RADIOSITE Fórum

• Radio Face

#110613  Szerző: asr27

samsung írta:
milan93 írta:
samsung írta:undorító ez Timotol...
Miért is?
kezdetek Óta ott volt a RiseFm-nél. Most elmegy Oda ami kb elvette a RiseFm 2 frekvenciáját,+ másolja a RiseFm-et ...

no de nem írok inkább semmit mert megint tiltani fognak itt...
Elvette? Soha nem is volt a RiseFM frekvenciája, csak bérelte kezdetben az N-joytól, utána meg a Radio Inforum Kft-től.(vagy pontosan már nem emlékszem, hogy is volt a történet)
Másolja? nem hiszem, a Rise-on soha nem volt olyan stílusú műsor, mint a Face Night Show.
 #110611  Szerző: asr27

Megint kezded? :ayfkm:
Azt hittem már ésszerűen gondolkodsz!
Timo nem véletlen jött el a "RiseFM"-től.
Neked ha megszűnne a munkahelyed, nem keresnél helyette másikat, hanem kijelentenéd, hogy "én nem vagyok hajlandó másik rádiónál dolgozni, mert annak nem RiseFM a neve" vagy mi? :D
 #110607  Szerző: noartist

Bocsánatot kérek,a telefon kétszer küldte el.Majd törlöd az egyiked Admin?
Sorry..

Az egyik hozzászólásodat töröltem, továbbá megkérnélek, hogy a személyes kérdéseidet privát üzenet formájában tedd fel.

Köszönöm
Szemilan
 #110605  Szerző: noartist

samsung írta:
milan93 írta:
Miért is?
kezdetek Óta ott volt a RiseFm-nél. Most elmegy Oda ami kb elvette a RiseFm 2 frekvenciáját,+ másolja a RiseFm-et ...

Hány éves vagy?Komolyan!12?
 #110604  Szerző: samsung

milan93 írta:
Miért is?

#110594  Szerző: noartist

Najó,téma lezárva.
Jól látom,hogy az ex RiseFM-es szónok,Timo lesz a mai Face Night Show-ban?Mint műsorvezető persze.
  • 1
  • 20
  • 21
  • 22
  • 23
  • 24
  • 174