RADIOSITE Fórum

• Neo FM

#98285  Szerző: veterán

nyikolaj írta:A legtöbb ember szerintem még mindig a POP műfajt szereti,és nem az alternatív műfajt,vagy a tüc tüc zenéket.Egy országos adó csak pop zenét játszhat ez a lényeg! És ez így helyes!
Legalabb hozzatetted, hogy "szerintem", koszonom!
 #98284  Szerző: Bence

Szerintem nem fognak fizetni. Miből is tudnának? Csak tavaly 1.2 mrd veszteséget termelt a Neo.
1.2 milliárd forintot! Elképesztő összeg.
(Idén is hasonló összegre lehet számítani.)
Fizikailag lehetetlen, hogy kifizetik 1 év alatt a 700 milliónál is nagyobb tartozásukat.

Ennyi volt Neo.
Nem kár érte.
 #98283  Szerző: Andrew5

Végeztünk zenei kérdőívezést. 100 emberből 55 pop zene, 23 dance, 9 rock, a többi pedig más rétegzenére tette a voksát... Ezen belül vezet torony magasan a 90 es évek, 2000, és napjaink zenéi, második a 70 es évek(!). A lényeg hogy pop zenét eszi a nagy többség ;-)
 #98282  Szerző: nyikolaj

A legtöbb ember szerintem még mindig a POP műfajt szereti,és nem az alternatív műfajt,vagy a tüc tüc zenéket.Egy országos adó csak pop zenét játszhat ez a lényeg! És ez így helyes!
 #98281  Szerző: veterán

Na mar megint latom minden sarkon szagertok vannak :lol:
 #98280  Szerző: nyikolaj

Országos rádio nem játszhat réteg zenét.A café stílusu zene is réteg(Péterfy Bori,Anima.S.S,illetve a Music fm is rétegzenei adó.Ilyen adók helyi rádióknak nagyon alkalmasak,de országosnak már nem.
 #98276  Szerző: Mipi

mihalylovics írta:
Atis90 írta:Úgy látom, hogy a többség örülne eltűnne a Neo :(
Miért ti milyen rádiót hallanátok szívesebben a helyén? A divat zenéket játszó Class FM 2-tőt vagy Mária Rádió mintájára egy Józsefet?
Pl. egy olyat, mint ami régen a Café volt, vagy mint most a debreceni Friss. Mondjuk utóbbi közösségi...
Mikor indult a NEO akkor olyan volt mint a Café. Játszottak akkor sok jó zenét is. És volt is olyan amit NEO-ban hallottam először és már régi zene volt. Emlékszem akkor hallottam először az Anima Sound System - 68 című számát. De játszották a Péterfy Bori - Téged Nem című számát. Na meg a Kolin - San Francisco. Ezek tényleg jók voltak, de sajnos azon kívül sok rossz is volt. Ami induláskor nekem tetszett az ID vagy Szignálok ki hogy nevezi. Úgymond az arculat tetszett. De leginkább az a sok jó műsor. Ezeröcsi, Beugró+. De azok is megszűntek és úgy 2010 Novembere óta nem hallgatom a NEO -t mivel akkoriban már megszűnt az összes jó műsor.

Én a NEO helyére pl a szlovák FUNRADIO -t tudnám elképzelni. Most vizsgaidőszakban mikor tanultam egész délután, este azt hallgattam és rengeteg új számot játszanak. De ami a legjobban tetszik, hogy egymás utána 6-7 jó számot játszottak. Ilyen MUSIC FM, RISE FM stílusú rádiót nehezen tudnék elképzelni, mert nem igazán szeretik az emberek nagy része az ilyen stílusú zenéket. Habár mióta megy a MUSIC FM sok helyi járatos buszon az idősebb 50-55 év körüli sofőrök is a MUSIC FM -et hallgatják. A suli buszsofőrje is azt hallgatta, és megkérdeztem tőle miért hallgatja ezt és azt válaszolta, hogy tetszik neki ezek az ütemes zenék és nem azokat az unalmas depressziós zenéket adják.
Nekem röviden ez a véleményem milyen rádiót képzelnék el.
 #98274  Szerző: mihalylovics

Atis90 írta:Úgy látom, hogy a többség örülne eltűnne a Neo :(
Miért ti milyen rádiót hallanátok szívesebben a helyén? A divat zenéket játszó Class FM 2-tőt vagy Mária Rádió mintájára egy Józsefet?
Pl. egy olyat, mint ami régen a Café volt, vagy mint most a debreceni Friss. Mondjuk utóbbi közösségi...
 #98271  Szerző: mikrofonos

A hallgatottsági adatok nem támasztották alá, hogy annyira rossz úton járna a NEO. Bár az is igaz, hogy országos lefedettségű rádiókból azért nem dúskálunk. Szóval működik itt egy kis eszi, nem eszi, nem kap mást... ha mondjuk autózik az ember a fél országon át.
Az alapvető baj itt inkább a pénzzel van, illetve lesz. Ha nem fizetnek, vagy legalább nem egyeznek meg, be kell őket zárni, és jöhet következő jelölt.
Én már inkább ennek a forgatókönyvnek adok nagyobb esélyt. Kérdés, hogy mi legyen. A magyar piac vajon érett-e például, egy beszélős, csevegős kereskedelmi rádióra. Mint például a franciáknál az Europe1, vagy az RTL?
 #98270  Szerző: csokie

persze, igazatok van hogy kezd magára találni, meg jó úton halad... Csak már elkéstek vele...
  • 1
  • 221
  • 222
  • 223
  • 224
  • 225
  • 584