RADIOSITE Fórum

• Informatika

#89826  Szerző: asimov

Az RDJ foruma tele van effele hiba bekuldesekkel (tucatszam!) es ott is csak talalgatnak. (A fejlesztok csendben vannak...)
Ez egyben azt is jelenti, hogy nem te csinaltal rosszul valamit :)
A hibauzenet -a hatterben levo ablak fejlecet is figyelembeveve- kozvetett modon arra is utalhat, hogy a mogottes adatbazis kezelesenel egy adat nem jo helyre, vagy nem letezo helyre kerulne be. Ha ez tenyleg igy lenne, akkor bizony vissza kell allitani egy regebbi adatbazismentest, vagy eleve ujat kell letrehozni, mert magannak a programnak a mukodesen nemigen lehet valtoztatni, illetve csak kozvetett modon: torlod a progam beallitasait tarolo fajlt (fajlokat), igy alapertelmezett -tehat tutira megfelelo- beallitasokkal indul el a program.
Sok sikert!
 #89815  Szerző: herik1124

hát, így se működik,de mindegy, feladom :D
 #89804  Szerző: herik1124

rmihaly76 írta:Ha a "Continue" kattansz, akkor a hibat figyelmenkivul hagyva megprobalja folytatni a programfuttatasat, mig a "Quit" bezarja a hibat okozo programot.
Nemi utanakutakodas utan, sorrendben:
- a RadioDJ-t rendszergazdai jogosultsagokkal kell elinditani (Win 7!)
- (ujra) kell telepiteni a legujjabb RadioDJ es a MySQL Server verziokat
- telepiteni a 4-es keretrendszert (es utana ujratelepiteni magat a RadioDJ-t is!) Microsoft .NET-keretrendszer 4 (önálló telepítő)
Ha esetleg hibauzenettel megall a 4-es Framework telepitese, akkor futtatni kell a "dotnetfix cleanup tool"-t (ez is letoltheto) es utana ujra futtatni kell 4-es Framework telepitojet is. 'dotnetfix cleanup tool' LETOLTES
Elvileg lefele kompatibilis a NFW, de sajnos sok program megis megkoveteli a sajat, regebbi FrameWork verziojanak a megletet is. Ezesetben mehet fel a 3.5-os verzio is.
(A 4-es verzio telepitesi hibaja eseten, valoszinuleg megserultek a 3.5-os verzio telepitesi faljai es/vagy fontos regisztracios bejegyzesek. Ez utobbi a valoszinubb)
herik1124 írta:Sziasztok, hátha valaki tud nekem segíteni ebben. A radiodj-t nem tudom működésre bírni. :( a net framework 3.5 van rajta, ezért is furcsállom a hibám ...
előre is köszi:)
Nagyon szépen köszönöm a segítséget,megpróbálom :)
 #89793  Szerző: asimov

Ha a "Continue" kattansz, akkor a hibat figyelmenkivul hagyva megprobalja folytatni a programfuttatasat, mig a "Quit" bezarja a hibat okozo programot.
Nemi utanakutakodas utan, sorrendben:
- a RadioDJ-t rendszergazdai jogosultsagokkal kell elinditani (Win 7!)
- (ujra) kell telepiteni a legujjabb RadioDJ es a MySQL Server verziokat
- telepiteni a 4-es keretrendszert (es utana ujratelepiteni magat a RadioDJ-t is!) Microsoft .NET-keretrendszer 4 (önálló telepítő)
Ha esetleg hibauzenettel megall a 4-es Framework telepitese, akkor futtatni kell a "dotnetfix cleanup tool"-t (ez is letoltheto) es utana ujra futtatni kell 4-es Framework telepitojet is. 'dotnetfix cleanup tool' LETOLTES
Elvileg lefele kompatibilis a NFW, de sajnos sok program megis megkoveteli a sajat, regebbi FrameWork verziojanak a megletet is. Ezesetben mehet fel a 3.5-os verzio is.
(A 4-es verzio telepitesi hibaja eseten, valoszinuleg megserultek a 3.5-os verzio telepitesi faljai es/vagy fontos regisztracios bejegyzesek. Ez utobbi a valoszinubb)
herik1124 írta:Sziasztok, hátha valaki tud nekem segíteni ebben. A radiodj-t nem tudom működésre bírni. :( a net framework 3.5 van rajta, ezért is furcsállom a hibám ...
előre is köszi:)
 #89786  Szerző: herik1124

olvaso1 írta:
herik1124 írta:"kezelt kivétel történt az alkalmazásban. ha rákattint is, az alkalmazás figyelmen kívül hagyja
ezt a hibát, és megpróbálja folytatni. Ha rákattint kilép, az alkalmazás azonnal bezáródik"
fordítottam :D
Nekem a Vodafone Mobile Broadband bezárását követően szokott ilyen kedves üzenet kijönni. :)
Amúgy NET.Framework frissítése, talán megoldja. Vagy a RádióDJ ujratelepítése.

Ha nem, valamilyen programmal nem férnek meg egymás mellett.
Elméletileg a 3,5-ös NET.Framewokon működik csak,ráraktam egy "frissen újratelepített" gépre,de szintén ez a hiba,nem tudom mivel nem fér össze :D
de azért köszi :)
 #89782  Szerző: Glenn

R.I.P.

Kép
 #89780  Szerző: szemilan

herik1124 írta:"kezelt kivétel történt az alkalmazásban. ha rákattint is, az alkalmazás figyelmen kívül hagyja
ezt a hibát, és megpróbálja folytatni. Ha rákattint kilép, az alkalmazás azonnal bezáródik"
Nekem a Vodafone Mobile Broadband bezárását követően szokott ilyen kedves üzenet kijönni. :)
Amúgy NET.Framework frissítése, talán megoldja. Vagy a RádióDJ ujratelepítése.

Ha nem, valamilyen programmal nem férnek meg egymás mellett.
 #89764  Szerző: herik1124

"kezelt kivétel történt az alkalmazásban. ha rákattint is, az alkalmazás figyelmen kívül hagyja
 #89762  Szerző: Milán

Jaj, bocsánat.Én is tévedhetek.
Próbáld meg lefordítani mit ír ki. :)
 #89759  Szerző: herik1124

milan93 írta:Torrent boltban vetted? ^^
a radiodj-t? hisz ingyenes :D
  • 1
  • 223
  • 224
  • 225
  • 226