RADIOSITE Fórum

• Troposzférikus terjedések

#87859  Szerző: asimov

A kekesi MR2 vetelileg, teljesen a vegletek kozott hanykodik ide-oda: erosodik, erosodik, mar-mar csak minimalis zajjal jon, aztan elgyengul es teljesen beleul a zajba.. koztuk meg nagyon eros es gyors utemu fading-eles is neha. Kemeny.
 #87696  Szerző: joe

Chucky írta:Ma délután egyszercsak ez terjedt be a semmiből 89.2-n!
http://www8.zippyshare.com/v/40985385/file.html

Segítséget kérnék. Tippem a Radio Kula, de nem vagyok benne biztos.
Egy reklám részletet rögzítettél, ID-t nem hallok, de nekem is van egy tippem. Az első spot végén (2:16) elhangzik "M Plus Sabac". Nem 100%, de lehet 89,2 Radio AS Sabac adása is. Joe
http://radioassabac.com/
 #87643  Szerző: asimov

Szinte azonnal (tenyleg!) lejon a Juventus rds/ps-e.. ez altalaban 10..15 masodpercbe tellik. Ugyanakkor a Fehervar-e meg le sem jon, pedig az oveke szokott gyorsabban lejonni... :)
 #86934  Szerző: joe

A szlovák FUNRADIO-n már karácsonyi zenéket adnak, a terjedésnek köszönhetően a kassai adójuk itt Békésen RDS sztereóban vehető. :)

Kép
 #86694  Szerző: djlacee

Valami atom tropo lett, mert a 100.1-en nem a Győr+ szólt, hanem a Regina :shock:
 #86590  Szerző: Snake

admin írta:Nekem az M1-M7 közös szakaszán sz@r volt a Face, pedig ott optikai rálátás van a Gellért-hegyre. Amikor anno a Roxy 96.4 nem fizetett a műsorsugárzásért és levették kb 100 wattra a 2,5 kilóról, az ott akkor is szólt, holott a belvárosban nem.

Ergo szerintetek lehetséges, hogy a Face nem a Citadelláról nyomja már?
nem.
 #86575  Szerző: asimov

Ervenyes adoengedely hianyaban (ezzel mi a helyzet?) valoszinu az ado atkoltoztetese (vagy uj ado telepitese) mert az NMHH az ismert telephelyen keresne az adot eloszor.
admin írta:Nekem az M1-M7 közös szakaszán sz@r volt a Face, pedig ott optikai rálátás van a Gellért-hegyre. Amikor anno a Roxy 96.4 nem fizetett a műsorsugárzásért és levették kb 100 wattra a 2,5 kilóról, az ott akkor is szólt, holott a belvárosban nem.

#86573  Szerző: markfelt

Nekem az M1-M7 közös szakaszán sz@r volt a Face, pedig ott optikai rálátás van a Gellért-hegyre. Amikor anno a Roxy 96.4 nem fizetett a műsorsugárzásért és levették kb 100 wattra a 2,5 kilóról, az ott akkor is szólt, holott a belvárosban nem.

#86490  Szerző: asimov

Trukkos hsz... :) de, csak azert sem kerdezek ra a miert-re.
Snake írta:Már csak azért is nyomkodja siófokon, mert mert. a többi nem publikus.
  • 1
  • 218
  • 219
  • 220
  • 221
  • 222
  • 331