RADIOSITE Fórum

• OZONE FM

#133681  Szerző: LuciFerko

Kovi02 írta:106,5 az Mezőfalvától-Kiskunhalasig valamint Kecskeméttől Szekszérdig élvezhető(nekem utána is mert csak Ozone szól a kocsiban)
Fejér megyében már szép harcot vív a fehérvári Lánchíddal (106.6) :gülü2:
 #133679  Szerző: Kovi02

106,5 az Mezőfalvától-Kiskunhalasig valamint Kecskeméttől Szekszérdig élvezhető(nekem utána is mert csak Ozone szól a kocsiban)
 #133677  Szerző: forlife70

Északról a 97,0 kb. a Kígyósi Csárdától (52-es út) a dunaföldvári Duna-hídig szól élvezhetően (utána is, de az már nagyon reccs). Az 54-es úton (azaz vételkörzet szempontjából északkelet-délnyugat irányban Jakabszállás utántól majdnem Császártöltésig. Szóval nálam jól szól. A 106,5 viszont nem: Kecskemét felé haladva Fülöpszállásnál már elég gyér...
Off: a szuperhold estéjén hihetetlen jó terjedés volt. Az 52-esen éjjel a megye felénél kb. RDS- sel jöttek olyanok, hogy Info Rádió, Jazzy, bp-i Klub Rádió. RDS nélkül a Gazdasági. Ekkor 106,5 is Kecskemétig elpöföghetett... :)
 #133674  Szerző: Kovi02

Neked ott bejön a 97,0?
Nekem verni kell a rádiót,hogy Solton jöjjön valami jel.......
Egyébként a 106,5 lefedi Bács-Kiskun megyét Lajosmizsétől Kiskunhalasig........
Nem tudom miért kellett az a kőrösi freki,amikor a földvári simán lefedi a kőrösi vételkörzetét,sőt tovább is hallgatható....
Nálam autóban Soltvadkerten,sőt Kiskőrösön belül is néha nem áll meg a seeker a 97,0-án,de a 106,5-ön igen......
 #133672  Szerző: forlife70

Tegnap Solt magasságában az 52-es úton hallgattam a Kunságózont, majd kíváncsiságból áttekertem a dunaföldvárira. Mindkettőn Disco's Hit ment, csakhogy különböző zenékkel, különböző megszólalásokkal. Meglehetősen kiábrándító Bárány Attilát szinte egyidőben hallani, mint ha két helyen lenne, két különböző dolgot végezve. Nálam jártasabb szakik, ez hogy működik? Van egy raklapnyi előre gyártott adás, amiket az egyes telephelyeken elővesznek csak úgy random, hogy "jó lesz ez mára!", rányomják a play-t, és hadd szóljon? Mint a jó egyetemista, akinek anyuka egy hétre előre csomagol marhapörköltet meg rakott krumplit, aztán azt ebédel, ami épp a kezébe akadt a hűtőből? :D

Egyébként nem logikusabb lenne központi adással szórni a hallgatóságot? - Főleg annak fényében, hogy a vételkörzetekben igencsak vannak átfedések, furán néz ki, hogy ugyanaz a műsorvezető egyszerre csinál két különböző dolgot (közben budapesti sztorikat úgy ad elő, mint ha a hallgatóság nagy része bp-i lenne, és mindenki tudná, miről beszél). Ha egységes adás szólna, legalább ezzel eltussolhatnák, hogy "mirelit sz*rt hallgatsz, mert neked jó lesz az is"...
 #133640  Szerző: Kovi02

Na,ezért megy mindig nálam Ozone FM......
 #133639  Szerző: nemethi1980

kJoe írta:bevallom nem egész nap hallgattam, szerencsére van Part FM (Balaton FM) is, ami jobban megközelíti a rádiózás fogalmát.
lehet csak a megszólalások olyan ritkák és rövidek, hogy épp akkor hallgattam mikor nem volt (nem nehéz kifogni)
Az biztos, hogy Vasárnap 16:55-től tutira nem volt műsorvezetés, sem hírek, csak némi reklám az órák végén.
18:00-tól valóban indult a Vivacsártsó, egynek elmegy de vásárolt műsornak ez kevés; jó, igaz van még a Diszkósit - bőség zavara
leltározzák már ki ide a rajongók, mikor milyen műsor van Tihanyról, had tudjuk meg, de komolyan érdekelne :oops:
ha jól tudom nem új rádióról van szó, legalább egy éve megy, és eddig jutott
Miért is kell olyannak lennie az Ozone-nak, mint más rádiónak? Ettől jó, hogy ők mást csinálnak, amit nagyon sokan szeretnek. Illetve ha nem csal az emlékezetem, ők körzetit, vagyis nem helyi rádiót csinálnak, a kettő között ugye van különbség. De a hétköznap délelőttben van helyi sáv, ott hallhatóak helyi információk. Jó zene, kevés beszéd, pörgős megszólalások, hasznos infók, profi szignálok ez kell egy ker.rádióba, nem más!
 #133636  Szerző: kJoe

adminisztrator írta:
kJoe írta:bevallom nem egész nap hallgattam, szerencsére van Part FM (Balaton FM) is, ami jobban megközelíti a rádiózás fogalmát.
én most megfulladtam a röhögéstől, kösz, jó poén volt. :yes:
Örülök, hogy szereztem néhány jó pillanatot Neked, Mester :chinese:
:shock:
 #133634  Szerző: markfelt

én most megfulladtam a röhögéstől, kösz, jó poén volt. :yes:
 #133633  Szerző: kJoe

bevallom nem egész nap hallgattam, szerencsére van Part FM (Balaton FM) is, ami jobban megközelíti a rádiózás fogalmát.
lehet csak a megszólalások olyan ritkák és rövidek, hogy épp akkor hallgattam mikor nem volt (nem nehéz kifogni)
Az biztos, hogy Vasárnap 16:55-től tutira nem volt műsorvezetés, sem hírek, csak némi reklám az órák végén.
18:00-tól valóban indult a Vivacsártsó, egynek elmegy de vásárolt műsornak ez kevés; jó, igaz van még a Diszkósit - bőség zavara
leltározzák már ki ide a rajongók, mikor milyen műsor van Tihanyról, had tudjuk meg, de komolyan érdekelne :oops:
ha jól tudom nem új rádióról van szó, legalább egy éve megy, és eddig jutott
  • 1
  • 21
  • 22
  • 23
  • 24
  • 25
  • 108