RADIOSITE Fórum

• Juventus Rádió

#33485  Szerző: szemilan

Ettől félek én is.
De egyébként még van több mint 1 év.
De már most tart a pályázat előkészítése.
nem úgy mint az országos frekikre...
 #33484  Szerző: boly

olvaso1 írta:A 89.5 BP-i frekit még annó Siklóson is be tudtam fogni egy autórádióval :P (Mikor nyaraltam arrafelé)
Lehet nem tart soká a juventus rádió nagy lendülete az új adók indulása után. Látom az ORTT oldalán újra lesz pályáztatva a 89.5 is.

Lehet elveszik ezt a frekit is ??? Nem tudni a mostani helyzetben, hogy ki nyeri meg majd.
 #33481  Szerző: szemilan

A 89.5 BP-i frekit még annó Siklóson is be tudtam fogni egy autórádióval :P (Mikor nyaraltam arrafelé)
 #33447  Szerző: djlacee

Venni kell tetőantennát, akkor talán már valami nyoma lesz itthon :)
 #33439  Szerző: szemilan

Nekem a hifi jól fogja, igaz azért lehetne jobb is .. A tv-m meg az STB-m igen csak zavarja ha be van kapcsolva ezért mindig le kell kapcsolnom őket a főkapcsolóval. Nekem régena kínai vacak is fogta ;) 100 km légvonalban...
 #33438  Szerző: lali87

Venni kell jó rádiót és azon szól :-D
Én is a Juventust hallgatom amióta a két országos frekin nem szól semmi értelmes :-)
 #33435  Szerző: LuciFerko

ezt mond el egy egyszerű júzernek :)
 #33434  Szerző: donder

LuciFerko írta:juvét szarkínai rádióval meg nem mindenhol hallani erre.
Hát igen ezek a Made in Csájna "gyártmányok" nem a legjobbak. De ha adsz rá, akkor cserélj ki benne a mindig benne levő elektrolit kondenzátort nagyobb teljesítményűre meg a bemeneti félvezetőket jobbakra. Meg nem árt beszerelni egy erősítőt (mérettől függ). Ez a megoldás nem rossz, ha adsz rá!!! De nem lényeg
 #33430  Szerző: LuciFerko

juvét szarkínai rádióval meg nem mindenhol hallani erre.
 #33429  Szerző: LuciFerko

ma voltam egy fodrásznál itt Enyingen, ahol eddig Danu/Sláger üvöltött, és láss csodát... ma szép csend volt nála:)
  • 1
  • 220
  • 221
  • 222
  • 223
  • 224
  • 260