RADIOSITE Fórum

• Radio Express

#30037  Szerző: Andrew5

Vannak id-k a zenék között csak ritkán. Elég jó zenék szólnak szerintem ;)
 #30020  Szerző: orrhang

nem elég általányt fizetni, kell részletes lista is?
Kell! mert szerinted a szerzok mi alapjan kapjak a penzuket?
 #30019  Szerző: LuciFerko

nem elég általányt fizetni, kell részletes lista is?
 #30018  Szerző: orrhang

Jaja, leesett. Hat a Mastertrax nem hiszem, hogy general valamit, az csak lejatszik,mint egy winamp:) Beszurkalni sem kepes...
 #30006  Szerző: Obladioblada

VidámSrác írta:és ki az, aki legenerálja az új listákat, kapcsolatot tart a kiadókkal, jelent a jogvédő irodának, felteszi az újdonságokat és elhárítja a műszaki hibákat. ezt nem lehet ember nélkül...
Szerinted foglalkoznak ilyesmivel? Most komolyan. Az ORTT-nél is biztos fognak örülni, hogy megvan a szöveg-zene arány. Nem érdekli őket hidd el. Múszaki hibák? Hehe. Eddig is nagyon foglalkoztak vele...

Jut eszembe. Tegnap hallottam a Tokajin este híreket és sportot is (az óertété támogatásával szignállal). Hogy is van ez? A pályázatos műsorok maradnak? Csak a Tokajin? Szikszón miért nem? Sokból tartana, hogy ott is lemenjen? Vagy az más? Nem értem.
 #29993  Szerző: VidámSrác

SzD írta:Szerintem ezért nem kellene + egy embert fizetni. Fogalmam sincs róla, hogy milyen adáslebonyolító fut náluk, de szerintem az is képes rá, hogy amellett, hogy különösebb belepiszkálások nélkül rotálja a zenéket, mindegyik, vagy minden második után bedobjon egy id-t.
Úgyhogy véleményem szerint: puszta igénytelenség. :)
és ki az, aki legenerálja az új listákat, kapcsolatot tart a kiadókkal, jelent a jogvédő irodának, felteszi az újdonságokat és elhárítja a műszaki hibákat. ezt nem lehet ember nélkül...
 #29985  Szerző: Pasa

Hát igen, na de melyik ID-t? Lehet, hogy tényleg nincs már Express, de nincs meg még az új sem...
 #29947  Szerző: SzD

Szerintem ezért nem kellene + egy embert fizetni. Fogalmam sincs róla, hogy milyen adáslebonyolító fut náluk, de szerintem az is képes rá, hogy amellett, hogy különösebb belepiszkálások nélkül rotálja a zenéket, mindegyik, vagy minden második után bedobjon egy id-t.
Úgyhogy véleményem szerint: puszta igénytelenség. :)
 #29945  Szerző: Zoey

Kíváncsi lennék azért, hogy kb. mennyien hallgathatták eddig, és most ezt a rádiót. 2-3 % lehettek Miskolcon? Tippek?! :D
Itt is dettó, mint Gold Egerben. Zenék, szignálok nélkül. De hogy azok miért nincsenek? Azért, mert azok beszerkesztéséért is fizetni kéne egy embert? És így jobb, hogy beazonosíthatatlan rádión zene megy egész nap? Érdekes...
 #29940  Szerző: Obladioblada

nyikolaj írta:Reméljuk tavasszal lesz már valami. 8-)
El fogják adni. Aki a legtöbbet mondja, az viszi, ha kell egyáltalán valakinek. Nem lesz ez se helyi, nyakam rá. Először... Másodszor... Senki többet, harmadszor...
  • 1
  • 21
  • 22
  • 23
  • 24
  • 25
  • 97