RADIOSITE Fórum

• Társalgó

#170611  Szerző: LuciFerko

noartist írta:Azonnali sztrájk a Tescónál
Délután 4-től éjfélig zárva tart minden hazai áruházuk, sőt, holnap már reggel 10-től nem érdemes elindulni bevásárolni hozzájuk.
Fasza, most akartam a páromnak venni egy nadrágot, amit csak ők forgalmaznak. Amúgy Tesco közelébe sem megyek. :sealed:
 #170609  Szerző: noartist

Azonnali sztrájk a Tescónál
Délután 4-től éjfélig zárva tart minden hazai áruházuk, sőt, holnap már reggel 10-től nem érdemes elindulni bevásárolni hozzájuk.
 #170389  Szerző: altermanus

Igen, közben már rájöttem :), nem nekem kellett, hanem egy ismerősnek, és igen, két telefon között kellett átvinni az adatokat.
 #170387  Szerző: Sszilu

altermanus írta:Valaki nem tudja véletlen, hogyan lehet egy windows 8-as telefonon áthelyezni, vagy legalább másolni a telefonszámokat telefonmemóriából, sim-kártyára?
Mihez kell? Másik telóra vinnéd? Mert akkor bluetooth-on simán átküldi az egészet, hibátlanul.
 #170386  Szerző: altermanus

OneDrive se játszik?
Biztonsági mentés, másik telefonba való lehívás?
 #170385  Szerző: noartist

altermanus írta:Valaki nem tudja véletlen, hogyan lehet egy windows 8-as telefonon áthelyezni, vagy legalább másolni a telefonszámokat telefonmemóriából, sim-kártyára?
Sehogy. Tényleg.
 #170384  Szerző: altermanus

Valaki nem tudja véletlen, hogyan lehet egy windows 8-as telefonon áthelyezni, vagy legalább másolni a telefonszámokat telefonmemóriából, sim-kártyára?
 #169647  Szerző: djlacee

Napi kérdés: van olyan magyar sportcsatorna, ami közvetíti az osztrák NB1 mérkőzéseit?
 #169642  Szerző: mihalylovics

noartist írta:
asr27 írta: Az nem lenne baj! Legalább a sok mai tinilány, a ribanckodás helyett a főzést, mosást, takarítást gyakorolná. :D
Ákos?
IRÓNIA, nem veszed észre? :D
 #169632  Szerző: altermanus

jah tényleg nem lenne rossz, de Tibi Atyával mi lesz? :troll:
felőlem ribanckodjanak, majd 16 évesen gyereket szül, meg összeházasodik 3 év múlva, meg elválik, mert nem élték ki magukat... na de ez mástészta...
  • 1
  • 20
  • 21
  • 22
  • 23
  • 24
  • 541