RADIOSITE Fórum

• Vital FM - Debrecen - 102.4 MHz

#64388  Szerző: Szd96

Katapult dj :)
A stream élvezhetetlen(nálam), mert kb századmásodpercenként bufferel
 #64386  Szerző: Andrew5

benjamin írta:
Andrew5 írta:
benjamin írta:Mikor lesz műsor?
A hétvége fele és jövőhéten már találkozhattok műsorokkal is. ;)

Elsősorban még estefele inkább. :)
Remélem mostmár igaz lesz.
pl ma 19.00 tól lesz műsor. ;)
 #64384  Szerző: benjamin

Andrew5 írta:

Remélem mostmár igaz lesz.
 #64323  Szerző: NagyBela

Jimmer!

András egy olyan városban próbál rádiózni, ahol nincs szükség a munkájára. Debrecenben mindenki talál kedvére való rádiót. A két és szerintem legnagyobb közösség amin az egyetemistákat és a ref. vallásit értem a Friss és a Méliusz Rádióval ki van szolgálva. Debrecen amúgy sem nagy város, nincsenek olyan közösségek, amik rádióért kiáltanának.

Lehet természetesen egy rádió köré is kialakítani egy közösséget, de ahhoz ez a teljesítmény amit andrew nyújt nem elég. Ha nem működik valami és vannak intő jelek akkor természetesen változtatni kell a dolgokon, de nem úgy ahogy ezt Andrew csinálja.

Lehet újra is kezdeni mert az is benne van a pakliban, hogy melléfog a rádiózásban az ember de akkor kérdem én mit keres az a szakmában aki konkrétan nem látja előre, hogy mit akar kihozni azokból a tervekből amelyek köré rádiót épít?

Felesleges azért életben tartani egy frekvenciát, hogy majd úgyis lesz valami, majd jobb lesz, majd lesznek műsoraink, majd lesz ez, az, meg amaz. Tévedés! Nem lesz! Ha nem tudsz felállítani egy kisközösségi stábot 1 hónapon belül és az első perctől kezdve nem tudsz tenni a hallgatóidért, akkor fel kell állni és abba kell hagyni. Mégegyszer mondom nem lesz jobb. A hallgatók is észre fogják venni a hezitálásod, arról ne is beszélve, hogy a szakma is kidob magából.

A vitálról nem szeretnék írni épp ezért, mert ebből is azt látom most, hogy majd lesz valami. Nem tudom, hogy honnan jött a névválasztás egy elektronikus zenéket játszó rádiónak, de lehettél volna egy kicsit körültekintőbb akár az alábbiak miatt is:

Kép

Kíváncsi vagyok, ha indítanék mondjuk egy Fresh Rádiót. :D

András Hiába tágas neked ez a város, és neked elegendő lenne annak egy egészen kicsiny szeglete, mégsem találod önmagad. Hiába vágyódsz egy árva hangra, mégis a néma csend vesz körül.

Megéri?
 #64320  Szerző: jimmer

Kedves Andrew,

Dícsérnék is hidd el, ha lenne mit. De ezen a frekvencián 2008 áprilisa óta nem nagyon volt mit, hogy miért szerintem te is jól tudod. Persze nem mondom azt, hogy ez kizárólag a te hibád. De hogy dícsérjek is: a 96.8 dózsai dolog nekem sokkal jobban bejött. Volt egy akkoriban egyszerű, letisztult, jól áttekinthető weblapja, és úgy tudom ott azért voltak műsorok is. Arra azt mondom, kár érte!

Ezeket az adatokat egyébként az ORTT kisközösségi nyertesek listájáról másoltam be, ergo a 102.4MHz ugyanúgy kisközösségi frekvencia, tehát nem lehet eladni a műsorszolgáltatást. Igen, te az üzemeltetést adtad ki tudom.. csak mellékesen megjegyeztem, mert az állításod nem igaz. Üzemeltetésre kiadni vagy a műsorszolgáltatási jogosultságot eladni ugye nem ugyanaz, ezt pedig te is nagyon jól tudod.

üdv
 #64308  Szerző: Andrew5

jimmer írta:bocsi hogy megint negatívat írok, csak olyan rossz hogy itt mindig jövő időben beszélgetünk, legyen bármilyen rádió ezen a frekvencián..

a zenén kívül mindig, minden csak LESZ. Olyan beírást még nem láttam ahol olyan lett volna, hogy VAN műsor VAN műsorvezetés, VAN értelmes, hosszan tartó műsorszerkezet, VANNAK műsorvezetők!

Nekem ez eddig egy értelmetlen, és lassan 3 éve tartó frekvenciapazarlásnak tűnik :S

Ja és még valami:

Tóth András Jazz FM 4002 Debrecen Biczókert u. 28. Debrecen 102,4

dátum: 2008.04.22

Tehát ez korábban is a Te tulajdonodban volt. Nem értem akkor miről ment itt a rizsa hogy más tulaj meg izé meg ecet. Ugye ezt sem lehetett ELVILEG eladni-adni-venni mint a bolhapiacon.
Rádiót lehet adni venni 2 Mint a bolha piacon" egyébként. Eladni nem adtam el csak üzemeltetésre volt kiadva. Ami sajnos nagyon rosszul sült el ennyi. Egyszer olvasnám hogy dicsérsz valamit mondjuk nem nálam hanem máshol :-) (de remélem egyszer én is megélem)
 #64300  Szerző: jimmer

bocsi hogy megint negatívat írok, csak olyan rossz hogy itt mindig jövő időben beszélgetünk, legyen bármilyen rádió ezen a frekvencián..

a zenén kívül mindig, minden csak LESZ. Olyan beírást még nem láttam ahol olyan lett volna, hogy VAN műsor VAN műsorvezetés, VAN értelmes, hosszan tartó műsorszerkezet, VANNAK műsorvezetők!

Nekem ez eddig egy értelmetlen, és lassan 3 éve tartó frekvenciapazarlásnak tűnik :S

Ja és még valami:

Tóth András Jazz FM 4002 Debrecen Biczókert u. 28. Debrecen 102,4

dátum: 2008.04.22

Tehát ez korábban is a Te tulajdonodban volt. Nem értem akkor miről ment itt a rizsa hogy más tulaj meg izé meg ecet. Ugye ezt sem lehetett ELVILEG eladni-adni-venni mint a bolhapiacon.
 #64287  Szerző: Andrew5

• 1
  • 20
  • 21
  • 22
  • 23
  • 24
  • 59