Vannak id-k a zenék között csak ritkán. Elég jó zenék szólnak szerintem 

nem elég általányt fizetni, kell részletes lista is?Kell! mert szerinted a szerzok mi alapjan kapjak a penzuket?
VidámSrác írta:és ki az, aki legenerálja az új listákat, kapcsolatot tart a kiadókkal, jelent a jogvédő irodának, felteszi az újdonságokat és elhárítja a műszaki hibákat. ezt nem lehet ember nélkül...Szerinted foglalkoznak ilyesmivel? Most komolyan. Az ORTT-nél is biztos fognak örülni, hogy megvan a szöveg-zene arány. Nem érdekli őket hidd el. Múszaki hibák? Hehe. Eddig is nagyon foglalkoztak vele...
SzD írta:Szerintem ezért nem kellene + egy embert fizetni. Fogalmam sincs róla, hogy milyen adáslebonyolító fut náluk, de szerintem az is képes rá, hogy amellett, hogy különösebb belepiszkálások nélkül rotálja a zenéket, mindegyik, vagy minden második után bedobjon egy id-t.és ki az, aki legenerálja az új listákat, kapcsolatot tart a kiadókkal, jelent a jogvédő irodának, felteszi az újdonságokat és elhárítja a műszaki hibákat. ezt nem lehet ember nélkül...
Úgyhogy véleményem szerint: puszta igénytelenség.
nyikolaj írta:Reméljuk tavasszal lesz már valami.El fogják adni. Aki a legtöbbet mondja, az viszi, ha kell egyáltalán valakinek. Nem lesz ez se helyi, nyakam rá. Először... Másodszor... Senki többet, harmadszor...