RADIOSITE Fórum

• Klubrádió

• Engedéllyel rendelkező online rádiók fóruma
Engedéllyel rendelkező online rádiók fóruma
 #122720  Szerző: asimov

Na várjunk csak... egy szó sem volt az MT közleményben a 92,9-ről... :)
Tehát nem is biztos az, hogy a 92,9-re költözés a kérdés...(elvileg igen, mert az (is) Klubrádió-é lenne... de a 92,9 már egy visszamenőleges törvénymódositással kereskedelmivé lett átminősítve)

Milyen kiadó közösségi frekvencia van Budapesten?
 #122719  Szerző: asimov

Oks.. és legyen béke :)
A 92,9 vételkörzete sem "szar", csak valamivel kissebb, mint a 95,3-é, és ez a díjában (így helyes?) is megmutatkozik.

Apropó, 92,9/Budapest... Ez már nem kereskedelmiként lett legutóbb(?) pályázatra kiírva?
(volt valami nagy port kavart törvénymódositás is erről)
http://mediatanacs.hu/dokumentum/3532/1 ... _bp929.pdf

Miért van szó "közösségi" frekvenciáról? :oops:
adminisztrator írta:azért a dijján kikerekedett a szemem, de nem nyelvtannáciskodom, peace, viszont a 92.9 annyira nem szar, ami a vételkörzetet illeti.
 #122716  Szerző: kukac

...főleg ha monoban tolhatjak...
 #122713  Szerző: markfelt

azért a dijján kikerekedett a szemem, de nem nyelvtannáciskodom, peace, viszont a 92.9 annyira nem szar, ami a vételkörzetet illeti.
 #122701  Szerző: asimov

Én annakidején is aztmondottam, hogy jogilag mindkét frekvencia a Klubrádió-é X évre... (Az más történet, hogy egyszerre a kettőn nem adhatnak)
A Klubrádiónak bőven elég lehet a kb. Budapestre korlátozott vételkörzetű 92,9 és anyagilag sokkal jobban járnak ezzel.
Amúgy teljesen feleslegesen égette MAGÁT porig, a nem mellesleg többszörösen törvénysértő módon eljáró és bírósági végzések sorát figyelmenkívűl hagyó MT...

A Klubrádió valószínűleg "átköltözik" majd a 92,9-re, ami amúgy eredetileg is szándékukban állt.
Az MT szerette volna azt, hogy a Klubrádió ELŐBB befejezi a sugárzást a 95,3-on, aztán MAJD IDŐVEL eldől az, hogy a 92,9-en sugározhatnak-e.... Komolyan, lett volna bárki, aki bedől ennek? EZÉRT harcolt (nagyon helyesen!) foggal-körömmel a 95,3-ért a Klubrádió.
Ezt a "békát" már le kell nyelje az MT és a "tudjuk kik".. a Klubrádió 92,9-ra átengedésével kicsit kissebb lesz az a "béka".

A "költözés" után lehet kiírni új pályázatot a Budapest/95,3 MHz-re. (Az előző kiírásban 95,3 MHz éves dijja valami 53 MFt volt...)
(Egy fontos szó hiányzott, javítva)
 #122696  Szerző: csokie

Na a klubradionak ítélték még a 93.5öt is :)
Lásd az indexes cikket.
 #122688  Szerző: asr27

Na akkor szerintem a 95.3-ra nagy eséllyel a Lounge vagy az Ozone fog hamarosan érkezni (vagy esetleg még a Face, aminek örülnék is).
 #118203  Szerző: markfelt

mimi írta:
adminisztrator írta:és az miért jó, hogy a klubrádió sztereoban sugároz, de minden mono rajta?
gondolom az új szerződésben sztereó jelet kell sugározniuk, de az átvitel monóra lett kiépítve és pont leszarják. nyertem hangszórót?
nyertél, de csak egyet.
 #118196  Szerző: mimi

adminisztrator írta:és az miért jó, hogy a klubrádió sztereoban sugároz, de minden mono rajta?
gondolom az új szerződésben sztereó jelet kell sugározniuk, de az átvitel monóra lett kiépítve és pont leszarják. nyertem hangszórót?
  • 1
  • 20
  • 21
  • 22
  • 23
  • 24
  • 137