RADIOSITE Fórum

• ROXY Rádió

#110770  Szerző: bazsa222

István B-nek köszönjük ha vannak még ilyen gyöngyszemek azokat várjuk!!!!!
 #110756  Szerző: bazsa222

Sziasztok
Csoda hogy még él ez a Topik ! Szerintem éljen is megérdemli ez a legendás rádió!
Kedves djlacee ha van még ilyen Roxy-s felvételed akkor lécci tőlts még fel. Olyan jó rajta nosztalgiázni. Szerintem a többiek is egyetértenének.
Előre is köszi! ;)
 #110738  Szerző: LuciFerko

Pasa írta:Hát még 2000 körül, a "gerappa" korban, na akkor volt igazi ROXY. :yes:
Kéne onnan sok-sok felvétel :)
 #110737  Szerző: Glenn

Hát még 2000 körül, a "gerappa" korban, na akkor volt igazi ROXY. :yes:
 #110734  Szerző: LuciFerko

tomee írta:Pedig emlékszem milyen morgás volt itt a fórumon, mikor ez a korszak volt :) mindenesetre érdekes 6 év távlatából visszahallgatni :)
BÁRCSAK az lenne a helyzet most, mint akkor, azzal a választékkal. :mellow:
 #110730  Szerző: asr27

djlacee írta:Persze már nem találom a hozzászólást, de valaki keresett 2007 környékéről Roxy felvételt, találtam egyet, amit még régebben ide töltött fel valaki :)

http://www28.zippyshare.com/v/70023998/file.html
Itt még a kedvenc rádióm volt. Ma már egy rádió sincs, ami a közelébe érne!
 #110729  Szerző: tomee

djlacee írta:
tomee írta:Pedig emlékszem milyen morgás volt itt a fórumon, mikor ez a korszak volt :) mindenesetre érdekes 6 év távlatából visszahallgatni :)
Akkor még nem tudták, hogy milyen lesz az utolsó időben..
Én azért azt mondom, jó volt. Szilágyi Zsoltiék sok mindent fektettek bele, hogy működjön, és azért az utolsó pár év is jó volt. :) A mai napig méltatlannak érzem, ahogyan lezárult, de hát adott körülmények között ez volt. :)
 #110723  Szerző: djlacee

Akkor még nem tudták, hogy milyen lesz az utolsó időben..
  • 1
  • 21
  • 22
  • 23
  • 24
  • 25
  • 333