Valaki meg tudná ezt erősíteni?
LuciFerko írta:Nálam régen 5 adó jött, most csak ezt az egyet veszem. A legerősebb a 70,04 UR1 volt a rakaszi "hegytetőről", most nincs sehol. Joejoe írta:Akkor visszakapcsolták volna?LuciFerko írta:Az ukrán állami rádió takarékossági okokból lekapcsolta mind3 adója teljes OIRT hálózatát...Ezt az állítást máris cáfolom, ma délután beüzemeltem az RT7300-t és elindítottam egy keresést az OIRT sávon is...71,9 MHz-en megállt és a UR2 Promin adása hallható, viszont a 70,04 MHz-en nem jön semmi...Joe
http://www.nrcu.gov.ua/ua/
Ez a hivatalos honlapjuk, de hirtelen nem találtam friss infót.
Többi frekin jött valami? Végig tudnád nézni? 69.53 MHz pl.
Mondjuk itt még kintvan mind: http://radioukr.com.ua/ua/44/
joe írta:Akkor visszakapcsolták volna?LuciFerko írta:Az ukrán állami rádió takarékossági okokból lekapcsolta mind3 adója teljes OIRT hálózatát...Ezt az állítást máris cáfolom, ma délután beüzemeltem az RT7300-t és elindítottam egy keresést az OIRT sávon is...71,9 MHz-en megállt és a UR2 Promin adása hallható, viszont a 70,04 MHz-en nem jön semmi...Joe
LuciFerko írta:Az ukrán állami rádió takarékossági okokból lekapcsolta mind3 adója teljes OIRT hálózatát...Ezt az állítást máris cáfolom, ma délután beüzemeltem az RT7300-t és elindítottam egy keresést az OIRT sávon is...71,9 MHz-en megállt és a UR2 Promin adása hallható, viszont a 70,04 MHz-en nem jön semmi...Joe
nyikolaj írta:hmm...ez is a tippem volt.Szerintem legyen ez a jó verzió,mivel más lehetóség valóban nincs.A Petőfin valóban gyakran beszélgetnek filmes témákról az esti órákban, úgyhogy én is arra tippelek. Bár a 102.6 elég "veszélyes" freki, ott ad a szlovák Devin. Lehet, hogy a telefon keresője a Devinen akart megállni, amit zavart a Petőfi, így azt hallottad helyette.
nyikolaj írta:Ilyen tipikus celebes,filmes dolgokról beszélgettek. Mivel scannelgettem,nem sokáig hallgattam. És esti órákban volt.Kékesi Petőfi félrehangolva ?
MJ: Általában az esti órákban tevékenykednek a félszemű,féllábú hajósokról elnevezett rádiók is. Erre is gondoltam.