RADIOSITE Fórum

• RiseFM - Balaton - 98.9 MHz

#62547  Szerző: Attis

Most vagy én vagyok a hülye, vagy én vagyok a hülye... :lol:
De ekkora baromságot..
Sajnálatos módon, ami történt, az baloldali érdekcsoportok nyomására alakult így.
Nyilatkozza a Rise FM-néni... Na már most... Baloldali érdekcsoportok??? Pont most?? :lol:
Ha meg az N-Joy csoportra gondol, amelyben a Somogy Megyei Önkormányzatnak is van részesedése, akkor az is vakvágány, mert speciel ez utóbbi sem baloldali.
 #62541  Szerző: csokie

Snake írta:LOL, ez most tűnt fel?
Most :D
 #62539  Szerző: orrhang

Minek harcolni? Minek érdekcsoporttal szembe menni? Mért nem adtátok el nekik, lobbival másikat tudtatok volna szerezni...Vagy tévedek?
Láttunk már nem behódoltakat (Danubius,Sláger)...
 #62526  Szerző: Snake

LOL, ez most tűnt fel?
 #62525  Szerző: csokie

Csak nekem tűnt fel, hogy amikor a Rise FM reklám blokk megy, akkor a reklámok között egy kasszagép összeadó gombját hallanám?
 #62505  Szerző: steve

Most, hogy már nincs a 88.1, csak a balatoni 98.9, már nem kell azt a borzalmasan sok szövegarányt vállalnia a Rise-nak. Innentől kezdve szépen ki lehet takarítani azt a primitív NiteForce-t és a sok süket dumát az éterből, és mehet a zene.
 #62451  Szerző: nords

Steve, nem az a baj, hogy ilyenek írnak oda. Az sokkal nagyobb probléma, hogy ez a magyar valóság. 0 színvonalú oktatás 0 színvonalú fiatalokat képez. Ettől még a Rise egy szerethető rádió marad, én tudtam tolerálni pár idegesítő hibáját.
 #62445  Szerző: steve

Én jókat derülök a Rise FM fészbúk profilján a hozzászólásokon. Gyerekek, ahogy ezek írnak, az siralmas... Annyira primitív és aluliskolázott körből áll a hallgatóik nagy része, hogy fel sem lehet fogni. Ahogy ezek okádják magukból a Rise FM üzenőfalán a bejegyzéseket... Megmutatnám egy főszerkesztőnek vagy egy magyar tanárnak. Mert hogy ezek az iskolában a magyar helyesírás legalapvetőbb fogalmaival sincsenek tisztában, az biztos.
 #62441  Szerző: krisz83

admin írta:
admin írta:RiseFM Ennél azért jobb 'koppintásra' számítottunk, kedves 88.1 :))

kb. egy órája · Visszajelzések megtekintése (318)318 hozzászólás elrejtése
Ez 222 embernek tetszik..
Mutasd mind a(z) 96 hozzászólást

http://www.facebook.com/risefmofficial

Ez kicsit infantilis, nem?
Le is vették. :yes:
Nekem ez tetszik a legjobban a facebook-on az "Utálom azokat akik a RiseFm-et meg akarják szüntetni!" oldalon: "Akk nincs egy másik freki?v nem lehet vissza vásárolni?összedobunk bármekkora összeget,nagyon sokan vagyunk és nagy az összefogás."
:lol: :lol: :lol:
  • 1
  • 212
  • 213
  • 214
  • 215
  • 216
  • 470