RADIOSITE Fórum

• Mária Rádió

#150543  Szerző: markfelt

Ügyes trükk, de ezek csak 30 napos frekik, nincs szó megnyert pályázatról (még).
 #150541  Szerző: Gr3g0ry

djlacee írta:Az feltűnt már valakinek, hogy az összes frissen megnyert Mária Rádió freki magánszemély nevén van, a Mária Rádió után pedig egy random szót tettek, mint médiaszolgáltatás megnevezése? Mária Rádió Bizalom, Mária Rádió Gyöngysor, Mária Rádió Békesziget, ésígytovább...

http://mediatanacs.hu/dokumentum/163978 ... radiok.pdf
Nem kispályások az biztos,harcolnak a vételkörzetekért. :D
 #150539  Szerző: djlacee

Az feltűnt már valakinek, hogy az összes frissen megnyert Mária Rádió freki magánszemély nevén van, a Mária Rádió után pedig egy random szót tettek, mint médiaszolgáltatás megnevezése? Mária Rádió Bizalom, Mária Rádió Gyöngysor, Mária Rádió Békesziget, ésígytovább...

http://mediatanacs.hu/dokumentum/163978 ... radiok.pdf
 #150041  Szerző: mlaszlo

Kovi02 írta:
djlacee írta:Nem baj, legalább az az éterszennyező Mária nem foglalja többé a sávot Budapesten. Csak a többi 19 frekijén...
Miért is volt éterszennyező? Nem az én világom ez a rádió, de tulajdonképpen nem zavart senkit, nem akart semmire sem téríteni, nem szidott senkit, akkor mi volt a baj vele? A műsor lehet nem volt magas színvonalú, de tulajdonképpen nem zavart senkit. Az hogy a kereskedelmi zenei rádiókat szépen eltüntették az éterből, az nem ennek a rádiónak köszönhető.
 #150014  Szerző: Kovi02

djlacee írta:Nem baj, legalább az az éterszennyező Mária nem foglalja többé a sávot Budapesten. Csak a többi 19 frekijén...
(én jobban örültem volna,ha esetleg nem az "NG 105,9" indul el a 105.9-en,hanem minden marad a helyén)
Mondjuk,ha esetleg a "pest környéki" frekikre lesz más pályázó,vagy "elkaszálják" a mária pályázatát,akkor kevesebb :)
érdekes,hogy a "helyi",szabadkai(90,7) mária tud igényesebb műsort csinálni,az "itthoni" meg :vomit:
 #137574  Szerző: markfelt

szentek közt is vannak álszentek.
 #137573  Szerző: RatFM

admin írta:adományokból élnek, és van egy nagy közös kassza. oda megy és onnan jön minden, mi lé.
Emlékszel I. János Pál pápára?
Ő volt az aki igen csak erősen az mellet kardoskodott, hogy a Vatikánban felszámolja a korrupciót.
Érdekes módon mindössze 33 napig tartott az uralkodása és megmagyarázhatatlan okból elhunyt.
Vizsgálat vagy boncolás nem történt mert egyből el is hamvasztották.
Azt tudni illik, hogy sem előtte sem utána nem hamvasztottak pápát .
Most ez miért volt ennyi fontos a konklávénak az döntse el mindenki maga !
Én csak ennyit mondanék a pénz és egyház közötti párhuzamról.
 #137337  Szerző: markfelt

adományokból élnek, és van egy nagy közös kassza. oda megy és onnan jön minden, mi lé.
 #137336  Szerző: Csongii

RatFM írta: Ergo a mi pénzünket herdálják ilyen értelmetlen dolgokra !
Úgy hallottam, hogy Olaszországból tolják bele a pénzt, az ottani Mária Rádió vagy közösség, vagy mi.... szóval az.
 #137333  Szerző: RatFM

jimmer írta:valójában azoknál a közösségi frekiknél, ahol a pályázati kiírásban ez van: "általános tematikájú, helyi jellegű" - itt én alapból el is utasítanám az összes vallási rádiót. Miért? Mert tematikus, és nem általános. Ennyi.
Anyósom aki aztán igen csak vallásos, mert nem telik el nap, hogy legalább kétszer ne menne templomba, még Ő se hallgatja az ilyen rádiókat.
Igen csak kíváncsi lennék a hallgatóság valós számára.
Ergo a mi pénzünket herdálják ilyen értelmetlen dolgokra !
  • 1
  • 20
  • 21
  • 22
  • 23
  • 24
  • 61