RADIOSITE Fórum

• Rádió Eper - Miskolc - 92.4 MHz

#20126  Szerző: operator

nyikolaj írta:Az összes kisköz jól jön a Tiszai,és a Baross környékén.(lényegében Miskolc keleti részén.)Szerintem az egész csak földrajz,illetve jo a rálátás erre a környékre.
Igen, pont egy fél wattos kisköz.
 #20125  Szerző: rsite1

Ja. :lol: :lol:
 #20124  Szerző: nyikolaj

Az összes kisköz jól jön a Tiszai,és a Baross környékén.(lényegében Miskolc keleti részén.)Szerintem az egész csak földrajz,illetve jo a rálátás erre a környékre.
 #20122  Szerző: operator

LuciFerko írta:
operator írta:Ma délelőtt a Tiszai pályaudvaron jártam, és teljes mértékben ledöbbentem amikor a 92.4-re álítottam az autóban rádiót és nagy csodálkozásomra sztereó, RDS-sel jött az Eper rádió. Biztosan fél wattal adnak, vagy akkor hol lehet az adó hogy fél wattal lefedi miskolc 89%-át?
jó helyen van
Hát de ennyire? :)
 #20121  Szerző: LuciFerko

operator írta:Ma délelőtt a Tiszai pályaudvaron jártam, és teljes mértékben ledöbbentem amikor a 92.4-re álítottam az autóban rádiót és nagy csodálkozásomra sztereó, RDS-sel jött az Eper rádió. Biztosan fél wattal adnak, vagy akkor hol lehet az adó hogy fél wattal lefedi miskolc 89%-át?
jó helyen van
 #20120  Szerző: operator

Ma délelőtt a Tiszai pályaudvaron jártam, és teljes mértékben ledöbbentem amikor a 92.4-re álítottam az autóban rádiót és nagy csodálkozásomra sztereó, RDS-sel jött az Eper rádió. Biztosan fél wattal adnak? vagy akkor hol lehet az adó hogy fél wattal lefedi miskolc 89%-át?
 #19900  Szerző: Obladioblada

gerey írta:Sziasztok!

Mostanában kezdtem el hallgatni ezt az adót, és meg kell mondjam nem rossz. Jók a zenék, de szerintem a műsorok és a szerkesztők vagy a műsorvezetők...hát..tényleg senkit sem, és nem is azért jöttem, hogy fikázzak(de kell), nos egy szóval szar. Tudom, biztos nincs sok pénz, de ha ezzen tudnátok változtatni valahogy, akkor ez egy igazi miskolci fiataloknak való adó lenne. Bocsi, mégegyszer... de cipész a kaptafánál!
De azért az alap az király!
Kisközösségi rádió. Ennyi. A maximumot szerintem kihozták belőle. Ne várjunk kereskedelmi szintű műsorvezetést, az sokba kerül. Lelkesek, fiatalok, és nyilván azért csinálják, hogy lekössék magukat, szeretik csinálni, és közben tanulják is a"szakmát". Ugyanez érvényes az összes többi kisközre is, Miskolcon és Miskolcon kívül is. Ha tetszik hallgatod így, ha nem, akkor nem.

:yeah: :yeah: :yeah:
 #19895  Szerző: gerey

Sziasztok!

Mostanában kezdtem el hallgatni ezt az adót, és meg kell mondjam nem rossz. Jók a zenék, de szerintem a műsorok és a szerkesztők vagy a műsorvezetők...hát..tényleg senkit sem, és nem is azért jöttem, hogy fikázzak(de kell), nos egy szóval szar. Tudom, biztos nincs sok pénz, de ha ezzen tudnátok változtatni valahogy, akkor ez egy igazi miskolci fiataloknak való adó lenne. Bocsi, mégegyszer... de cipész a kaptafánál!
De azért az alap az király!
 #11314  Szerző: andrysoft

Obladioblada írta:Egy kisközösségi rádió nem azért van, hogy kereskedelmi jelleggel működjön. Igaz ez másokra is, aláírom, de most ez különösen érvényes.
Ja. Csak azt kellene megmondani, hogy akkor miből működjön egy kisköz rádió...
Mert ugye az ORTT alap pénzeket megnyírbálják (állítólag) a nehéz gazdasági helyzetre hivatkozva. De akkor, kérdem én, miért a Váci utcában, Pest legdrágább utcájában van az irodájuk? Vagy itt is úgy működik, mint a parlamenben? A képviselő urak a lakosságtól várják el a terhek viselését, de ők maguk nem kívánnak résztvenni benne... Közteherviselés a'la Hungary 2009... :!:
 #11309  Szerző: Pasa

Ja, az lehet, én Nokiát használok. Bocs... :oops:
  • 1
  • 20
  • 21
  • 22
  • 23
  • 24
  • 45