RADIOSITE Fórum

• 89.5 Music Fm

#156721  Szerző: Sakál

A So Much Love elég jó eredményeket produkál mindenféle dance listákon, játszhatják csak ezért is, úgyhogy még ez sem perdöntő szerintem, de ismétlem: minden további nélkül lehet igazad. :)
 #156720  Szerző: asr27

Sakál írta:
asr27 írta:Jövő héten új Music Killers DJ-k érkeznek. :yeah:
Néhány napja elkezdték rotációban játszani a StadiumX, külföldön is elismert, magyar DJ páros számait. Nekem az a tippem, hogy többek közt, ők lesznek az új DJ-k. :)
Remélem odapörkölnek a vajna rádiónak! :hehe:
A Howl At The Moon-t eddig is játszották, az új zenéjük pedig az idei Sound himnusz, úgyhogy ez még önmagában semmit nem jelent, ettől függetlenül akár ők is lehetnek az új DJ-k egyike.
Akkor játszották a Howl At The Moon-t, amikor friss volt, már legalább 1,5 éve nem játsszák(legalábbis én már jó ideje nem hallottam itt).
Valóban az egyik új zenéjük az idei Sound himnusz, viszont van egy másik új zenéjük is, amit ma hallottam a Music FM-en:
https://www.youtube.com/watch?v=n8m0bRFIBlI
 #156719  Szerző: Sakál

asr27 írta:Jövő héten új Music Killers DJ-k érkeznek. :yeah:
Néhány napja elkezdték rotációban játszani a StadiumX, külföldön is elismert, magyar DJ páros számait. Nekem az a tippem, hogy többek közt, ők lesznek az új DJ-k. :)
A Howl At The Moon-t eddig is játszották, az új zenéjük pedig az idei Sound himnusz, úgyhogy ez még önmagában semmit nem jelent, ettől függetlenül akár ők is lehetnek az új DJ-k egyike.
 #156716  Szerző: kukac

noartist írta:Most itt szúrtam ki, de máshol is észrevettem már: a rádiók miért nem tudnak olyan egereket venni, amelyek nem kattognak hangosan? Igencsak hallatszik..
...vagy miért nem tudják beállítani a noise gate-et úgy, hogy a környezeti zajok ne hallatszódjanak be az adásba?!.. :)
 #156715  Szerző: asr27

Jövő héten új Music Killers DJ-k érkeznek. :yeah:
 #156589  Szerző: noartist

Most itt szúrtam ki, de máshol is észrevettem már: a rádiók miért nem tudnak olyan egereket venni, amelyek nem kattognak hangosan? Igencsak hallatszik..
 #156573  Szerző: zoLee

A Music Fm-nél ezt az átalakulást lassan fokozatosan év eleje óta lehetett megfigyelni, nem június elseje után változott meg mikor elindult a Rádió 1. Szóval az a szó hogy majmolás egyáltalán nem állja meg a helyét. A Music FM a télen meg tavasszal is játszott pop zenét amikor még a Rádió 1 hírben sem volt, sőt, akkor még sokan azt gondolták hogy a Roxy tér vissza. Ez pont ugyanolyan kiakadás mint a Petőfi rádiós topikban valamint a rádió hallgatóknál. Már egy fél éve bővült a zenei felhozatal más stílusokkal (top40 pop zenével, most konkrétan a Petőfire gondolok de a Musicra is igaz) és sokan csak most vették észre május vége-június eleje tájékán. Ebből is látszik hogy sokan csak háttér rádióznak, a playlistet egyáltalán nem figyelik, aztán hirtelen csak rácsodálkoznak a világra és dúlnak fúlnak. De félreértés ne essék, ahogy jó páran, én is a Dance zenékért kiáltok, annak idején a Rádió Face volt a kedvenc, még azelőtt meg a Roxy :)
 #156572  Szerző: Dani

