RADIOSITE Fórum

• Neo FM

#98378  Szerző: veterán

harrapari írta:
bandras írta:
Nightman írta:Nekem az se világos,hogy ha a Neo vezetése azon siránkozik,hogy mért kell őket nyilvánosan lejáratni,(akár jogosan is..) akkor mért nem zárt ajtók mögött ültek le a hatóság képviselőivel sajtótájékoztató helyett..
Az NMHH partizánakciója volt az ominózus sajtótájékoztató. Ha én lennék Szalai Annamária, akkor küldtem volna Földesnek egy tértivevényes levelet, amiben leírom azt, amit a sajtótájékoztatón közöltek. A rádió vezetése ugyanúgy képben lett volna, hogy mi a helyzet, viszont nem rúgom tökön a rádió sales csapatát. De az NMHH-nál valamiért nem ezt az utat választották.

A mai reggeli műsorban Bochkorék mondtak valamit erről a témáról?

Nem hinném, hogy a sajtótájékoztatóból értesültek az eseményekről, nyilván azért ennek voltak előzményei és, ha követtétek ezt ti is olvashattátok.
Pontosan, mar ev elejen 450 mFt-os tartozasuk volt, visszakeresheto a Mediatanacs hatarozatai kozt. Errol nyilvan katak tertivevenyes felszolitast.
 #98376  Szerző: harrapari

bandras írta:
Nightman írta:Nekem az se világos,hogy ha a Neo vezetése azon siránkozik,hogy mért kell őket nyilvánosan lejáratni,(akár jogosan is..) akkor mért nem zárt ajtók mögött ültek le a hatóság képviselőivel sajtótájékoztató helyett..
Az NMHH partizánakciója volt az ominózus sajtótájékoztató. Ha én lennék Szalai Annamária, akkor küldtem volna Földesnek egy tértivevényes levelet, amiben leírom azt, amit a sajtótájékoztatón közöltek. A rádió vezetése ugyanúgy képben lett volna, hogy mi a helyzet, viszont nem rúgom tökön a rádió sales csapatát. De az NMHH-nál valamiért nem ezt az utat választották.

Nem hinném, hogy a sajtótájékoztatóból értesültek az eseményekről, nyilván azért ennek voltak előzményei és, ha követtétek ezt ti is olvashattátok.
 #98374  Szerző: bandras

#98373  Szerző: LuciFerko

Andrew5 írta:Lehet inkább visszatették pár hét szarakodás után... ;-)))
Szerintem is. 8-)
 #98372  Szerző: Nightman

Nekem az se világos,hogy ha a Neo vezetése azon siránkozik,hogy mért kell őket nyilvánosan lejáratni,(akár jogosan is..) akkor mért nem zárt ajtók mögött ültek le a hatóság képviselőivel sajtótájékoztató helyett..
 #98371  Szerző: Andrew5

Lehet inkább visszatették pár hét szarakodás után... ;-)))
 #98370  Szerző: jimmer

Ez a Zenon.. a váltás még nem történt meg (ahogy a képből is látszik)
 #98368  Szerző: Máté

centerweb írta:
Redfox81 írta:Az adásvezérlőt is lecserélték
Erről ennyit:

Kép
Ez milyen adásvezérlő?
 #98365  Szerző: Attis

Pihe írta:Úgysem lesz még egyből változás, pár hétig elhúzzák...
Egyértelmű, legkorábban szerdán dönthetnek a sorsáról.
 #98364  Szerző: Pihe

Úgysem lesz még egyből változás, pár hétig elhúzzák...
  • 1
  • 216
  • 217
  • 218
  • 219
  • 220
  • 584