RADIOSITE Fórum

• OZONE FM

#133920  Szerző: Kovi02

Egyébként hol van a földvári adótorony?Földvárat nagyon átlövi általában csak Földvár után hozza le az RDS-t,Földváron belül néha mono. :shock: :shock: :shock: De az a lényeg,hogy kb egész Bács-Kiskun megyében tiszta,és Stereo. 8-) Mobilom Kiskőrösig hozza (autón belül!! :shock: )
Egyébként lett valami változás a R1 óta?
Mert az Soltvadkertig szólt el tisztán RDS-sel,aztán az 54-53,53,54-es út körforgalmánál,Kiskunhalas felé,hirtelen elment a jel,és azután semmi :shock:
 #133819  Szerző: nemethi1980

Én is hallottam már hibát, előfordult. De az igazság az, hogy más rádióknál is, sőt legutóbb az egyik országosban. Emberek vagyunk, néha hibázunk, de érezhetően fejlődött az Ozone. Van még hová az igaz, de melyik rádiónak nincs?
 #133818  Szerző: Kovi02

Én ha hallgatom akkor olyan 2-2 és fél órát,de eddig sose volt hiba :shock:
 #133815  Szerző: nemethi1980

Zorro90 írta:Hogy alátámasszam, amit a Petőfi topikban asr27 írt:
Délelőtt kicsit hallgattam a rádiót, Calvin Harris - Summer kellős közepén hirtelen egy halk pattanás kíséretében elnémult a hang. Azt hittem, elment az áram, ennek ellenőrzésére a legközelebbi villanykapcsolóhoz indultam. Mire odaértem, váratlanul megszólalt az a station ID, amelyiknek a végén Széles Iza kb. "mekeg", úgy visszhangzik az "FM". :twisted: De ez az ID is a felénél elhallgatott, és a dunaföldvári adó visszakapcsolt az élő adásra...
Valószínű átviteli probléma lehetett. De micsoda véletlen, hogy te mindig csak kicsit hallgatod, aztán azonnal hibát találsz:)))
 #133814  Szerző: FLaci81

Meg kellene már mindent csinálni rendesen, hogy ne legyenek ilyen bakik és akkor jó lenne.
Nekem addig nagyon bejött az Ozone FM, amíg a "Maximum Dance" korszaka tartott...
Amióta megújult, már nem hallgatom annyira.
 #133810  Szerző: Zorro90

Hogy alátámasszam, amit a Petőfi topikban asr27 írt:
Délelőtt kicsit hallgattam a rádiót, Calvin Harris - Summer kellős közepén hirtelen egy halk pattanás kíséretében elnémult a hang. Azt hittem, elment az áram, ennek ellenőrzésére a legközelebbi villanykapcsolóhoz indultam. Mire odaértem, váratlanul megszólalt az a station ID, amelyiknek a végén Széles Iza kb. "mekeg", úgy visszhangzik az "FM". :twisted: De ez az ID is a felénél elhallgatott, és a dunaföldvári adó visszakapcsolt az élő adásra...
 #133778  Szerző: kJoe

Kovi02 írta:Még mindig kint van az oldalukon,hogy OZONE FM 100,7(ÚJ) :twisted:
Na ezt,egy ilyen rádió nem engedheti meg magának :x :x
hát akkora a "pörgés" hogy nincs rá idejük :yuno:
vagy már arra sem jut ember... (vajon mekkora lehet a STÁB? 8-) Persze csak a tihanyiakra gondolok)
 #133771  Szerző: Csongii

Ez legyen a legnagyobb problémád. :unott:
 #133764  Szerző: Kovi02

Még mindig kint van az oldalukon,hogy OZONE FM 100,7(ÚJ) :twisted:
Na ezt,egy ilyen rádió nem engedheti meg magának :x :x
 #133685  Szerző: Kovi02

Fehérvár fele Hantoson nyomja ki a 106,5-öt Visszafele pedig Mezőfalva után élvezhető az adás.......
Ennek egyébként hol van az adója?(Földváron)
  • 1
  • 20
  • 21
  • 22
  • 23
  • 24
  • 108