RADIOSITE Fórum

• Radio Express

#30119  Szerző: mgabor

orrhang írta:A google arra sem ir ki semmit,hogy 42 net player, pedig mar egesz szep eredmenyeket er el a program.
"42net" keresőszóra viszont az első két találat a forgalmazó :)
mondjuk oké, hogy kézen-közön és szájról szájra terjed az ilyesmi, mint a herpesz, de azért na, ha van egy szoftverem, nem egy olyan bonyolult dolog megjelentetni keresési találatként, és ki tudja, az is hozhat megrendelőt. én is a guglit bújtam, mire megtaláltam azt, ami minden igényünket maradéktalanul kielégíti, jó, mondjuk mi nonprofitként ingyen licencet kaptunk hozzá :)
 #30118  Szerző: orrhang

mi az a mastertrax, mert google nem dob rá találatot?
egy olyan mastertrax nevű progit találtam, ami szekvenszer mac-re, de az nemigen lehet releváns

Én sem találtam semmit. De akkor mi lehet? Saját fejlesztés? A Sztárnak minek fejlesztettek volna.
Hat akkor nem az, csak egy fantom ^^ De akkor mi lathato a kepen???? :)
A google arra sem ir ki semmit,hogy 42 net player, pedig mar egesz szep eredmenyeket er el a program.
Miért? Ez üzleti titok, vagy mi?
Nem,nem az! De megigertem egyszer, hogy nem mondok semmit,mert talan olyan embereket rughatnak majd ki miatta,akiket nem is ismerek. A programot ket szlovak/ukran programozo fejlesztette. Ha tudod ki volt a programigazgatoja a Nonstopnka/Sztar -nak, akkor osszerakod, hogy honnan van.
 #30098  Szerző: centerweb

Ezt kérdésnek vagy megerősítésnek szántad.Igen ez volt a Sztár Fm lebonyolítója!meg még mondanék rádiót,aki ezt használja, de nem tehtetm.
Kérdésnek szántam. De egyébként annyira nem nehéz kitalálni, mert a keverések (őőő izé, vagyis a playlist lejátszása) majdnem ugyanolyan mint régen a Sztáron, meg akkor kezdtek el keverések lenni, amikor Szőke Krisztián oda került, ugye ebből következik hogy azért, mert ő már értett hozzá.

Így néz ki ez krixtrax:

Kép

Úgy látom először a keverő is a sztárból volt, legalábbis Hollóssy iwiw-es képe alapján:
Kép

de később lehetett valami studiófelújítás, mert egy frisebb képen már Airlab keverő van:

Kép
egy olyan mastertrax nevű progit találtam, ami szekvenszer mac-re, de az nemigen lehet releváns
Én sem találtam semmit. De akkor mi lehet? Saját fejlesztés? A Sztárnak minek fejlesztettek volna.
 #30096  Szerző: mgabor

egy olyan mastertrax nevű progit találtam, ami szekvenszer mac-re, de az nemigen lehet releváns :)
 #30093  Szerző: SzD

orrhang írta:meg még mondanék rádiót,aki ezt használja, de nem tehtetm.
Miért? Ez üzleti titok, vagy mi? :boldog:
 #30088  Szerző: orrhang

A Mastertrax lenne az Express lebonyolítója? Én úgy tudom ugyan az van mint ami a Sztár Fm-ben volt anno.
Ezt kérdésnek vagy megerősítésnek szántad.Igen ez volt a Sztár Fm lebonyolítója!meg még mondanék rádiót,aki ezt használja, de nem tehtetm.
 #30064  Szerző: Andrew5

orrhang írta:Andrew! Csak nem az uj radio elomarketingjet tartod???? ;) :)
Én csak leírtam amit tapasztalok hallgatgatom. ;)
 #30061  Szerző: centerweb

orrhang írta:Jaja, leesett. Hat a Mastertrax nem hiszem, hogy general valamit, az csak lejatszik,mint egy winamp:) Beszurkalni sem kepes...
A Mastertrax lenne az Express lebonyolítója? Én úgy tudom ugyan az van mint ami a Sztár Fm-ben volt anno.
 #30057  Szerző: orrhang

Andrew! Csak nem az uj radio elomarketingjet tartod???? ;) :)
 #30038  Szerző: Obladioblada

Ja. Meg az rds is kiírja, hogy milyen rádió szól, ha esetleg valakit érdekel... :S
  • 1
  • 20
  • 21
  • 22
  • 23
  • 24
  • 97