LuciFerko írta:Hát de ennyire?operator írta:Ma délelőtt a Tiszai pályaudvaron jártam, és teljes mértékben ledöbbentem amikor a 92.4-re álítottam az autóban rádiót és nagy csodálkozásomra sztereó, RDS-sel jött az Eper rádió. Biztosan fél wattal adnak, vagy akkor hol lehet az adó hogy fél wattal lefedi miskolc 89%-át?jó helyen van
operator írta:Ma délelőtt a Tiszai pályaudvaron jártam, és teljes mértékben ledöbbentem amikor a 92.4-re álítottam az autóban rádiót és nagy csodálkozásomra sztereó, RDS-sel jött az Eper rádió. Biztosan fél wattal adnak, vagy akkor hol lehet az adó hogy fél wattal lefedi miskolc 89%-át?jó helyen van
gerey írta:Sziasztok!Kisközösségi rádió. Ennyi. A maximumot szerintem kihozták belőle. Ne várjunk kereskedelmi szintű műsorvezetést, az sokba kerül. Lelkesek, fiatalok, és nyilván azért csinálják, hogy lekössék magukat, szeretik csinálni, és közben tanulják is a"szakmát". Ugyanez érvényes az összes többi kisközre is, Miskolcon és Miskolcon kívül is. Ha tetszik hallgatod így, ha nem, akkor nem.
Mostanában kezdtem el hallgatni ezt az adót, és meg kell mondjam nem rossz. Jók a zenék, de szerintem a műsorok és a szerkesztők vagy a műsorvezetők...hát..tényleg senkit sem, és nem is azért jöttem, hogy fikázzak(de kell), nos egy szóval szar. Tudom, biztos nincs sok pénz, de ha ezzen tudnátok változtatni valahogy, akkor ez egy igazi miskolci fiataloknak való adó lenne. Bocsi, mégegyszer... de cipész a kaptafánál!
De azért az alap az király!
Obladioblada írta:Egy kisközösségi rádió nem azért van, hogy kereskedelmi jelleggel működjön. Igaz ez másokra is, aláírom, de most ez különösen érvényes.Ja. Csak azt kellene megmondani, hogy akkor miből működjön egy kisköz rádió...