RADIOSITE Fórum

• Magyar Telekom (T-Home, ViDaNet)

#36019  Szerző: Zoshi

Hivatalos bejelentés még nem volt. De N.A megemlítette, ami félig annak vehető sztem. :D

http://forum.t-home.hu/mvnforum/viewpost?postid=26784
 #36018  Szerző: tomee87

Chester írta:Na, mostmár hivatalos, hogy T-Home és Vidanet digitális kábeltv, nem lesz tovább fejlesztve. (Vod, PVR Box) Eddig voltak pletykák hogy IPTV-re lesz cserélve a DVB-C, de mostmár hivatalos a dolog, hisz a hivatalos T fórumon N. A. is megemlítette. :) Márcsak az a kérdés mikor. Remélem már jövőre elkezdik. :boldog:
Nagyon helyes, nem a DVB-C-ben van a jövő, hanem igen is az IPTV-ben. Eddig erre 2 szolgáltató jött rá (akik hivatalosan is bejelentették) Magyarországon, a T-Home és a PR-Telecom. Bízom benne mind2 cégnél már 2010-ben elindul.
Az egésznek egyébként annyi a lényege, h az előfizető felé tudjanak 20-30Mbit/sec sávszélt biztosítani boxonként, nekem szerencsém volt már kábeles IPTV-t látni élőben és nagyon jó, igaz jó drágák a STB-ok :D De ígéretet kaptam, h kapok egyet tesztre :D
 #35983  Szerző: Zoshi

Na, mostmár hivatalos, hogy T-Home és Vidanet digitális kábeltv, nem lesz tovább fejlesztve. (Vod, PVR Box) Eddig voltak pletykák hogy IPTV-re lesz cserélve a DVB-C, de mostmár hivatalos a dolog, hisz a hivatalos T fórumon N. A. is megemlítette. :) Márcsak az a kérdés mikor. Remélem már jövőre elkezdik. :boldog:
 #34947  Szerző: djlacee

Zsolt írta:Ez szerintem konkrétan az a csatorna. De majd megnézem, hogy mi van most nálunk a Domino TV-n.
Tényleg, mert www.dominotv.hu átirányít a www.d1tv.hu -ra
 #34946  Szerző: Zsolt

mlaszlo írta:
Chester írta: Kábel: 2. Új csatornaként elosztásra kerül a TV3 és a D1 Digitális Alap és Családi csomagban, és a Sport M csatorna a Digitális Családi programcsomagban. Az új csatornák a BBC World, a Deutsche Welle és a Rai Uno helyére kerülnek.
A Vitál TV, a BBC World, a Deutsche Welle és a Rai Uno kikerül a kínálatból. Tudnám mi az a D1 :D
A port.hu-ra felkerült ennek a D1-nek a műsora, úgy látom ez hasonló csatorna, mint az Antenna Digitalon a Domino TV [...]
http://www.port.hu/d1_tv/pls/tv/tv.channel?i_ch=134
Ez szerintem konkrétan az a csatorna. De majd megnézem, hogy mi van most nálunk a Domino TV-n.
 #34899  Szerző: djlacee

Mi ez a D1, kihez köthető ?
 #34883  Szerző: mlaszlo

Chester írta: Kábel: 2. Új csatornaként elosztásra kerül a TV3 és a D1 Digitális Alap és Családi csomagban, és a Sport M csatorna a Digitális Családi programcsomagban. Az új csatornák a BBC World, a Deutsche Welle és a Rai Uno helyére kerülnek.
A Vitál TV, a BBC World, a Deutsche Welle és a Rai Uno kikerül a kínálatból. Tudnám mi az a D1 :D
A port.hu-ra felkerült ennek a D1-nek a műsora, úgy látom ez hasonló csatorna, mint az Antenna Digitalon a Domino TV, főként ilyen betelefonálós quiz műsorok lesznek rajta (gondolom olyanok, mint amilyenek éjjel a Hálózaton is mennek).
http://www.port.hu/d1_tv/pls/tv/tv.channel?i_ch=134
  • 1
  • 21
  • 22
  • 23
  • 24
  • 25
  • 93