RADIOSITE Fórum

• Class FM

#117951  Szerző: markfelt

kukac írta:kint van a friss mérés eredménye? hallom a classon a promót, hogy ők a leghallgatottabb rádió. joggal merül fel a kérdés, hogy mihez képest, egyedüli országosként önmagához képest, vagy mihez van mérve?
egy ideje már zajlanak a hallgatottsági kutatások, a radiosite pedig már megállapodott az eredmények közléséről a kutatócégekkel.
amint publikálható adatok lesznek, azokat elérhetővé teszi az oldal a legszélesebb nyilvánosság számára.
 #117950  Szerző: kukac

kint van a friss mérés eredménye? hallom a classon a promót, hogy ők a leghallgatottabb rádió. joggal merül fel a kérdés, hogy mihez képest, egyedüli országosként önmagához képest, vagy mihez van mérve?
 #117578  Szerző: mlaszlo

fürgeürge írta: Őt ismerhetjük valahonnan? Nagyon ismerős a neve! Akkor most már csak Kosztrihán Karolina van az induló hírszerkesztőkből. Volt egy nagyon kellemes orgánumú, választékosan szerkesztő híres fiú, nem emlékszem a nevére, ő hová tűnhetett? És mi folyhat ott?
Emlékeim szerint férfi hírszerkesztő Pető Zoltán volt még, Őt mostanában a Music FM-en hallani.
 #117575  Szerző: fürgeürge

krisz83 írta:
fürgeürge írta:Újabb hírszerkesztő távozott Kőváry Anett után. Pénteken Tóth Brigitta köszönt el. Azt írta a classfm weboldalán, hogy úgy érzi: ideje továbbállni. Hm.
Már van is utód Miklós Kata (ha jól hallottam) személyében. Most is éppen Ő mondja a híreket.
Őt ismerhetjük valahonnan? Nagyon ismerős a neve! Akkor most már csak Kosztrihán Karolina van az induló hírszerkesztőkből. Volt egy nagyon kellemes orgánumú, választékosan szerkesztő híres fiú, nem emlékszem a nevére, ő hová tűnhetett? És mi folyhat ott?
 #117561  Szerző: krisz83

fürgeürge írta:Újabb hírszerkesztő távozott Kőváry Anett után. Pénteken Tóth Brigitta köszönt el. Azt írta a classfm weboldalán, hogy úgy érzi: ideje továbbállni. Hm.
Már van is utód Miklós Kata (ha jól hallottam) személyében. Most is éppen Ő mondja a híreket.
 #117493  Szerző: fürgeürge

Újabb hírszerkesztő távozott Kőváry Anett után. Pénteken Tóth Brigitta köszönt el. Azt írta a classfm weboldalán, hogy úgy érzi: ideje továbbállni. Hm.
 #117205  Szerző: benjamin

Több hónap után belehallgattam csiszár műsorába..mi lett vele?Alig voltak benne történetek ,meg olyan zenék szóltak zömmel amit nappal is játszanak...
 #117035  Szerző: csadam

A híreket szándékosan kezdik :05 körül vagy utána? Tegnap is 10:10-kor is javában még a hírek mentek, meg most is 11:05-kor kezdték.
 #116928  Szerző: kukac

Heti talaloskerdesunk: Jenő mivel kezd ma?

- a helyes tippelők nem nyernek semmit, aki véletlenül mellétalál, kérhet egy dalt Abaházi "remek zenék" Csabánál :)
 #116635  Szerző: kukac

Ez azért eléggé vicces lehetett, kár hogy nem hallottam (a párom igen, tegnap mesélte).
  • 1
  • 220
  • 221
  • 222
  • 223
  • 224
  • 510