Direkt raknak ki ilyen posztokat, a (volt) hallgatók szórakoztatására, vagy tényleg bíznak még mindig a folytatásban?
noartist írta: ↑2019.02.10. 20:29Szerintem egyszerűbb magyarázat van erre. Az utolsó napon 19:55-kor Kiss Márti búcsúzenéje volt ez a szám. Utána DJ-mixek mentek, ill. éjfél előtt Avicii. Hogy a streamen mi ment ki számcím kiírással, nem tudom, én LF streamjét hallgattam.TechY01 írta: ↑2019.02.10. 20:13 2019-02-10 20:07 Paul Simon You Can Call Me Al
Ez a metadata van a weboldalon(és mostszol-on) 19:52 óta.
Mi lehet ez? Tesztelnek vagy mi?
Nem hinném. Valamiért újraindíthatták az adásgépet, de ne kezdjünk el teóriákat gyártani.
noartist írta: ↑2019.02.10. 22:15Ha a netrádióra gondoltok, annak ebben az országban semmi értelme nem lenne. A Class is belebukott, csak annak lenne értelme, ha valamilyen módon FM-re vissza tudnának jutni. A SlágerFM-nek is sikerült új frekvenciához jutni, akkor nekik miért ne sikerülhetne?djlacee írta: ↑2019.02.10. 21:46 Vagy benyomtak valami zenét a pakoláshoz...Biztos, hogy pakoláshoz háttérzenéléshez feltámasztanák a Zenont? Vasárnap késő este...![]()
Glenn írta: ↑2019.02.10. 20:32Azt hiszik, attól majd többen fogják hallgatni a Rádió1-et? Nevetséges, hogy ennyire rá akarják erőltetni az emberekre azt a piaci alapon már rég veszteséges csatornát.Csongii írta: ↑2019.02.10. 20:25 A DAB/DAB+ helyzetből kiindulva én nem reménykednék a frekvenciák pályáztatásában. Tudjuk nagyon jól, hogy azt a rendszert is miért nem bővítik/indítják el.Szerinted kishazánk egyik legdrágább frekijét hagyják majd pőrén heverni? Vagy pályáztatva lesz, vagy "valakik" oda fognak költözni. Szerintem az utóbbi.![]()
![]()
![]()