zoLee írta:
Dani írta:
censored írta:Személyes nyavajgás, de annyira unalmas dolog ez a kívánságműsorosdi. Ezen kívül van olyan műsortípus, ami elférne a délutáni-koraesti sávba, vagy ez azért van mert erre van úgymond igény?
Valóban unalmas, ahogy az egész MusicFM egyre unalmasabb sajnos a stilusváltása miatt, nem tartom jónak, hogy majmolja a Rádió1-et, ezzel többet árt magának, mint használna. Remélem, időben észbe fognak kapni, és be fogják látni, hogy a konkurenciát nem igy célszerű legyőzni, hanem úgy, hogy jobbat mutatnak fel a Rádió1-nél, nem pedig ugyanazt.
Ugye ez vicc akart lenni? Egy mp3 lejásztós rádió mint konkurencia? Aligha, ez a hét poénja xD :D A Rádió 1-nek semmi koncepciója sincs, semmi élet nem jön át a hallgatónak belőle, csupa dögunalom, csak az jön át a hallgatónak hogy a csúnya gonosz Simi birodalomtól elvettünk egy pár neves Dj-t akik már nálunk játszanak, mert itt több a zsé, bibibííí....Hörcsögpapa megoldja. Ezer éves lejárt unalmas szignálpark, semmi interaktív műsor amibe belevonnák a hallgatókat. Semmi Facebook aktivitás (Azt nem nevezném aktivitásnak hogy XY dj kiposztolja hogy este 10től tessenek engem hallgatni). Szerintetek azzal nyernek hallgatókat hogy a fiatalok kedvenc rádióját a Music FM-et fikázzák köpködik? A lefedettsége is harmatgyenge a Music FM-hez képest, ami harmatos még Budapesten belül is, azzal nem vesződnek sokan. Rádió 1 nyitóbuli a balatonon mikor ott nem is fogható? Röviden és tömören az egész úgy sz*r ahogy van :hehe: :hehe: Elvileg profik dolgoznak ott, de nekem mint kósza bele bele hallgatónak kínos az egész. A Music FM-nek van olyan stabil hallgatói bázisa hogy jó pár évig nem kell félniük a konkurenciától :) De ez csak egy szerény vélemény amiben semmi elfogultság nincs csak én így látom a dolgokat. Nem azt mondom hogy aki másképp látja az elvakult, de a Rádió 1 sosem volt valami világmegváltó, sosem értettem hogy mit ettek rajta sokan. Most meg amit produkál jelenleg az a béka feneke alatt van. Peace! :)
Amennyiben a Rádió1-et nem lehet konkurensnek tekinteni(jó lenne ha igy lenne), akkor a MusicFM miért majmolja zeneileg? Miért nem folytatja azt a zenei irányt, ami az elmúlt években sok felmérés szerint bevált neki? Egyetértesz a MusicFM vezetőségével abban, hogy sajnos a Rádió1 zenei stilusát egyre jobban átveszi?
 #156571  Szerző: zoLee

Dani írta:
censored írta:Személyes nyavajgás, de annyira unalmas dolog ez a kívánságműsorosdi. Ezen kívül van olyan műsortípus, ami elférne a délutáni-koraesti sávba, vagy ez azért van mert erre van úgymond igény?
Valóban unalmas, ahogy az egész MusicFM egyre unalmasabb sajnos a stilusváltása miatt, nem tartom jónak, hogy majmolja a Rádió1-et, ezzel többet árt magának, mint használna. Remélem, időben észbe fognak kapni, és be fogják látni, hogy a konkurenciát nem igy célszerű legyőzni, hanem úgy, hogy jobbat mutatnak fel a Rádió1-nél, nem pedig ugyanazt.
Ugye ez vicc akart lenni? Egy mp3 lejásztós rádió mint konkurencia? Aligha, ez a hét poénja xD :D A Rádió 1-nek semmi koncepciója sincs, semmi élet nem jön át a hallgatónak belőle, csupa dögunalom, csak az jön át a hallgatónak hogy a csúnya gonosz Simi birodalomtól elvettünk egy pár neves Dj-t akik már nálunk játszanak, mert itt több a zsé, bibibííí....Hörcsögpapa megoldja. Ezer éves lejárt unalmas szignálpark, semmi interaktív műsor amibe belevonnák a hallgatókat. Semmi Facebook aktivitás (Azt nem nevezném aktivitásnak hogy XY dj kiposztolja hogy este 10től tessenek engem hallgatni). Szerintetek azzal nyernek hallgatókat hogy a fiatalok kedvenc rádióját a Music FM-et fikázzák köpködik? A lefedettsége is harmatgyenge a Music FM-hez képest, ami harmatos még Budapesten belül is, azzal nem vesződnek sokan. Rádió 1 nyitóbuli a balatonon mikor ott nem is fogható? Röviden és tömören az egész úgy sz*r ahogy van :hehe: :hehe: Elvileg profik dolgoznak ott, de nekem mint kósza bele bele hallgatónak kínos az egész. A Music FM-nek van olyan stabil hallgatói bázisa hogy jó pár évig nem kell félniük a konkurenciától :) De ez csak egy szerény vélemény amiben semmi elfogultság nincs csak én így látom a dolgokat. Nem azt mondom hogy aki másképp látja az elvakult, de a Rádió 1 sosem volt valami világmegváltó, sosem értettem hogy mit ettek rajta sokan. Most meg amit produkál jelenleg az a béka feneke alatt van. Peace! :)
 #156570  Szerző: Dawe1797

A nagy megújulásról van már valami hír?
  • 1
  • 217
  • 218
  • 219
  • 220
  • 221
  • 565