Továbbra is ömlik a FOS-ból a hazugság. Naponta megírják, hogy akkora nyomor van és olyan bajban vannak a magyarok, hogy már eszükbe sem jut nyaralni, vagy strandra menni. A Balaton egyenesen a végét járja, a kutya se megy oda. Hát kíváncsi lettem, hátha egyszer nem hazudozik a soroscsicska sajtó, sőt picit aggódtam is, hogy most véletlenül így lesz (de nem lett volna rossz, ha tényleg most igazat írnak, mert kényelmesen elfértünk volna a parton). Tehát le is ugrottunk a "Balaton legjobb strandja" címet sokadszorra idén is elnyerő Csopakra és mit ad Isten (meg a szakértő Kormányunk), hát persze, hogy ismét hazudtak a libsibérencek. Íme a bizonyíték:
Már 9 előtt lent voltunk és nem volt árnyékos hely. Pedig aki ismeri ezt a strandot, azért akad ott pár lombos fa. Persze a parkoló is tele volt már, szóval ekkor éreztem, hogy nem hazudtolták meg magukat a lakájok, amikor hazudtak erről is. Még annyit, hogy természetesen a költségek sem magasak, persze aki a bányatóban fürdik, annak rettenetes fizetni a belépőért meg a kajáért, italért. Öten voltunk és kijöttünk ötvenezerből, pedig bőven ettünk-ittunk és még a vízi ugrálóvárba is fizettünk háromszor egy órát. Nyilván havi kétszázezerből ez sem megy, de ezek az arányok ugyanezek voltak öt, tíz, húsz éve is, sőt még rosszabbak voltak.
U.i.: üzenem annak a magasan kvalifikált libsi tagnak, aki még mindig nem tudja, hogyan kell képet posztolni, hogy így.