van, korábban meg százezrek hallgatták neten? (Utóbbi igazán valószínű :lol: )
 #40638  Szerző: donder

Zeegee22 írta:
erogen írta:
donder írta:Hát... A sláger nem adja fel egyhamar! Online stream megy, csak nem tudom hogy minek, mert streamstaton az átlag 30 körül van, a megszokott pár százezer helyett! :|
Fent sincsen Streamsaton a SLÁGER rádió.
De megtalálható, a most már rtvstat.hu-n és régen is fent volt, csak az oldal alján keressétek, mindig is ott volt, a 30 körüli dolgot meg ha a hallgatottságra írtad, akkor azt nem is értem, mivel hallgatottságot nem mér, gondolom nem engedik hogy az oldal belekukkantson a szerverükre...
helyette ?/0 látható

Remélem nem nagy hülyeséget írtam.... :S :boldog:
nem, sőt ezt akartam mondani én is!
 #40633  Szerző: Zeegee22

erogen írta:
donder írta:Hát... A sláger nem adja fel egyhamar! Online stream megy, csak nem tudom hogy minek, mert streamstaton az átlag 30 körül van, a megszokott pár százezer helyett! :|
De megtalálható, a most már rtvstat.hu-n és régen is fent volt, csak az oldal alján keressétek, mindig is ott volt, a 30 körüli dolgot meg ha a hallgatottságra írtad, akkor azt nem is értem, mivel hallgatottságot nem mér, gondolom nem engedik hogy az oldal belekukkantson a szerverükre...
helyette ?/0 látható

Remélem nem nagy hülyeséget írtam.... :S :boldog:
 #40498  Szerző: donder

erogen írta:
Akkor csak én vagyok hülye! bocs :|
 #40490  Szerző: Snake

:punch:
  • 1
  • 20
  • 21
  • 22
  • 23
  • 24
  • 149