Risefan írta:mlaszlo írta:Risefan írta:így szerintem már nem is érdemes visszatérniük Budapestre(ha visszatérnek)
Miért ne lenne érdemes? A reggeli műsor így is megállja a helyét, délutánra meg találnak valaki mást.
ki tudja? addigra lehet elmennek a reggeli műsorvezetők is 
Szerintem is érdemes. Miért ne lenne? A Music FM így is jóval kevesebb embert fog elérni, mint a R1 jelenleg.
Harsányi Levente nincs már a R1 főlapján, Cooky viszont igen. Ettől még persze lehet, hogy Cooky is átmegy.
Mellesleg szerintem ez - bármennyire is furcsa - egy klasszikus "win-win" konstrukció lehet, mivel szerintem mindkettőjükről elsősorban a R1 jut a pestiek eszébe, és emiatt a R1 hallgatósága a Music Fm-et és a R1-et is választani fogja. Attól függően, hogy milyen lesz a Music Fm stílusa, a R1 átállhat egy populárisabb (adott esetben a Top500 szintű) sugárzásra, és máris megoldódott a dolog. Cooky helyére pedig betesznek a Rise FM-re jellemző, dance műsort, és máris nem éri meg a Rise FM-nek, vagy a Facenek visszatérni (szerintem a botrányaik után nem is kapnak frekvenciát Bp-en).
Ugye azért azt érdemes megnézni, hogy a R1 oldalán - a sok budapesti kommentelő sajnálkozása mellett - kiderült, hogy a R1-hallgatók másodlagosan preferált adója a Rise, vagy a Roxy volt ("először a Rise, majd a Roxy, most Ti

(("). Annyira olyan, hogy "csak R1" hallgató, emiatt nincs is - egyszerűen a R1-hallgatók egy adott stílust szeretnek.
Erre jó példa, hogy szinte senki, vagy nagyon kevesen (és azok is csak kényszerből) hallgatják a Juventust a R1, vagy a Rise és a Roxy hallgatói közül. Szerintem ha a Music Fm megjelenik, és a R1 is visszatér, akkor az mindkettőt erősíteni fogja.
(Az meg szerintem csak nem baj, ha verseny alakul ki közöttük :PP)
Szerintem ebből inkább a Juventus kerül ki vesztesen, mert bár nincsenek róla infók, de sok nem Bp-i hallgatójuk volt. Ők meg a Neo FM-et fogják választani, nem a Music FM-et.