Bár a miskolci piac viszonyait nem túlzottan látom át, de azt hiszem én is a promóció és az értékesítés területein keresném a hibát! Lehetetlen, hogy nem sikerül beindítani a rádiót!
Zoey írta:Ha jól emlékszem, néhány hete díjcsökkentési kérelmet nyújtottak be ők is a hatósághoz, amit gondolom - a többi rádióhoz hasonlóan - nem kaptak meg. Ez gondolom azt jelenti, hogy anyagi gondok voltak náluk is, amivel elég nehéz ideiglenes szerződést kérni, bár nem tudom, végül miért nem kapták azt meg.......Én sem, de legalább lesz hely az MKR, Európa, Mária és a Lánchíd számára....
.......Érdekes ez az egész, nem lepne meg, ha sorra tűnnének el lassan az N-Joyok is...
Zoey írta:Ha jól emlékszem, néhány hete díjcsökkentési kérelmet nyújtottak be ők is a hatósághoz, amit gondolom - a többi rádióhoz hasonlóan - nem kaptak meg. Ez gondolom azt jelenti, hogy anyagi gondok voltak náluk is, amivel elég nehéz ideiglenes szerződést kérni, bár nem tudom, végül miért nem kapták azt meg.Semmi marketing nem volt Miskolcon..1 évbe telt mire az emberek újra rátaláltak a 103 Mhz-re..mostanság már egész sok helyen hallottam,de tény,hogy kevés reklám volt rajta (talán a magas és konzervatív tarifák miatt)..
A 103 Sztár Fm nem tudott az elmúlt másfél éves működése során befutni a miskolci rádiós piacon, nem sokkal hozott nagyobb hallgatottságot, mint elődje. Reklám is csak elvétve volt rajta, így pedig nem könnyű profitot kigazdálkodni. Nem hinném, hogy az egrit és a hajdú-bihari frekvenciákat érdemes lenne fenntartani, ha a központi Plusz megszűnik, nem hiszem, hogy ezeken a helyeken jobb eredményeket érnének el.
Nekem csak az a fura, hogy az N-Joy miért vásárolja sorra a frekvenciákat, ha ezeket sem tudja fenntartani? Pl. miért nem dőlt be előbb a tatabányai Gold, amin ha jól tudom, műsor sincs? Azt miért éri meg jobban fenntartani?
Érdekes ez az egész, nem lepne meg, ha sorra tűnnének el lassan az N-Joyok is...
admin írta:Végül is ott van még Eger, Hajdú-Bihar.A 'saját' városukat elveszítik..azért az gáz..Miskolc tudom,hogy csak 8% volt (állítólag),de a többi se ment?
2. A Médiatanács az 552/2011. (IV. 28.) számú határozatának mellékleteként csatolt hatósági szerződésben foglalt szerződéskötési feltétel teljesítésének elmulasztása miatt a Médiatanács hatósági határozatában megállapítja, hogy nem köt ideiglenes médiaszolgáltatási hatósági szerződést a Juventus Rádió 100,2 Kft.-vel az Mttv. 65. § (11) bekezdése alapján a Szeged 100,2 MHz + Szentes 95,7 MHz médiaszolgáltatási lehetőség 2011. május 9. és 2011. július 7. közötti időszakban történő hasznosítására.