RADIOSITE Fórum

• ROXY Rádió

#28420  Szerző: tomee

lacita írta:Nem tudjátok miért nincs a Roxyn az a Highlightos műsor?
21:00-23:00-ig szokot lenni.
Valszeg költségkímélés miatt.
 #28418  Szerző: lacita

Nem tudjátok miért nincs a Roxyn az a Highlightos műsor?
21:00-23:00-ig szokot lenni.
 #26876  Szerző: tomee

Cicoo-nak igaza van, nincs igény az igényes dolgokra. Felesleges itthon innovatívnak lenni, az emberek a jól bejáratott dolgokra vevők. Ha mégis valaki mer újítani, az még a beindulása előtt megszűnik, legalábbis ez a tendencia.
A Roxynak is csak annyi lenne a dolga, hogy megtalálja az összhangot a hallgatókkal, és ezt tartja állandó szinten, ne havonta, fél évente változtasson. Nem vagyok róla meggyőződve, hogy ez csak pénz kérdése lenne (kétség kívül nem utolsó szempont),de hiányoznak a kreatív emberek, akik a szart is érdekes csomagolásban képesek tálalni.
 #26855  Szerző: Cicoo

Az a baj, hogy valószínűleg nincs is igény az igényességre.. Én attól tépem a hajam, mikor a legigénytelenebb műsorokról zeng ódákat valaki.

Egyébként azért nem mennek TOP40 pop dalok, mert más a zenei arculata a rádiónak, és (hál' Istennek) nem fér bele a Rihanna meg a Beyoncé.. Egyébként TOP 40 pop vonalból szinte minden kereskedelmi rádióba jut. És különben is, szép számmal vannak rádióbarát elektronikus zenék.
 #26847  Szerző: pyttyboy

basszus, a hajamat tépem a magyar rádiós piactól.
borzalamsak vagyunk komolyan
a hülye kis közjátékaink
nem akarom isteníteni McFly-t (R1programigazgató) de az egyik leghozzáértőbb figura de nem teljesen: jó dolgot hozott amerikából csak nem tudja rendesen adopotálni itthonra (a mai legkiforrottab rádiós brand-et tudta megteremteni) persze nem egyedül, ott volt a multi francia aki azért irányította őt is rendesen (egyébként a mostani kicsit kreatívabb megmozdulások pli ápr1 sem az ő kivitelezése)
hisz ott van a danubius, exműsorvezetőit teszi erre a posztra
risefmes Kendónak mi köze a rádiós programigazgatáshoz? kitűnő kreatív szakember, de nem rádiós
istenem :( ha belegondolok... ajjj :( )
ja ottvan Bolla a slágerprogramos, viszonylag ügyes figura, de a bumerángon kívül olyannyira mindenkit leszabályoz, hogy senki nem kreatívkodhat... :wailing:
az hiszik a rádiók, hogy ez a meló csak egy kirakat meló és csak egy felesleges rossz... pedig NEM az egyik legnagyobb hozzáértést igényli
 #26845  Szerző: pyttyboy

maradjunk annyiba, hogy most jelenleg egyáltalán nem zeneileg van probléma a rádióval, hanem az igénytelenséggel.
nem a zenéken múlik, hogy milyen egy műsorvezetői megszólalás, le van e húzve a bed a szöveg alatt, a betelefonáló szövege hogyan van megvágva, illetve milyen műsorok mennek
nem a zenén múlik, hogy képtelen megjavítani az rds-t
és nem a zenén múlik, ha egy rádiónak nincs hirdtője
... ezek egy tökös ügyvezetőn (lehetőleg ne külföldi, hanem olyan aki ismeri a helyi piacot) és egy erősmarkú programigazgatón múlik!!!!
melyik is van meg ebből a roxynak?
 #26842  Szerző: Pasa

Szabi írta:Taxi, taxi, taxi, itt is némi barterszagot érzek
Jól látod... :sealed:
 #26841  Szerző: MrG

Nem akarok vitába keveredni, de akkor tisztázzuk a dolgokat: mindegy, hogy minek nevezzük, én most dance-nek neveztem, de akkor legyen a kedvedért "ücü-ücü-rücücü" zene. Tőlem lehet akár house, hardstyle, techno, akár trance, akár breakbeat, mindegyikre fenntartom az előbb írt véleményemet. Lehet a fiataloknak rádiót csinálni, de a top40-es pop vonalat teljes mértékben kihagyni belőlük és "éjszakai" zenét nyomni nappal, hááát... merész dolog.

Igen, akadnak hirdetők, de korántsem annyi, mint amennyi pl. a Rádió1-re (15-39). Drogdiszkók pl. előszeretettel hirdetnek egyes "ücü-ücü-rücücü" rádiókon, csak azt kevesen tudják, hogy az ezeket üzemeltető maffia szárnyai alatt működnek ezek a bizonyos rádiók is, szóval sok pénzt nem kapnak érte. Bár a tulajdonosnak ez mindegy, a clubból visszajön a zsé. Mi van még? Taxi, taxi, taxi, itt is némi barterszagot érzek, bár nem látok bele. Más egyéb? Ti többet hallgatjátok, biztos tudjátok. :)
 #26838  Szerző: Cicoo

Szabi írta: a dance nem az a formátum ma Magyarországon (illetve a 15-29 nem az a célcsoport), amire csak úgy ugranak a hirdetők (pénztelen rétegnek ki akar hirdetni?)
Nem teljesen pénztelen a réteg, a fiatalok pedig fogékonyak az újdonságokra, úgyhogy az általuk rendszeresen fogyasztott termékeket és szolgáltatásokat érdemes lehet egy ilyen rádióban (is) hirdetni. Mondjuk ahhoz, hogy találjanak hirdetőket, elő kéne rukkolniuk valami olyannal, amit hallgatnak..

Egyébként sokat emlegetitek, hogy dance rádió. Nem, nem dance, az egy teljesen más stílus. Dance pl. a Master Blaster, a Cascada, a September, Klubbingman, Jan Wayne stb.)
 #26836  Szerző: MrG

Dani írta:A Roxy rádió tönkre van téve,és azt is tudom hogy ki csinálta ezt,a nevét nem mondom mert nem akarok személyeskedni.
Sejtem, hogy arra gondolsz, aki RnB rádiót csinált belőle, de hadd védjem meg: egyrészt a dance nem az a formátum ma magyarországon (illetve a 15-29 nem az a célcsoport), amire csak úgy ugranak a hirdetők (pénztelen rétegnek ki akar hirdetni?), másrészt a tulajdonosok döntése volt, nem az övé. Szóval lehet őt szidni, de sztem alaptalan... hiszen ami rajta múlt (műsor rész), az 5-ös volt!
  • 1
  • 223
  • 224
  • 225
  • 226
  • 227
  • 333