RADIOSITE Fórum

• Sláger Rádió

#40489  Szerző: erogen

donder írta:Hát... A sláger nem adja fel egyhamar! Online stream megy, csak nem tudom hogy minek, mert streamstaton az átlag 30 körül van, a megszokott pár százezer helyett! :|
Fent sincsen Streamsaton a SLÁGER rádió.
 #40445  Szerző: donder

Hát... A sláger nem adja fel egyhamar! Online stream megy, csak nem tudom hogy minek, mert streamstaton az átlag 30 körül van, a megszokott pár százezer helyett! :|
 #40089  Szerző: lali87

csirkebogár írta:Kiváncsi vagyok meddig erőlködnek még ezzel az online rádiózgatással... Szerintem jobban járnának, ha csomagolnának és hazamennének, ez nem más, mint pénzkidobás, amit a részvényesek sem fognak a végtelenségig finanszírozni, arról nem is beszélve, hogy a hallgatóik már ott vannak a Neo/Juventus vmelyikén.
"Az Emmis Communication addig folytatja Magyarországon a műsorszolgáltatást ameddig esély van a frekvencia visszaszerzésére...."

És hát van esélye 1. fokon nyert, ha jogerősen is nyer a polgári perben akkor közigazgatási eljárás keretében kötelezhető az ORTT a "jogellenes" helyzet kijavítására. Vagy újra értékelik a pályázatot vagy újat írnak ki. :unott: Arra azért kíváncsi leszek a Neo hány milliárd forint "bánatpénzt"
fog kapni az elmaradt bevételek miatt :gonosz: Mert a kialakult helyzetről az ORTT tehet Szalai Annamáriával az élen :lol: :shock:
 #40083  Szerző: Zsolt

Mauro írta:20090507 1600 Sláger rádió Hírek

http://www.youtube.com/watch?v=su4qhDLBwMw
Majdnem leestem a székről ennek a médiatörténeti pillanatnak a hallatán.
 #39638  Szerző: centerweb

Valaki nem tudja esetleg hogy a Sláger / Danubius a legutóbbi arculata saját maguknak készítettet volt, vagy hasonlóan a D 98-as arculatához, egy már kész szignálparkot vettek meg, amit más már valaki használt? És ha igen (vagy nem) akkor milyen cégekkel csináltatták? Magyar/Külföldi?
 #39636  Szerző: csirkebogár

Kiváncsi vagyok meddig erőlködnek még ezzel az online rádiózgatással... Szerintem jobban járnának, ha csomagolnának és hazamennének, ez nem más, mint pénzkidobás, amit a részvényesek sem fognak a végtelenségig finanszírozni, arról nem is beszélve, hogy a hallgatóik már ott vannak a Neo/Juventus vmelyikén.
 #37883  Szerző: szemilan

lali87 írta:
olvaso1 írta:Sajnos mindenkia slágert akarja "tovább vinni"
Juvét sajnálom nagyon.... De majd kiderül a végére, hogy kinek jön be ez a dolog.
Nem igazán a Sláger itt a lényeg csak az a bődületes hallgatótábor...amibe én is tartoztam, ezt szerette hallgatni, és ezt keressük..és ahol megtaláljuk azt fogjuk hallgatni....és mivel baromi sokan vagyunk ezért..aki tehette lecsapot ránk..ennek meg a többi hallgató látta kárát....
"De legalább felpezsdült a rádiós piac"....csak most nagyon sok embernek nincs kedvenc rádiója.... Sláger-Danu "megszűnt" 3.000.000 ember szabadult föl, Juve stílust váltott erőteljesen Slágeresre..sokan elmentek, de talán többen jöttek.... Fene tudja kinek és pláne mennyire jön be...szerintem most mindenki a zavarosban halászik....1 év és kiderül.....
vagy 1+1 év..mivel idén is lesznek pályázatok, nah és persze 2011-ben is.
Ki tudja azok mit hoznak még.
 #37450  Szerző: lali87

olvaso1 írta:Sajnos mindenkia slágert akarja "tovább vinni"
Juvét sajnálom nagyon.... De majd kiderül a végére, hogy kinek jön be ez a dolog.
Nem igazán a Sláger itt a lényeg csak az a bődületes hallgatótábor...amibe én is tartoztam, ezt szerette hallgatni, és ezt keressük..és ahol megtaláljuk azt fogjuk hallgatni....és mivel baromi sokan vagyunk ezért..aki tehette lecsapot ránk..ennek meg a többi hallgató látta kárát....
"De legalább felpezsdült a rádiós piac"....csak most nagyon sok embernek nincs kedvenc rádiója.... Sláger-Danu "megszűnt" 3.000.000 ember szabadult föl, Juve stílust váltott erőteljesen Slágeresre..sokan elmentek, de talán többen jöttek.... Fene tudja kinek és pláne mennyire jön be...szerintem most mindenki a zavarosban halászik....1 év és kiderül.....
 #37152  Szerző: szemilan

Sajnos mindenkia slágert akarja "tovább vinni"
  • 1
  • 21
  • 22
  • 23
  • 24
  • 25
  • 149