RADIOSITE Fórum

• DVB-T

#123115  Szerző: djlacee

noartist írta:Ha valaki vesz egy ,,dobozkát",egy helyi tévé miatt nem fogja a koax-ot ide-oda dugdosni.
lö elosztó
 #123114  Szerző: noartist

tomee87 írta:
egon2 írta:Ma 12:30kor végleg megszűnik Magyarországon az analóg földfelszíni TV adás:http://www.origo.hu/techbazis/internet/ ... html?sec-2
Nem igaz! A Zemplén TV is még jó pár napig menni fog analógon :)
És lesz olyan,aki csak amiatt nem áll át?Szerintem le kéne rántani az összes helyi tévét is,illetve kellett volna.
Ha valaki vesz egy ,,dobozkát",egy helyi tévé miatt nem fogja a koax-ot ide-oda dugdosni.
 #122983  Szerző: tomee87

asimov írta:"Nekik" nem is kell, mert 2015-ig van erre idejük. (Amúgy jogos a "beszólás". :) )
adminisztrator írta: inkább csak 95%, a helyi tévék nagy része még nem állt át.
Akik megnyerték a pályázatot/támogatást kaptak, úgyis lezavarják még ebben az évben az átállást.
 #122982  Szerző: asimov

"Nekik" nem is kell, mert 2015-ig van erre idejük. (Amúgy jogos a "beszólás". :) )
adminisztrator írta: inkább csak 95%, a helyi tévék nagy része még nem állt át.
 #122976  Szerző: markfelt

asimov írta:A héten 100%-os lesz a digitális átállás(?)
Nyakunkon van már és sehol egy utcai tüntetés az analóg visszaállítására... ennyit a fanyalgásokról. :)
inkább csak 95%, a helyi tévék nagy része még nem állt át.
 #122974  Szerző: DRoland

Kellene mennem egy idős rokonhoz megcsinálni, de esélytelen... (vagyis majd kiderül) Még az analóg is hangyás neki... kábel TV-re vagy műholdra meg nem akar fizetni...
 #122973  Szerző: asimov

A héten 100%-os lesz a digitális átállás(?)
Nyakunkon van már és sehol egy utcai tüntetés az analóg visszaállítására... ennyit a fanyalgásokról. :)
 #122597  Szerző: mlaszlo

adminisztrator írta:nem spórolnának vele semmit, szerintem az éjjeli műsorszünet novembertől meg is szűnik.
Lehetséges, de az is lehet marad minden így. Pl. a TV2 csoport kis csatornái csak digitálisan sugároznak, mégis sokszor tartanak éjjel 3-4 óra műsorszünetet. Nem értem milyen logika alapján állítják össze a műsort, mert van amikor meg közel 24 órás az adás.
  • 1
  • 21
  • 22
  • 23
  • 24
  • 25
  • 203