csirkebogár írta:Kiváncsi vagyok meddig erőlködnek még ezzel az online rádiózgatással... Szerintem jobban járnának, ha csomagolnának és hazamennének, ez nem más, mint pénzkidobás, amit a részvényesek sem fognak a végtelenségig finanszírozni, arról nem is beszélve, hogy a hallgatóik már ott vannak a Neo/Juventus vmelyikén."Az Emmis Communication addig folytatja Magyarországon a műsorszolgáltatást ameddig esély van a frekvencia visszaszerzésére...."
Mauro írta:20090507 1600 Sláger rádió HírekMajdnem leestem a székről ennek a médiatörténeti pillanatnak a hallatán.
http://www.youtube.com/watch?v=su4qhDLBwMw
lali87 írta:vagy 1+1 év..mivel idén is lesznek pályázatok, nah és persze 2011-ben is.olvaso1 írta:Sajnos mindenkia slágert akarja "tovább vinni"Nem igazán a Sláger itt a lényeg csak az a bődületes hallgatótábor...amibe én is tartoztam, ezt szerette hallgatni, és ezt keressük..és ahol megtaláljuk azt fogjuk hallgatni....és mivel baromi sokan vagyunk ezért..aki tehette lecsapot ránk..ennek meg a többi hallgató látta kárát....
Juvét sajnálom nagyon.... De majd kiderül a végére, hogy kinek jön be ez a dolog.
"De legalább felpezsdült a rádiós piac"....csak most nagyon sok embernek nincs kedvenc rádiója.... Sláger-Danu "megszűnt" 3.000.000 ember szabadult föl, Juve stílust váltott erőteljesen Slágeresre..sokan elmentek, de talán többen jöttek.... Fene tudja kinek és pláne mennyire jön be...szerintem most mindenki a zavarosban halászik....1 év és kiderül.....
olvaso1 írta:Sajnos mindenkia slágert akarja "tovább vinni"Nem igazán a Sláger itt a lényeg csak az a bődületes hallgatótábor...amibe én is tartoztam, ezt szerette hallgatni, és ezt keressük..és ahol megtaláljuk azt fogjuk hallgatni....és mivel baromi sokan vagyunk ezért..aki tehette lecsapot ránk..ennek meg a többi hallgató látta kárát....
Juvét sajnálom nagyon.... De majd kiderül a végére, hogy kinek jön be ez a dolog.