RADIOSITE Fórum

• Code FM - Miskolc - 88.7 MHz

#68238  Szerző: racist

Moderálva!

Az intézkedést a Szabályzat - Felhasználási feltételek 2. 3. és 5. pontjának megsértése, valamint az Egyéb tudnivalók 2. és 6. pontja indokolta.

A felhasználó a szabályok egymás utáni, súlyos megszegése, személyeskedő megnyilvánulásai és morálisan elfogadhatatlan nickneve miatt azonnali törlésben részesült.

Admin
 #68233  Szerző: jimmer

akarod mondani addig bírta a winamp - esetleg akkor ment el a net a user-nél vagy valahol egészen máshol.
 #68206  Szerző: Johnny

Az átlagos online hallgatási idő:
51h 23m 11s

Bakker olyan jó lehet ez a rádió hogy nem is értem miért nem országos....azokat csak 3órát hallgatják átlagba.
Gyuszkó csináld meg a hallgatottsági grafikont...ne legyél csirke.
 #68201  Szerző: mimi

Szép szín az, amikor nem itt kenegetik. De ezzel a névvel, amit választottál, nekünk nem lesz sok beszélgetnivalónk.
 #68199  Szerző: racist

benjamin írta:Hangya színt hozott ebbe a topikba.
mimi írta:Ja. Barnát.
Naaa! Szerinted nem jó szín? :o
(hogy mik vannak...)
 #68151  Szerző: CL73

Csak lesz valami. Napok óta szebben szól. Fejlesztettek?
 #68142  Szerző: Johnny

Az új web megvan már....már csak az 50% magyar zene hiányzik :lol: :lol:
Remélem alakul a rtvstat-ra a hallgatottsági grafikon is....Gyuszi megígérte :shock:
 #68059  Szerző: Zoey

Szerintem itt az a leggázabb, hogy helyi kisközösségi rádiók vitatkoznak azon, hogy melyikük a "menőbb", a hallgatottabb. Pedig max. párszáz hallgatóról van szó, nem többről. Ez a kereskedelmi rádiók dolga, nem kell rájuk hasonlítani sem ebben, sem a rádió stílusában (pedig úgy érzem, pl. ez is inkább hasonlít kerrádióra, mint kisközösségire).
Pl. a Szinvát (ami éterben tuti, hogy hallgatottabb ezeknél Miskolcon), vagy a Diósgyőrt (jó, ennek a legkisebb a vételkörzete, emiatt nem is sokan hallgatják) mikor láttuk ilyen szituációkban, vitákban?

Abban nem feltétlenül értek egyet az előttem szólókkal, hogy a kisközökben ne várjon az ott dolgozó pénzt. Ezzel csak akkor értek egyet, ha a munkavállaó tud az elejétől fogva róla, hogy nem fog pénzt kapni. Viszont ha a tulajjal így beszélte meg, akkor az tartsa is ehhez magát,és fizesse ki az alkalmazottat.

A netes hallgatottság-növelő módszerekről meg már hallottunk korában is, a streamstaton le is szokták tiltani ezeket, nevetséges és szánalmas dolognak tartom, főleg egy kisköz esetében - ha itt valóban erről volt szó.
 #68018  Szerző: Jani

mimi írta:Ja. Barnát.

(szerk.: a bélsárra gondoltam, amit módszeresen hordanak ide vastagon)
:lol:
 #68016  Szerző: mimi

Ja. Barnát.

(szerk.: a bélsárra gondoltam, amit módszeresen hordanak ide vastagon)
  • 1
  • 21
  • 22
  • 23
  • 24
  • 25
  • 41