RADIOSITE Fórum

• Lánchíd Rádió

#108253  Szerző: DRoland

Ivoa írta: - Salgótarján (na itt gondolom majd kerestetnek)
Hát nem mondom, hogy lehetetlen, de annyi itt a szlovák... főleg, hogyha nemcsak városon belül akarják (sok helyen a Focus sem jön rendesen), hogy fogható legyen, DE! Leírtam már párszor, de leírom mégegyszer: egyszerűen nevetséges, amit a rádiózással művelnek... Állandóan ezek a sza... nyernek frekit, közösségi, ingyen!!! Mária, Katolikus, Lánchíd... pff :wailing:
Hol marad a zene az éterből? A kocsiban kizárólag szlovák rádiókat hallgatok vagy CD...
Vajon mi lesz a Sláger/Neo frekijeivel? Ideje lenne megpályáztatni, nekik is bevétel lenne...
 #108252  Szerző: djlacee

Ivoa írta:
djlacee írta:
Zalaegerszeg 92,9 MHz közösségi
:ayfkm:
Szerintem a következő időkben már nem lesznek kereskedelmi pályáztatások, hacsak nincs egy protekciós valahol vidéken. 15 hónap van a választásokig, az már nem olyan sok idő. A következő időkben a Lánchíd és a Katrádió országossá erősítése lehet a cél.

Szerintem amiket még össze lehet halászni:
- Miskolc 103,0 és Miskolc 106,5 (Katrádiónak és Lánchídnak)
- Eger 100,7 és Eger 106,9 (Katrádiónak és Lánchídnak)
- Salgótarján (na itt gondolom majd kerestetnek)
- Szeged (szerintem ide is kerestetnek)
- Győr 91,5 (Katrádiónak, ez ugye most a Kék Dunáé, akik már a komáromit is elvesztették gyakorlatilag...)
- Kaposvár 99,9, 97,5 és 102,6 (ide kell a Katrádiónak, Lánchídnak és Máriának is)
- Debrecen 90,0 és Debrecen 92,3 (Katrádiónak és Lánchídnak), 93,5 (? - ez most a Klubé, de már hónapok óta nem fizetik)
- Nyíregyháza 102,6 (Lánchídnak)

Ha vannak még üres megyei jogú városi frekvenciák, amiket esetleg elfelejtettem volna leírni, akkor egészítsetek ki! :)
ne ronts a helyzeten...
bár úgymond rádiós piac már úgysincs
 #108249  Szerző: Csongii

Pécs 101,2 MHz, ami simán indítható. Az is jó eséllyel akkor ide vagy Katrádió, mert Mária ugye van, meg mellette egy soványka Rádió1. De üres frekit is találhatnak kedvükre...
 #108248  Szerző: Ivoa

djlacee írta:
Szerintem a következő időkben már nem lesznek kereskedelmi pályáztatások, hacsak nincs egy protekciós valahol vidéken. 15 hónap van a választásokig, az már nem olyan sok idő. A következő időkben a Lánchíd és a Katrádió országossá erősítése lehet a cél.

Szerintem amiket még össze lehet halászni:
- Miskolc 103,0 és Miskolc 106,5 (Katrádiónak és Lánchídnak)
- Eger 100,7 és Eger 106,9 (Katrádiónak és Lánchídnak)
- Salgótarján (na itt gondolom majd kerestetnek)
- Szeged (szerintem ide is kerestetnek)
- Győr 91,5 (Katrádiónak, ez ugye most a Kék Dunáé, akik már a komáromit is elvesztették gyakorlatilag...)
- Kaposvár 99,9, 97,5 és 102,6 (ide kell a Katrádiónak, Lánchídnak és Máriának is)
- Debrecen 90,0 és Debrecen 92,3 (Katrádiónak és Lánchídnak), 93,5 (? - ez most a Klubé, de már hónapok óta nem fizetik)
- Nyíregyháza 102,6 (Lánchídnak)

Ha vannak még üres megyei jogú városi frekvenciák, amiket esetleg elfelejtettem volna leírni, akkor egészítsetek ki! :)
 #108245  Szerző: djlacee

#108244  Szerző: Ivoa

Veszprém 94,6 MHz és Zalaegerszeg 92,9 MHz közösségikként lettek kiírva (nem meglepő módon...).
Zalaegerszegen már van Lánchíd, de a veszpréminél egy laza vb-vel nyerhetnek:

"Budapest 100,3 MHz + Székesfehérvár 106,6 MHz + Balatonfüred 96,2 MHz + Zalaegerszeg 88,3 MHz + Keszthely
93,4 MHz, vagy a Székesfehérvár 96,1 MHz + Budapest 102,1 MHz" esetében lehet vb (+ Máriák esetében, de az már van mindkét helyen).

Összegzésként, eddig hány helyen is vannak?

- Budapest + Székesfehérvár + Zalaegerszeg + Győr + Dunaújváros + Balaton két frekvenciával + Dél-Baranya: 5 megyei jogú város + 3 város

Hány helyre is mehetnek?
- Veszprém + Debrecen + Tatabánya + Pécs + Eger + (még nem ismert, de vszleg közösségi) + Esztergom: ezzel együtt már 10 megyei jogú város + 4 város.

Ismerve az erőviszonyokat, hamarosan előkerülhet egy szegedi frekvencia is (bár ott most mindegyik foglalt, már vannak kiírt pályázatok), és egy miskolci, valamint salgótarjáni sem árthat, hiszen mindhárom billegő város. Kaposváron pedig ott a 99,9; esélyt sem kap a baloldali Kapos Rádió.

Lassan már létre is hozhatják a Lánchíd Rádió 2. Kft-t is. :P
 #107356  Szerző: Ivoa

A Debrecen 92,3 (és a Tatabánya 107,0, Esztergom 92,5) után újabb városba érkezhet a Lánchíd:

"1312/2012. Felkérés az Eger 100,7 MHz médiaszolgáltatási lehetőség frekvenciatervének kidolgozására"
Nagyon megdöbbennék, ha ide kereskedelmi pályázatot várnának, és a R1-et befuttatnák a 101,9 helyett. Tuti közösségi program lesz.
 #106547  Szerző: Ivoa

Kapaszkodjon mindenki, érkezik a Lánchíd Esztergomba és Tatabányára:

A pályázó műsorterve: maximum 38 pont
Ezen belül:
 a szöveg aránya az éjszakai órák (23.00-05.00) nélküli napi műsoridőben, a műsoridő
50 százaléka felett: 20 pont
40-50 százalékáig 10 pont
40 százaléka alatt 0 pont
 hírműsorszámok időtartama: összesen maximum 10 pont (...)
10 pontot kap az a pályázó, aki vállalja, hogy (...) minden órában legalább 3 perc egybefüggő hírműsorszám mellett (...) a napi műsoridőben további 21 perc hírműsorszámot szolgáltat oly
módon, hogy egy hírműsorszám időtartama legalább 3 perc egybefüggően.

Egyébként meg ezzel szerintem egyértelmű üzenetet küldtek a Kék Dunának is.
 #106473  Szerző: Csongii

Ja értem így, ok. :)
 #106472  Szerző: Ivoa

Csongii írta:
Ivoa írta: Előbbi kettőben nyilván a "Klub helyett" lesznek.
Egom és TTB se volt a Klubbé soha se, ha így értetted az írásod.
Dec-ben a TTB és Egom frekiket biztos lelövik, mert a bíróság ott az MT-nek adott igazat.
Úgy értettem, hogy talk&news formában "lesz" a Klub "helyett".
  • 1
  • 21
  • 22
  • 23
  • 24
  • 25
  • 46