donder írta:A százezres verziót nem én mondtam, az enyém a 30 -as verzió volt...!
donder írta:az átlag 30 körül van, a megszokott pár százezer helyett!
SzD írta:Tényleg hihetetlen...A százezres verziót nem én mondtam, az enyém a 30 -as verzió volt...!
Ha ki lett volna írva, akkor nem a lista legvégén lett volna a ?-es csatornáknál, hanem az elején, vagy a legelején - mert gondolom elég sokan hallgatták neten...apropó, a több százezerrel azért érzed, hogy egy "kicsit" fölé lőttél...
RTVStat: legtöbb hallgató és néző: 33543. Persze Neked elhiszem, hogy a Slágert neten több százezren hallgatták...
Zeegee22 írta:nem, sőt ezt akartam mondani én is!erogen írta:De megtalálható, a most már rtvstat.hu-n és régen is fent volt, csak az oldal alján keressétek, mindig is ott volt, a 30 körüli dolgot meg ha a hallgatottságra írtad, akkor azt nem is értem, mivel hallgatottságot nem mér, gondolom nem engedik hogy az oldal belekukkantson a szerverükre...donder írta:Hát... A sláger nem adja fel egyhamar! Online stream megy, csak nem tudom hogy minek, mert streamstaton az átlag 30 körül van, a megszokott pár százezer helyett!Fent sincsen Streamsaton a SLÁGER rádió.
helyette ?/0 látható
Remélem nem nagy hülyeséget írtam....![]()
erogen írta:De megtalálható, a most már rtvstat.hu-n és régen is fent volt, csak az oldal alján keressétek, mindig is ott volt, a 30 körüli dolgot meg ha a hallgatottságra írtad, akkor azt nem is értem, mivel hallgatottságot nem mér, gondolom nem engedik hogy az oldal belekukkantson a szerverükre...donder írta:Hát... A sláger nem adja fel egyhamar! Online stream megy, csak nem tudom hogy minek, mert streamstaton az átlag 30 körül van, a megszokott pár százezer helyett!Fent sincsen Streamsaton a SLÁGER rádió.