RADIOSITE Fórum

• RiseFM - Balaton - 98.9 MHz

#62118  Szerző: zenefalo

Technikailag nem stimmelhetett valami, a pesti streamen kétféle műsor ment a nap folyamán,amelyről ide-oda kapcsolgattak(a főműsor torz,a tartalék baromi halk volt). A balatoni stream meg kussolt. Most a pesti stream már nem torz,viszont a honlap nem működik,pedig néhány órája ment :roll:
A balatoni is megy online.
 #62115  Szerző: csokie

Megállapodtak? :D Vagy saját adóról?
 #62114  Szerző: Snake

Megint van rízs :D
 #62113  Szerző: csokie

Na most kéne vissza a Pont FM!
 #62110  Szerző: Snake

Jajjj de naívak vagytok. Az üzlet nem érzelmeken alapul.
 #62096  Szerző: steve

RocKer írta:Ahogy én hallottam a Rise ezen a frekin többé nem fog megszólalni...
És szerintem ezek után már máson sem.
Ki lesz az a hülye ezek után, aki velük üzletet köt frekvencia ügyben?
 #62092  Szerző: RocKer

Ahogy én hallottam a Rise ezen a frekin többé nem fog megszólalni...
 #62088  Szerző: krisz83

Először is B.U.É.K. Mindenkinek!!!

A Facebook-on, a Rise hivatalos oldalán sokan kérdezgetik, hogy miért nincs adás pesten a 88.1-en. Még ott sem méltatják válaszra a hallgatóikat. Ez aztán a normális hozzáállás, nem mondom.
Ha marad ez a homokba dugott fej téma, akkor semmi esély nem marad a folytatásra, mert így sem hallgatójuk, sem hirdetőjük nem marad!
 #62082  Szerző: Galaxy

lali87 írta:Hát igen, az egy komoly "technikai" probléma, ha valaki kihúzza a falból a tápkábelt. Mivel az NMHMHMHHM (annamariszájt) oldalán nem találtam "Enye-benye RejszFM..." határozatot valószínüleg D.Z.-ék szórakoznak a konnektorral és valszeg, orvul új lakatot is raknak a szoba ajtajára ahol az adó pihen :lol: :lol: :lol:
:yeah:
lali87 írta: Hamarosan szerintem újra ez lesz az RDS a 88.1-en :-)

__N-JOY_
BUDAPEST
__TESZT_ :yeah:
:punch:
 #62063  Szerző: lali87

Hát igen, az egy komoly "technikai" probléma, ha valaki kihúzza a falból a tápkábelt. Mivel az NMHMHMHHM (annamariszájt) oldalán nem találtam "Enye-benye RejszFM..." határozatot valószínüleg D.Z.-ék szórakoznak a konnektorral és valszeg, orvul új lakatot is raknak a szoba ajtajára ahol az adó pihen :lol: :lol: :lol:

Hamarosan szerintem újra ez lesz az RDS a 88.1-en :-)

__N-JOY_
BUDAPEST
__TESZT_ :yeah:
  • 1
  • 218
  • 219
  • 220
  • 221
  • 222
  • 470