mihalylovics írta:Atis90 írta:Úgy látom, hogy a többség örülne eltűnne a Neo
Miért ti milyen rádiót hallanátok szívesebben a helyén? A divat zenéket játszó Class FM 2-tőt vagy Mária Rádió mintájára egy Józsefet?
Pl. egy olyat, mint ami régen a Café volt, vagy mint most a debreceni Friss. Mondjuk utóbbi közösségi...
Mikor indult a NEO akkor olyan volt mint a Café. Játszottak akkor sok jó zenét is. És volt is olyan amit NEO-ban hallottam először és már régi zene volt. Emlékszem akkor hallottam először az Anima Sound System - 68 című számát. De játszották a Péterfy Bori - Téged Nem című számát. Na meg a Kolin - San Francisco. Ezek tényleg jók voltak, de sajnos azon kívül sok rossz is volt. Ami induláskor nekem tetszett az ID vagy Szignálok ki hogy nevezi. Úgymond az arculat tetszett. De leginkább az a sok jó műsor. Ezeröcsi, Beugró+. De azok is megszűntek és úgy 2010 Novembere óta nem hallgatom a NEO -t mivel akkoriban már megszűnt az összes jó műsor.
Én a NEO helyére pl a szlovák FUNRADIO -t tudnám elképzelni. Most vizsgaidőszakban mikor tanultam egész délután, este azt hallgattam és rengeteg új számot játszanak. De ami a legjobban tetszik, hogy egymás utána 6-7 jó számot játszottak. Ilyen MUSIC FM, RISE FM stílusú rádiót nehezen tudnék elképzelni, mert nem igazán szeretik az emberek nagy része az ilyen stílusú zenéket. Habár mióta megy a MUSIC FM sok helyi járatos buszon az idősebb 50-55 év körüli sofőrök is a MUSIC FM -et hallgatják. A suli buszsofőrje is azt hallgatta, és megkérdeztem tőle miért hallgatja ezt és azt válaszolta, hogy tetszik neki ezek az ütemes zenék és nem azokat az unalmas depressziós zenéket adják.
Nekem röviden ez a véleményem milyen rádiót képzelnék el.