chromsix írta:Mivel egésznap sofőrködöm van időm tesztelni.
A Zagyvan rádiót hallgatom már egy ideje és nagyon szeretem ezeket a régi retrós zenéket amit az utóbbi időben játszanak. Mostanság sokkal kisebb teljesítménnyel szólnak mint az elmúlt napokban, talán lakáson belül nem is fogható ezt nem tudom. Az biztos, hogy néhány mellékutcában már csak recsegősen hallható autórádióval, de végig menve a városon egész végig hallható. Egyébként van rajta magyar zene bár igaz hogy kevés, de lehet hallani. Tegnap este fél nyolc körül még szólt, majd negyed kilenc után már nem, ezért mondtam hogy szerintem betartják a számukra kiszabott adásidőt, de még majd ma reggel megnézem, kíváncsi vagyok.
Meglep az írásod,mivel én is Hatvanban lakom(Bosch-hoz közel,légvonalban kb.1.5 max.2 km) és nálam egyáltalán nincs adás!Eddig míg rosszabb minőségben és kisebb teljesítménnyel sugároztak,akkor is tudtam hallgatni a rádiót tető antennával,mono minőségben.Márc. 7.óta már egy egyszerű zsebrádióval,itt a város szélén is vehető volt az adás,hifin is sztereóban jött.Jelenleg viszont semmit nem lehet ezen a frekvencián hallani!
Én is rendszeresen hallgatom a rádiót(már,ha épp sugároz),de összesen egy darab magyar nyelvű zenéről tudok,ami elhangzott!
Járok még ma a belvárosban,rá fogok hangolni és meglátjuk ,mi a helyzet!
Örülök neki,hogy legalább nálad szólt!!