RADIOSITE Fórum

• Külföldi műholdas és kábeles csatornák

#74793  Szerző: donder

Görög beütése van, de szerintem vagy Symbol vagy meg Windings...
 #74240  Szerző: chab7

A helyszínről nekem is volt feed vételem még május 15-én. Akkor az iráni Press TV feedjét csíptem el és "israeli gunfire"-t emlegettek.
A felvételeden is hallani az "izraelijj" szó említését és a terepjárók is ugyanúgy állnak ott (bár ez a képeimen nem látható. A helyszín viszont bizonyosan ugyanaz mint akkor.
Csatolnám a két képet is, de nem találok csatolmány menüt.
A műholdvadász fórumon a feedvadászat - news topicban megtalálod.
 #74129  Szerző: LuciFerko

mlaszlo írta:
djlacee írta:Szlovákok lekapcsolgattak analóg adókat? mert tegnap csak a Jednotkát sikerült fognom ott, ahol dvojka, markiza és JOJ is jól szokott jönni. vagy csak karbantartás volt?
Elkezdték lekapcsolni az analóg csatornákat, másodikán ha jól tudom a Pozsonyi analóg adások álltak le.
az O2-n jött az 1es?
 #74124  Szerző: mlaszlo

djlacee írta:Szlovákok lekapcsolgattak analóg adókat? mert tegnap csak a Jednotkát sikerült fognom ott, ahol dvojka, markiza és JOJ is jól szokott jönni. vagy csak karbantartás volt?
Elkezdték lekapcsolni az analóg csatornákat, másodikán ha jól tudom a Pozsonyi analóg adások álltak le.
 #74120  Szerző: djlacee

Szlovákok lekapcsolgattak analóg adókat? mert tegnap csak a Jednotkát sikerült fognom ott, ahol dvojka, markiza és JOJ is jól szokott jönni. vagy csak karbantartás volt?
 #73487  Szerző: djlacee

Német VIVA Comet-et nézek, és az egyik fellépőnek nem működött a mikrofon, újra kellett kezdeni a számot (Madcon) :lol: :lol: :lol:
  • 1
  • 20
  • 21
  • 22
  • 23
  • 24
  • 69