RADIOSITE Fórum

• Rádió Eper - Miskolc - 92.4 MHz

#11307  Szerző: Szepi

SonyEricsson P1i-m van, az pedig UIQ3-as.
A Mundu csak Nokiára létezik (ha jól láttam), hiába Symbian mindkettő, nem kompatibilisek.
 #11306  Szerző: Pasa

Szepi írta:Johnny!

Légyszives tedd már fel a rádiót a Virtual Radio-ra. http://www.vradio.org

Köszi

(aki nem ismerné, ez egy webrádió program symbianra, de egyedileg nem lehet bővíteni a listát, hanem a saját adatbázisából frissít)
Miért nem használsz Mundu Radio-t? Annak a listáját te szerkesztheted, mp3-as rádiókat játszik le. 8-)
 #11263  Szerző: Szepi

Johnny!

Légyszives tedd már fel a rádiót a Virtual Radio-ra. http://www.vradio.org

Köszi

(aki nem ismerné, ez egy webrádió program symbianra, de egyedileg nem lehet bővíteni a listát, hanem a saját adatbázisából frissít)
 #10390  Szerző: Jani

Nekem nagyon bejön ez az Eper. :) Tegnap Miskolcon jártam és elég szépen szólt.Jó zenék mentek rajta. ;)
 #10196  Szerző: bsector

Szerintem egyre jobban zúz az eper. :) Alakul.
 #6725  Szerző: VidámSrác

kedves valaki!
nagyon nem szeretnék beleavatkozni a tomazoval folytatott párbeszédetekbe, de azt hiszem, hogy egy kicsit félreértetted a dolgot.
lehet, hogy van nézetbeli különbség köztetek, de alapvetően mindketten ugyanazt mondjátok. korábban azt írtad, hogy "Visszaolvastam,amit előzőleg írtam...tényleg kicsit rosszindulatúnak hat,ezért bocsánat." tomazo pedig annak adott hangot, hogy ő rosszindulatot még nem nagyon vett észre ezen a fórumon, illetve azt írta, hogy: "a legegyszerübb hallgató véleménye is érdekes lehet". vagyis - ha jól veszem le - nagyon köszöni mindenki, hogy leírtad azt, amit leírtál, ne kérj bocsánatot érte, mert egy fórumnak éppen az a lényege, hogy mindenki megírja, hogy miről mit gondol.
 #6672  Szerző: valaki

tomazo írta:
valaki írta: A hasonlat találó,csak nem arra vonatkozik,mint amiről Te beszélsz..:)Természetesen bárki elmondhatja a véleményét,csak ha Sebeők János beszélne Arnold Schwarzenegger sorvadó bicepszéről,akkor biztos Te is mosolyognál...:)Pedig biztos sokat olvasott János bácsi is a biológiáról,és szerintem már tornázott is életében,mégis olyan furán venné ki magát....
szerintem nincs igazad, nem venné magát ki furán, ha tényleg sorvadna. meg lehet hogy arni is rajönne belöle hogy lehet hogy meg kellene nézetni magát mert valami baj van az izmaival.

egy vitában az a legegyszerübb védekezés, hogy "miért te mi vagy hogy ezt mondod?".
mit szamít hogy ki mondja ha esetleg úgy van? nem kell ahhoz jobbnak lenni. különösen igaz ez például a radiózasra, ami elvileg mindenkihez szól ezért akár mindenkire is tartozhat. a legegyszerübb hallgató véleménye is érdekes lehet aki lehet hogy olvasni sem tud. (kis túlzással)
Hmm....Békejobbot nyújtok Kedves Tomazo,mert e ponton a viták meddővé vált..:)Kikristályosodott kettőnk rövid "szócsatájának" lényege.Alapvető nézetbeli küönbség van köztünk,és nem fogjuk tudni meggyőzni egymást...és ez nem baj..:)És mint egyszerű hallgató,(aki tudok olvasni:)) kifejtem a véleményem az ice express készítőiről...:nagy arc,jóval kevesebb tudás....és ez nekem nagyon nem volt szimpatikus..igazából csak ennyit akartam közölni,csak gondoltam bonyolultabban teszem..:)Jó munkát mindenkinek
 #6670  Szerző: tomazo

valaki írta: A hasonlat találó,csak nem arra vonatkozik,mint amiről Te beszélsz..:)Természetesen bárki elmondhatja a véleményét,csak ha Sebeők János beszélne Arnold Schwarzenegger sorvadó bicepszéről,akkor biztos Te is mosolyognál...:)Pedig biztos sokat olvasott János bácsi is a biológiáról,és szerintem már tornázott is életében,mégis olyan furán venné ki magát....
szerintem nincs igazad, nem venné magát ki furán, ha tényleg sorvadna. meg lehet hogy arni is rajönne belöle hogy lehet hogy meg kellene nézetni magát mert valami baj van az izmaival.

egy vitában az a legegyszerübb védekezés, hogy "miért te mi vagy hogy ezt mondod?".
mit szamít hogy ki mondja ha esetleg úgy van? nem kell ahhoz jobbnak lenni. különösen igaz ez például a radiózasra, ami elvileg mindenkihez szól ezért akár mindenkire is tartozhat. a legegyszerübb hallgató véleménye is érdekes lehet aki lehet hogy olvasni sem tud. (kis túlzással)
 #6668  Szerző: valaki

tomazo írta:ha a hasonlatnál maradunk szerintem nem talaló, illetve nem így van.
a más micsodájat lehet kritizalni úgy is hogy valaki történetesen például lány, és nulla cm-es farka van, de mondjuk használt már egy párat es tudja mitöl jó vagy mitöl rossz és hogyan kell hasznalni. ha nekem nincs egy danubiusom akkor nem mondhatom azt pl. egy masik radióra hogy ejnye, nem jó valami ?
A hasonlat találó,csak nem arra vonatkozik,mint amiről Te beszélsz..:)Természetesen bárki elmondhatja a véleményét,csak ha Sebeők János beszélne Arnold Schwarzenegger sorvadó bicepszéről,akkor biztos Te is mosolyognál...:)Pedig biztos sokat olvasott János bácsi is a biológiáról,és szerintem már tornázott is életében,mégis olyan furán venné ki magát....
 #6667  Szerző: tomazo

ha a hasonlatnál maradunk szerintem nem talaló, illetve nem így van.
a más micsodájat lehet kritizalni úgy is hogy valaki történetesen például lány, és nulla cm-es farka van, de mondjuk használt már egy párat es tudja mitöl jó vagy mitöl rossz és hogyan kell hasznalni. ha nekem nincs egy danubiusom akkor nem mondhatom azt pl. egy masik radióra hogy ejnye, nem jó valami ?
  • 1
  • 21
  • 22
  • 23
  • 24
  • 25
  • 45