A So Much Love elég jó eredményeket produkál mindenféle dance listákon, játszhatják csak ezért is, úgyhogy még ez sem perdöntő szerintem, de ismétlem: minden további nélkül lehet igazad. 

Sakál írta:Akkor játszották a Howl At The Moon-t, amikor friss volt, már legalább 1,5 éve nem játsszák(legalábbis én már jó ideje nem hallottam itt).asr27 írta:Jövő héten új Music Killers DJ-k érkeznek.A Howl At The Moon-t eddig is játszották, az új zenéjük pedig az idei Sound himnusz, úgyhogy ez még önmagában semmit nem jelent, ettől függetlenül akár ők is lehetnek az új DJ-k egyike.![]()
Néhány napja elkezdték rotációban játszani a StadiumX, külföldön is elismert, magyar DJ páros számait. Nekem az a tippem, hogy többek közt, ők lesznek az új DJ-k.
Remélem odapörkölnek a vajna rádiónak!
asr27 írta:Jövő héten új Music Killers DJ-k érkeznek.A Howl At The Moon-t eddig is játszották, az új zenéjük pedig az idei Sound himnusz, úgyhogy ez még önmagában semmit nem jelent, ettől függetlenül akár ők is lehetnek az új DJ-k egyike.![]()
Néhány napja elkezdték rotációban játszani a StadiumX, külföldön is elismert, magyar DJ páros számait. Nekem az a tippem, hogy többek közt, ők lesznek az új DJ-k.
Remélem odapörkölnek a vajna rádiónak!
noartist írta:Most itt szúrtam ki, de máshol is észrevettem már: a rádiók miért nem tudnak olyan egereket venni, amelyek nem kattognak hangosan? Igencsak hallatszik.....vagy miért nem tudják beállítani a noise gate-et úgy, hogy a környezeti zajok ne hallatszódjanak be az adásba?!..
zoLee írta:Amennyiben a Rádió1-et nem lehet konkurensnek tekinteni(jó lenne ha igy lenne), akkor a MusicFM miért majmolja zeneileg? Miért nem folytatja azt a zenei irányt, ami az elmúlt években sok felmérés szerint bevált neki? Egyetértesz a MusicFM vezetőségével abban, hogy sajnos a Rádió1 zenei stilusát egyre jobban átveszi?Dani írta:Ugye ez vicc akart lenni? Egy mp3 lejásztós rádió mint konkurencia? Aligha, ez a hét poénja xDcensored írta:Személyes nyavajgás, de annyira unalmas dolog ez a kívánságműsorosdi. Ezen kívül van olyan műsortípus, ami elférne a délutáni-koraesti sávba, vagy ez azért van mert erre van úgymond igény?Valóban unalmas, ahogy az egész MusicFM egyre unalmasabb sajnos a stilusváltása miatt, nem tartom jónak, hogy majmolja a Rádió1-et, ezzel többet árt magának, mint használna. Remélem, időben észbe fognak kapni, és be fogják látni, hogy a konkurenciát nem igy célszerű legyőzni, hanem úgy, hogy jobbat mutatnak fel a Rádió1-nél, nem pedig ugyanazt.A Rádió 1-nek semmi koncepciója sincs, semmi élet nem jön át a hallgatónak belőle, csupa dögunalom, csak az jön át a hallgatónak hogy a csúnya gonosz Simi birodalomtól elvettünk egy pár neves Dj-t akik már nálunk játszanak, mert itt több a zsé, bibibííí....Hörcsögpapa megoldja. Ezer éves lejárt unalmas szignálpark, semmi interaktív műsor amibe belevonnák a hallgatókat. Semmi Facebook aktivitás (Azt nem nevezném aktivitásnak hogy XY dj kiposztolja hogy este 10től tessenek engem hallgatni). Szerintetek azzal nyernek hallgatókat hogy a fiatalok kedvenc rádióját a Music FM-et fikázzák köpködik? A lefedettsége is harmatgyenge a Music FM-hez képest, ami harmatos még Budapesten belül is, azzal nem vesződnek sokan. Rádió 1 nyitóbuli a balatonon mikor ott nem is fogható? Röviden és tömören az egész úgy sz*r ahogy van
![]()
Elvileg profik dolgoznak ott, de nekem mint kósza bele bele hallgatónak kínos az egész. A Music FM-nek van olyan stabil hallgatói bázisa hogy jó pár évig nem kell félniük a konkurenciától
De ez csak egy szerény vélemény amiben semmi elfogultság nincs csak én így látom a dolgokat. Nem azt mondom hogy aki másképp látja az elvakult, de a Rádió 1 sosem volt valami világmegváltó, sosem értettem hogy mit ettek rajta sokan. Most meg amit produkál jelenleg az a béka feneke alatt van. Peace!
Dani írta:Ugye ez vicc akart lenni? Egy mp3 lejásztós rádió mint konkurencia? Aligha, ez a hét poénja xDcensored írta:Személyes nyavajgás, de annyira unalmas dolog ez a kívánságműsorosdi. Ezen kívül van olyan műsortípus, ami elférne a délutáni-koraesti sávba, vagy ez azért van mert erre van úgymond igény?Valóban unalmas, ahogy az egész MusicFM egyre unalmasabb sajnos a stilusváltása miatt, nem tartom jónak, hogy majmolja a Rádió1-et, ezzel többet árt magának, mint használna. Remélem, időben észbe fognak kapni, és be fogják látni, hogy a konkurenciát nem igy célszerű legyőzni, hanem úgy, hogy jobbat mutatnak fel a Rádió1-nél, nem pedig ugyanazt.