RADIOSITE Fórum

• 89.5 Music Fm

#157172  Szerző: noartist

Lehet, hogy elnézést kell kérnem, mert nem is Juhász Gergő van adásban, hanem Kasuba L. Szilárd . Nagyon hasonlít a hangjuk, annyi szent.
(kitalálhatnának mert valamit, mert zavaró, hogy minden nap más van adásban, rendszertelenül)
 #157171  Szerző: noartist

Juhász Gergő...kicsit túlpörög ma, rossz hallgatni, legalábbis a Music Doctorban.
 #157143  Szerző: Csongii

Bocs, de ez már... :lol: :lol: :lol: :lol:
 #157140  Szerző: markfelt

Kétlem, akkor rémesen primitív ember lenne Pasa. Biztos vagyok benne, hogy nem az, hiszen nem ilyennek ismertük meg, hanem olyannak, akinek vannak logikus gondolatai, észérvei, és hiába van egy kialakult és stabil világképe, mégis nyitott mások gondolataira.
 #157128  Szerző: noartist

Pasa írta:Ennek lőttek. Át kéne tenni erre a frekire a Rádió 1-et. :yes:
Ha nem Fideszes rádió lenne, akkor is így gondolnád? Már bocsánat, de annyira egyértelmű...
(OFF vége)
 #157118  Szerző: IstvánB

djlacee írta:Nigel Stately? Szerintem baromi jó
Lehet, hogy jó, de amit tegnap hallottam nem ejtett ámulatba. Megy egy dal klubverziója, vagy 8 percig, mikor vége lassan átfédel a következő 8-10 perces zenébe. Fél óra alatt három szám. Igaz, jó zenék voltak, már klasszikusnak számítók, de ezt én is megcsinálom, sőt a winamp is. Műsorvezető is szenved élőben, zt se tudja mit mondjon. Lehet a csúsztatott élő előnyére válna, de akkor nem lenne élő kapcsolás, ami elsőre nem is sikerült. Téma meg csak annyi, hogy meleg van.
Hosszú idő után kapcsoltam megint ide, nem sikerült itt tartaniuk.
 #157117  Szerző: markfelt

asr27 írta:
Szerintem meg az lenne a jó, ha már neked lőnének!
Nanana! Ezt ne.
 #157116  Szerző: asr27

Szerintem meg az lenne a jó, ha már neked lőnének!
 #157113  Szerző: LG

Aztán miért? Azt a fost a 96.4-re se kellett volna engedni, a Music FM hozzá képest egy világszínvonalú, és korrekt frissességű, kreatív rádió
 #157110  Szerző: Glenn

Ennek lőttek. Át kéne tenni erre a frekire a Rádió 1-et. :yes:
  • 1
  • 213
  • 214
  • 215
  • 216
  • 217
  • 565