A stream élvezhetetlen(nálam), mert kb századmásodpercenként bufferel
benjamin írta:pl ma 19.00 tól lesz műsor.Andrew5 írta:Remélem mostmár igaz lesz.benjamin írta:Mikor lesz műsor?A hétvége fele és jövőhéten már találkozhattok műsorokkal is.
Elsősorban még estefele inkább.
Andrew5 írta:Remélem mostmár igaz lesz.benjamin írta:Mikor lesz műsor?A hétvége fele és jövőhéten már találkozhattok műsorokkal is.
Elsősorban még estefele inkább.
jimmer írta:bocsi hogy megint negatívat írok, csak olyan rossz hogy itt mindig jövő időben beszélgetünk, legyen bármilyen rádió ezen a frekvencián..Rádiót lehet adni venni 2 Mint a bolha piacon" egyébként. Eladni nem adtam el csak üzemeltetésre volt kiadva. Ami sajnos nagyon rosszul sült el ennyi. Egyszer olvasnám hogy dicsérsz valamit mondjuk nem nálam hanem máshol
a zenén kívül mindig, minden csak LESZ. Olyan beírást még nem láttam ahol olyan lett volna, hogy VAN műsor VAN műsorvezetés, VAN értelmes, hosszan tartó műsorszerkezet, VANNAK műsorvezetők!
Nekem ez eddig egy értelmetlen, és lassan 3 éve tartó frekvenciapazarlásnak tűnik
Ja és még valami:
Tóth András Jazz FM 4002 Debrecen Biczókert u. 28. Debrecen 102,4
dátum: 2008.04.22
Tehát ez korábban is a Te tulajdonodban volt. Nem értem akkor miről ment itt a rizsa hogy más tulaj meg izé meg ecet. Ugye ezt sem lehetett ELVILEG eladni-adni-venni mint a bolhapiacon.
benjamin írta:Mikor lesz műsor?A hétvége fele és jövőhéten már találkozhattok műsorokkal is.